argentina country view
Argentinië

Auto huren in Argentinië - huurauto online boeken

U kunt eenvoudig een auto huren in Argentinië via SIXT. Onze autoverhuur staat wereldwijd op duizenden locaties voor u klaar, dus ook als u van plan bent wat tijd door te brengen in Argentinië kunt u uitstekend bij ons terecht. In dit prachtige land, waar onze huidige koningin uiteraard vandaan komt, valt ontzettend veel te ontdekken. Met een huurauto van onze verhuurservice kunt u zich gemakkelijk in het land verplaatsen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, excursies via uw reisbureau of bijvoorbeeld van dure taxiservices. Met een huurauto rijdt u overal zelf naartoe, op de dag en de tijd dat u het wilt. Dat is natuurlijk ideaal, zeker als u uw tijd in Argentinië optimaal wilt benutten.

argentina country side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Argentinië

Een auto huren op diverse locaties

Sixt staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een maatwerk service tegen een vriendelijke prijs. Deze beloften doen wij u niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij staan in alle Europese landen voor u klaar en zelfs nog op vele locaties buiten Europa. Ook in Argentinië kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met een auto naar wens. U kunt op meerdere locaties in Argentinië terecht, als bijvoorbeeld in Cordoba, Mendoza, Salta en Buenos Aires. Per plaats zijn er zelfs meerdere vestigingen van Sixt aanwezig, dus er is altijd een servicepunt in de omgeving te vinden. Wilt u alle highlights van Argentinië gaan bezichtigen vanuit de luxe van een ruime BMW, vanuit de luchtige structuur van een sportieve cabrio of bijvoorbeeld vanuit een mooie gezinsauto van Mercedes? Bij ons is het allemaal mogelijk!

argentina country view
Bekijk meer Bekijk minder
argentina country small

Zelfs via uw telefoon een auto huren in Argentinië

Er zijn meerdere mogelijkheden om een auto te huren bij onze autoverhuur in Argentinië. OP de eerste plaats kunt u alles gemakkelijk online regelen, al vanuit uw eigen woning, en daarnaast kunt u ook ruim vooraf aan uw reis al contact met ons opnemen via het callcenter, waar onze enthousiaste medewerkers u graag te woord staan. Wij gaan natuurlijk volledig met de tijd mee, om u altijd goed van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u nu zelfs een auto huren door gebruik te maken van een App. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een wagen te huren in Argentinië!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties