aruba country view
Aruba

Auto huren op Aruba met SIXT

Huur een auto op Aruba met SIXT om te kunnen genieten van ultieme vrijheid tijdens jouw trip. Je huurt bij ons de mooiste auto’s van gemiddeld maar drie maanden oud tegen een betaalbare prijs. Denk hierbij aan topmerken zoals Mercedes-Benz en Audi. Aan jou de keuze in wat voor een auto jij het eiland verkent. We hebben zowel SUV als Compact modellen. Huur een auto bij ons om jezelf gemakkelijk te verplaatsen van Noord naar San Nicolas en met een tussenstop in Oranjestad wanneer je daar zin in hebt.

aruba side

SIXT diensten op Aruba

Het gevoel dat je op een eiland als Aruba krijgt is onbeschrijfelijk. Het is vrij en zonnig en er is niets lekkerder dan dit ultiem te ervaren. Dit doe je door een auto te huren op Aruba bij SIXT. Ga bijvoorbeeld voor een Luxe voertuig of een Cabrio, zodat je heerlijk weg kunt waaien in de auto. Kies ervoor om een dekkingspakket bij te boeken, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw trip en boek een navigatiesysteem bij zodat je nooit de weg kwijtraakt. Hoelang je de auto bij ons huurt beslis je uiteraard zelf. Wij bieden de voertuigen al vanaf eendagshuur aan tot aan langetermijnverhuur.

aruba country view

Handige tips bij bezoek aan Aruba

24-uur service:

Wij laten jou nooit in de steek en daarom staat onze klantvriendelijke klantenservice staat 24 uur per dag voor jou klaar.

Flexibele huuroptie:

Wij zijn flexibel met de huuropties en daarom bieden wij jou de optie om het voertuig kosteloos te annuleren.

Extra bestuurder:

Het is bij SIXT op Aruba tegen een vergoeding mogelijk om een extra bestuurder bij te boeken.

Engelssprekend personeel:

Onze collega's op Aruba staan altijd voor je klaar. Bovendien spreken ze Engels.

Autoverhuur onder 25 jaar:

De minimumleeftijd om een auto te huren bij ons op Aruba is 23 onder de voorwaarde dat je jouw rijbewijs vijf jaar bezit.

One-way huur op Aruba:

One-way huur op Aruba is binnen SIXT locaties op het eiland onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

Beste plekken om te bezoeken op Aruba

  • Oranjestad: Huur een auto op Aruba met SIXT en bezoek Oranjestad. Deze hoofdstad is een paradijs voor winkelliefhebbers en mag zich ook de thuishaven van het Historical Museum noemen, waar je alles leert over de geschiedenis van het eiland.
  • Eagle Beach: Als je op zoek bent naar een wit strand met blauwe zee waarbij je je ogen uitkijkt? Dan is Eagle Beach the place to be. Er hangt een relaxte sfeer en je kunt hier zelfs deelnemen aan verschillende soorten watersport.

Tips voor Aruba in de winter

’s Winters is Aruba de perfecte plek om aan jouw winterdepressie te ontkomen. Met haar paradijselijke klimaat voelt het hier namelijk ook dan als hartje zomer. Dit betekent de feestdagen vieren met de voetjes in het zand en het zonnetje op je hoofd. Ga met Nieuwjaar eens naar Palm Beach en begin het nieuwe jaar goed met een nieuwjaarsduik in de Caribische Zee. Een andere toffe activiteit is om de auto eens naar een van de vele duikcentra op het eiland te rijden en hier een duiksessie te boeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties