southafrica country content
Zuid-Afrika

Auto huren Zuid-Afrika

De prachtige natuur van Zuid-Afrika ontdekken op je eigen tempo? Gebruik de Zuid-Afrika autoverhuur van SIXT. Wij hebben auto’s uit alle categorieën zoals economy, compact, sedan, SUV, bestelbusje, cabrio, personenbusje en luxe & sportmodellen en steeds aan een scherpe prijs. Ga je het wonderbaarlijk Krugerpark bezoeken? Huur een sedan zodat je de meedogenloze wegen kunt berijden. Je laten verrassen door de oogverblindende wijken van Kaapstad? Ga voor een compacte auto. We maken je reis nog persoonlijker door het aanbieden van extra’s zoals een navigatiesysteem, extra bestuurder en kinderstoelen. Dankzij de SIXT autoverhuur verken je Zuid-Afrika en haar fantastische sites op de beste manier.

Top bestemmingen voor autoverhuur in Zuid-Afrika

SIXT diensten in Zuid-Afrika

Een auto huren in Zuid-Afrika bij SIXT? Dan zoeken wij het perfecte voertuig voor je uit. Bezoek je het land met de hele familie? Dan is een stationwagen een geschikte oplossing. Als je Zuid-Afrika op een stijlvolle manier wilt ontdekken, dan is de cabrio het topvoertuig voor je. In Zuid-Afrika bieden we je de E-toll service aan, wat je reis op de tolwegen gemakkelijker maakt. We voorzien je ook graag van een reisgids waarin je een overzicht vindt van de verkeersomstandigheden, de verschillende parkeerplekken, de voortreffelijke bezienswaardigheden en de oogverblindende natuurgebieden.

southafrica country content

Handige tips bij het bezoek aan Zuid-Afrika

Nodige documenten voor het huren van een auto in dit land:

Bij ons huur je een auto met een identificatiebewijs en een rijbewijs. Wij voorzien je ook van de nodige documenten zoals een dekking.

Tips voor rijden in Zuid-Afrika:

De belangrijkste routes die je in Zuid-Afrika kunt nemen zijn de N-wegen, die de grote steden met elkaar verbinden. De drukste zijn de N1 en de N3.

Flexibele huuropties:

Je kunt je auto huren in Zuid-Afrika op de manier waarop je wilt dankzij onze flexibele huuropties en voertuig terugbrengen wanneer het in je schema past.

Landelijke FAQs:

In Zuid-Afrika geldt er op landelijke wegen een snelheidslimiet van 100 km/h terwijl op de nationale wegen en grote wegen dit 120 km/h is. Binnen de bebouwde kom is het 60 km/h.

Autoverhuur zonder creditcard in Zuid-Afrika:

Er worden geen extra kosten aangerekend als je betaalt met een creditcard. Bij ons kun je betalen met bankkaarten en creditkaarten.

Tol en belastingen:

Dankzij onze extra E-toll service maken wij je reizen op tolwegen veel eenvoudiger zodat je je geen zorgen moet maken over extra kosten.

Beste plekken om te bezoeken in Zuid-Afrika

  • Coffee Bay: Wil je je Zuid-Afrika vakantie echt onvergetelijk maken? Zwem dan eens met de witte haaien in de Coffee Bay of verkennen de Hole in the Wall, wat een prachtige site is om te bewandelen. Als je de Coffee Bay als een local wilt ontdekken, boek dan een surfles en trotseer het surfboard. Na een lange en uitputtende surfsessie, kun je nog even relaxen op het prachtig strand.
  • Stellenbosch: Als je Zuid-Afrika bezoekt, maak dan een roadtrip doorheen het zeer uitgestrekt en prachtig landschap. De eersteklas natuurlijke sites doen je met verstomming slaan. En als toch in Stellenbosch bent, bezoek dan haar prachtige wijngaarden waar je kunt genieten van heerlijke en authentieke wijnen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties