finland country content
Finland

Auto huren in Finland - huurauto online boeken

U kunt bij SIXT een auto huren in Finland onder uitstekende voorwaarden. Wij vinden het begrijpelijk dat u geen risico's wilt nemen in het buitenland als het gaat om autoverhuur. Bij ons huurt u in het buitenland, bijvoorbeeld in Finland, tegen de begrijpelijke voorwaarden uit Nederland. Wij hebben wereldwijd meer dan vierduizend locaties en bieden u bij elke vestiging precies dezelfde hoogwaardige service, aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden. U kunt een auto huren in het indrukwekkende Finland terwijl u nog in Nederland bent. U regelt dit gemakkelijk via onze website, door contact op te nemen met ons callcenter, via het reisbureau of door gebruik te maken van onze App om te reserveren. Zo is alles duidelijk en helder, zodat het in Finland ook goed geregeld is.

finland side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Finland

Op betrouwbare wijze een auto huren

In Finland staan onze medewerkers graag voor u klaar op maar liefst een ruime vijftig vestigingen! Het is dan ook onmogelijk dat er geen Sixt autoverhuur in de omgeving van uw verblijfplaats te vinden is. Er zijn locaties in plaatsen als onder meer Espoo, Joroinen, Raisio, Turku, Levi en Vaasa. Waar u ook verblijft in Finland; u kunt altijd bij ons terecht voor een goede huurauto. Als u vooraf aan uw reis aangeeft welke auto u wilt huren, waar u deze op wilt halen en op welke datum en tijd, dan zorgen wij ervoor dat het helemaal geregeld is op de dag zelf. U heeft nergens omkijken naar en profiteert voortdurend van de betrouwbaarheid en de optimale service die u van ons gewend bent.

finland country content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Een jonge auto huren in Finland

Sixt staat garant voor een prettige werkwijze, optimaal gemak en comfort, een uitstekende service en aantrekkelijke prijzen. Daarnaast heeft u bij ons altijd de zekerheid van een kwalitatief hoogwaardige auto die bij u past, van een merk dat u aanspreekt. Onze auto's zijn met maximaal zes maanden oud stuk voor stuk jong en betrouwbaar, ook in Finland. U kunt direct uw ideale huurauto in Finland huren, maar u bent natuurlijk ook welkom vrijblijvend contact met ons op te nemen wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of advies. Wij zijn u graag van dienst.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties