Auto huren in Mongolië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Mongolië

Ontdek Mongolië

SIXT diensten in Mongolië

SIXT diensten in Mongolië

Bij SIXT in Mongolië heb je een uitgebreide vloot om aan al jouw wensen te voldoen? Heb je bijvoorbeeld altijd al in een SUV willen rijden? Een auto met vierwielaandrijving is een must op de wegen van Mongolië. Als je met een groter gezelschap reist kan je ook kiezen voor een personenbus waar iedereen echt alles in kwijt kan. En bij een auto huren in Mongolië kan je kiezen om een extra bestuurder of veilig kinderzitje bij te boeken. Dus of je nou een langetermijnverhuur kiest of weekendverhuur, hier vind je de juiste auto.
Beste plekken om te bezoeken in Mongolië

Beste plekken om te bezoeken in Mongolië

  • Ulaanbaatar: Bij het bezoeken van dit unieke land zijn er allerlei manieren om van de omgeving te zien. Kies er bijvoorbeeld voor om naar de hoofdstad Ulaanbaatar te gaan, dit is ook meteen de grootste stad met de meeste inwoners. Hier zie je kleurrijke boeddhistische tempels, winkelcentra en restaurants.
  • Gun-Galuut: Wil je echt genieten van de natuur ben je in principe overal in Mongolië aan het juiste adres. Het grootste deel van dit land bestaat uit steppe. Gun-Galuut heeft een Natuur Reserve waar jaarlijks nog enkele paren zeldzame witnekkraanvogels broeden. Een echte must see.
Tips voor Mongolië in de zomer

Tips voor Mongolië in de zomer

In de zomer kan je je het best in de natuur bewegen van Mongolië. Het land heeft te maken met extremen wat het weer betreft, de korte maar warme zomer heeft maximumtemperaturen van rond de 30 graden. Ook zijn er culturele feesten te bewonderen tijdens de zomer waar je je ogen uitkijkt. Zo heb je het feest Nadaam in juli waarbij nieuwe familieleden worden geïntroduceerd en welkom geheten.
Auto huren in Mongolië

Auto huren in Mongolië

Ben je op reis en is Mongolië je bestemming? Bij SIXT kan je terecht voor autoverhuur en bijvoorbeeld een free-floating autodeelservice. En je boekt binnen een handomdraai een auto via de site of handige app, vooraf of ter plekke. In het bijzondere land Mongolië kies je een van de geselecteerde en ideale modellen om je tijd in door te brengen. Verplaats je in de hoofdstad Ulaanbatar of door een van de natuurgebieden en kies hierbij voor een all-terrain wagen of SUV. Geniet van de service en uitgebreide openingstijden zodat je altijd goed op weg kunt in een van de oudste landen ter wereld.
Show more

Handige weetjes voor huren in Mongolië

One-way huur Mongolië:

bij SIXT is het mogelijk je huurauto in de stad bestemming weer in te leveren zonder terug te gaan naar de eerste locatie.

Tol en belastingen:

in Mongolië is er geen sprake van tol- of belastingwegen waardoor je ongestoord door kunt blijven rijden.

Tips voor rijden in Mongolië:

zorg voordat je een auto gaat huren in Mongolië dat je enige rijervaring hebt op onverharde wegen zodat je het meest kan genieten van de ongerepte natuur van het land.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Mongolië

SIXT bonusbeleid:
Betaalmethodes:
Vereisten omtrent rijbewijs:
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Mongolië?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Mongolië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Mongolië?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Mongolië

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Mongolië

Meer weergeven