Den Haag Centraal Station

Den Haag Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Anna van Buerenplein 13, 2595 DA Den Haag

GDS-Code: HAG

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 17:00

ZA - ZO:

09:00 - 13:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Den Haag Centraal Station auto huren

Je zoekt een cabrio voor een dagje aan de Noordzee of een stationwagen voor klantenbezoek? Bij SIXT kan je in Den Haag Centraal een auto huren voor een scherpe prijs. Onze verhuurservice op maat van jouw prioriteiten biedt een uitgebreide keuze van cabrio’s, sedans stationwagens, SUV’s en bestelwagens van merken zoals Audi, BMW, Volvo en Jaguar. Voor al deze goed onderhouden modellen kan je handige extra’s boeken zoals navigatie, ‘bijna leeg terugbrengen’ en een extra bestuurder. Een auto huren in Den Haag Centraal was nog nooit zo makkelijk.

Den Haag Centraal Station auto huren

Wat maakt Den Haag Centraal Station zo speciaal?

Handige locatie

Je vindt ons op 200 m lopen van het Centraal Station

Uitgebreide vloot

Eer staat een waaier van luxemodellen van de beste merken.

Klantenservice

Vriendelijk en efficiënt, 24/7 bereikbaar en kosteloze.

Prijzen

Autoverhuur op Den Haag Centraal Station met economy prijzen.

SIXT vestiging op Den Haag Centraal Station

We zijn te vinden in het New Babylon gebouw, naast het Centraal Station. Kom je met de trein, neem dan de rechteruitgang. Eens buiten het stationsgebouw, loop je 200 meter tot je onze vestiging ziet op de linkerkant. Als je met de auto via de A12 uit Amsterdam komt, neem dan de afslag Centraal Station. Rijd bij de eerste twee stoplichten rechtdoor en sla links af bij het derde stoplicht. Blijf op de linker rijbaan en draai na 150 m links in de parkeergarage Q-park. De SIXT vestiging is gelijkvloers naast de liften. Je kan je huurwagen terugbrengen op onze parking in de Prinses Irenestraat.

Ontdek Den Haag met jouw huurauto

Heel wat van Den Haags belangrijkste attracties bevinden zich op minder dan 10 minuten rijden van het Centraal Station. Shoppers kunnen hun hartje ophalen in de straten rond het Noordpaleis en liefhebbers van schilderkunst zullen ogen te kort hebben voor de topcollectie uit de Gouden Eeuw in het Mauritshuis. In de zomer kunnen antiekfans hun slag slaan op de antiekmarkt op de Lange Voorhout.