Auto huren in Puerto Rico

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Puerto Rico

Ontdek Puerto Rico

Een auto huren in Puerto Rico is zo geregeld!

Een auto huren in Puerto Rico is zo geregeld!

Zoals u dat van Sixt gewend bent doen wij ook in Puerto Rico niet moeilijk bij het huren van een auto. Wij zorgen er snel voor dat u in Puerto Rico kunt beschikken over een prima auto van recente datum die technisch perfect en optisch om door een ringetje te halen is. Iedere huurauto wordt bij ons zeer regelmatig onderhouden en verkeert absoluut in nieuwstaat! Wij laten u pas bij de autoverhuur vertrekken als wij zeker weten dat wij u in Puerto Rico de weg op sturen met goed functionerend comfortabel en veilig vervoer.
U bent goed op weg door een auto te huren in Puerto Rico!

U bent goed op weg door een auto te huren in Puerto Rico!

U bent op de goede weg wanneer u uw verblijf in Puerto Rico begint met het huren van een auto bij Sixt. Door onze uitgekiende marketingstrategie kunnen wij u tegen zeer scherpe prijzen verschillende auto's aanbieden met uitstekende voorwaarden. Wanneer u belangstelling heeft voor een wat kleinere praktische stadsauto, kunt u bij ons net zo goed terecht als wanneer u in uw situatie behoefte heeft aan een ruime gezinsauto of een zeer representatieve directiewagen waarmee u geriefelijk naar al uw zakelijke afspraken kunt reizen. Wij verwelkomen u graag op onze locatie in Puerto Rico!
Auto huren in Puerto Rico - huurauto online boeken

Auto huren in Puerto Rico - huurauto online boeken

Ook in Puerto Rico huurt u gewoon een auto bij SIXT. U kunt ons in dit land vinden bij de luchthaven(SJU) op de locatie San Juan Airport,154 Benitez Castano, 00911 San Juan. Hier kunt u terecht voor een goede huurauto op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag, zondag en tijdens feestdagen van 08:00 tot 17:00 uur. De ervaren en servicegerichte medewerkers helpen u bij onze autoverhuur in Puerto Rico graag aan goed vervoer dat helemaal past bij uw situatie en uw persoonlijke wensen en eisen. Onze tarieven zijn zeer scherp en de voorwaarden voor het huren van een auto in Puerto Rico zijn helder en laten niets te raden over.
Show more

Handige weetjes voor huren in Puerto Rico

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Puerto Rico?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Puerto Rico dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Puerto Rico.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Puerto Rico?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Puerto Rico

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Puerto Rico?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Puerto Rico?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Puerto Rico

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Puerto Rico

Meer weergeven