mongolia country content
Mongolië

Auto huren in Mongolië - huurauto online boeken

Mongolië is een uniek land. Buiten de hoofdstad Ulaanbaatar leeft een groot deel van de bevolking nog als nomaden. In eindeloos uitgestrekte vlakten houden zij hun vee en leven ze in de traditionele ger-tenten. Een huurauto is met afstand het meest geschikte vervoermiddel voor deze gebieden. Bij SIXT huurt u een terreinwagen waarop u in iedere omstandigheid zorgeloos kunt vertrouwen. Eén van onze vestigingen in Ulaanbaatar vormt het beginpunt van een avontuurlijke reis door Mongolië. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om de service te verlenen die u van ons gewend bent.

mongolia side

Auto huren in Mongolië: altijd een geschikt model

Ook in het onherbergzame Mongolië kunt u rekenen op Sixt, uw betrouwbare partner in autoverhuur. Juist in een land waar nauwelijks verharde wegen zijn en veel gevraagd wordt van een bestuurder, is het belangrijk om te kunnen rekenen op een goede auto. Mongolië kent regenachtige vlaktes, ondiepe rivieren zonder bruggen, woestijnlandschappen en weides met vulkanische stenen. Een goede terreinwagen met vierwielaandrijving is onontbeerlijk. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar en worden regelmatig gecontroleerd door onze technische medewerkers. Mocht u niet het binnenland in willen, hebben wij uiteraard ook geschikte modellen om de stad te verkennen of voor zakelijke afspraken. Hierdoor bent u in iedere omstandigheid verzekerd van een betrouwbare auto.

mongolia country content
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip

Geniet van de ongerepte natuur in Mongolië

De bevolking van Mongolië staat bekend om haar gastvrijheid. Veel nomaden, die hun dagelijkse brood verdienen met veehouderij, verdienen wat extra door tenten te verhuren of gasten in hun eigen tent een bed en een bord eten aan te bieden. Met een huurauto heeft u de unieke mogelijkheid dit authentieke nomadische bestaan te ervaren. De natuur is van een ongekende schoonheid in Mongolië. Eindeloze vlaktes zonder bebouwing waarin u urenlang niemand tegen kunt komen, afgezien van zwervende kuddes vee. Schitterende watervallen, rivieren en heuvels bepalen het oogverblindende landschap van Mongolië. Ontdek dit schitterende land met een auto van Sixt!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties