couple sunset landscape spring
Trinidad en Tobago

Auto huren in Trinidad en Tobago - huurauto online boeken

Wilt u Trinidad en Tobago écht goed leren kennen, maakt u dan vooral gebruik van het aanbod van SIXT. Wij hebben diverse huurauto's in uiteenlopende voertuigcategorieën om uw verblijf op deze Caraïbische eilanden echt aangenaam te maken. Bent u van plan om goedkoop een auto te huren in Trinidad en Tobago? SIXT autoverhuur wil hierbij uw betrouwbare partner zijn en u de meest optimale service verlenen. Bij ons heeft u de keuze uit diverse populaire voertuigcategorieën als SUV's, sportwagens of luxueuze middenklassers. U reserveert ze zowel op een van onze vestigingen als online op onze website. Tegelijkertijd geeft u aan of u handige extra opties zoals een radio, navigatie of automatische transmissie wilt. Uw auto, nooit ouder dan zes maanden, staat dan op u te wachten als u op Trinidad en Tobago arriveert.

Trinidad and Tobago side

Autoverhuur in Trinidad en Tobago - wat moet u weten?

Houdt u er wel rekening mee dat u in uw goedkope huurauto op Trinidad en Tobago aan de linkerkant dient te rijden? Het wegennet op Trinidad staat goed bekend en is beter onderhouden dan dat van vele andere landen uit het Caraïbisch gebied. Veel wegen lopen in oost-westrichting en er is één grote autosnelweg. Tobago is dunner bevolkt en kent een iets minder uitgebreid wegennet. Tussen beide eilanden maakt u gebruik van een veerdienst waarmee u ook uw huurauto kunt vervoeren. Wilt u in het noorden de bergachtige gebieden ontdekken, dan is een huurauto met vierwielaandrijving waarschijnlijk een goede optie voor u. Dit is ook aan te raden als u in de binnenlanden wilt genieten van de natuur in de junglegebieden.

couple sunset landscape spring
Bekijk meer Bekijk minder
friends lake sunset

Bezienswaardigheden in Trinidad en Tobago

Natuurlijk zult u in de avonduren een van de vele terrasjes in Port of Spain willen bezoeken om daar te genieten van plaatselijke gerechten, onder het genot van Calypso-muziek. Bezoekt u ook zeker het Engelse koloniale Fort George en wandelt u rond in het mooie Queen's Park Savannah. Trinidad en Tobago staan bekend om hun uitgestrekte witte zandstranden. In uw huurauto op Trinidad en Tobago liggen de mooiste stranden, zoals Las Cuevas Beach, binnen handbereik. Natuurliefhebbers zouden echt een bezoek moeten brengen aan natuurparken als Tobago Forest Reserve of Asa Wright Nature Center. Slaat u ook de mooie watervallen van Maracas Falls niet over. Snorkelen of duiken kunt u het beste doen bij Buccoo Reef of Arnos Vale Reef.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties