Auto huren in Argentinië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Argentinië

Meest populair in Argentinië

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bariloche Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Argentinië

Een auto huren op diverse locaties

Een auto huren op diverse locaties

Sixt staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een maatwerk service tegen een vriendelijke prijs. Deze beloften doen wij u niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij staan in alle Europese landen voor u klaar en zelfs nog op vele locaties buiten Europa. Ook in Argentinië kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met een auto naar wens. U kunt op meerdere locaties in Argentinië terecht, als bijvoorbeeld in Cordoba, Mendoza, Salta en Buenos Aires. Per plaats zijn er zelfs meerdere vestigingen van Sixt aanwezig, dus er is altijd een servicepunt in de omgeving te vinden. Wilt u alle highlights van Argentinië gaan bezichtigen vanuit de luxe van een ruime BMW, vanuit de luchtige structuur van een sportieve cabrio of bijvoorbeeld vanuit een mooie gezinsauto van Mercedes? Bij ons is het allemaal mogelijk!
Zelfs via uw telefoon een auto huren in Argentinië

Zelfs via uw telefoon een auto huren in Argentinië

Er zijn meerdere mogelijkheden om een auto te huren bij onze autoverhuur in Argentinië. OP de eerste plaats kunt u alles gemakkelijk online regelen, al vanuit uw eigen woning, en daarnaast kunt u ook ruim vooraf aan uw reis al contact met ons opnemen via het callcenter, waar onze enthousiaste medewerkers u graag te woord staan. Wij gaan natuurlijk volledig met de tijd mee, om u altijd goed van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u nu zelfs een auto huren door gebruik te maken van een App. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een wagen te huren in Argentinië!
Auto huren in Argentinië - huurauto online boeken

Auto huren in Argentinië - huurauto online boeken

U kunt eenvoudig een auto huren in Argentinië via SIXT. Onze autoverhuur staat wereldwijd op duizenden locaties voor u klaar, dus ook als u van plan bent wat tijd door te brengen in Argentinië kunt u uitstekend bij ons terecht. In dit prachtige land, waar onze huidige koningin uiteraard vandaan komt, valt ontzettend veel te ontdekken. Met een huurauto van onze verhuurservice kunt u zich gemakkelijk in het land verplaatsen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, excursies via uw reisbureau of bijvoorbeeld van dure taxiservices. Met een huurauto rijdt u overal zelf naartoe, op de dag en de tijd dat u het wilt. Dat is natuurlijk ideaal, zeker als u uw tijd in Argentinië optimaal wilt benutten.
Show more

Handige weetjes voor huren in Argentinië

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Argentinië?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Argentinië dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Argentinië.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Argentinië?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 1261 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Overgave voertuig
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Argentinië

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Argentinië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Argentinië?