monaco country content
Monaco

Auto huren Monaco - autoverhuur Sixt

Monaco trekt elk jaar veel bezoekers. De meesten komen om een gokje te wagen in het casino en om zich te vergapen aan de luxe en grandeur van het vorstendom. Minder bekend is het oude centrum met de schitterende kathedraal. Om deze bezoekers van dienst te kunnen zijn, heeft SIXT ook hier een vestiging geopend. En ook al bent u in het chique Monaco, bij SIXT bent u, zoals overal ter wereld, verzekerd van messcherpe tarieven.

monaco side

Een auto huren in Monaco bij uw vertrouwde partner

Dankzij het gunstige belastingtarief nemen veel van de rijkste mensen uit Europa hun toevlucht tot Monaco. In de winkelstraten wemelt het dan ook van de chique merkwinkels en in de haven is het ene jacht nog groter dan het andere. In deze omgeving is het prettig om te kunnen vertrouwen op Sixt. U huurt een auto waarmee u zich kunt vertonen in Monaco voor de vertrouwde prijs. Hiervoor bent u gegarandeerd van de service die wij overal ter wereld leveren. Van onze vriendelijke medewerkers tot onze nieuwe auto's: bij onze autoverhuur weet u wat u krijgt. Uiteraard heeft u keuze uit een ruime keus modellen uitgerust met airconditioning. Hiermee kunt u heerlijk cruisen over de boulevards!

monaco country content
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip

Ontdek de grandeur van het vorstendom

Monaco is in omvang een van de kleinste landen ter wereld. De kans is dan ook groot dat u bij een bezoek de omgeving wil verkennen. Een huurauto is hiervoor bij uitstek geschikt. De Middellandse zee is nooit ver weg en het mediterrane klimaat maakt een uitstapje hiernaartoe zeer aangenaam. Buiten Monaco vergeet u al snel dat u zich vlakbij een belastingparadijs bevindt. Met een huurauto bent u zo op het Franse platteland en het rustige leven vormt een heerlijk contrast met Monaco. Geniet van een middag tussen de wijnranken en de vriendelijke bevolking om u 's avonds weer te laven aan alle geneugten van werelds Monaco!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties