Bespaar op luxe auto's
Tot wel 40% korting op premium SUVs en sedans

Exclusieve auto huren bij SIXT

Iedereen droomt er wel eens van om in een exclusieve auto rond te rijden. Bij SIXT kun je tegen een aantrekkelijke prijs een luxueuze auto huren. Dit kan voor een langere periode, maar natuurlijk is dit ook mogelijk voor een dag. Het bovenstaande is geen verrassing aangezien wij al meer dan 100 jaar garant staan voor betrouwbare autoverhuur.

BMW 7-serie

De BMW 7 serie, het vlaggenschip van BMW, is niet zomaar een gemiddelde huurauto. De 7 serie is een eersteklas luxe auto. Niet alleen biedt deze sedan alle technische snufjes die je je ook maar wensen kan, maar ook zeeën aan ruimte en gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Mercedes-Benz E-klasse

De E-klasse is dé zakenauto van Mercedes, ideaal dus als je een auto voor zakelijke doeleinden nodig hebt. De E-klasse is een elegante auto die over veel comfort, luxe en beenruimte beschikt. De E-klasse dankt veel van zijn technologie aan de verbondenheid met de S-klasse.

BMW X5

BMW staat bekend om de mix van luxe en prestaties die terug te vinden is in alle modellen. Deze mix is ook van toepassing op de X5. De stijlvolle X5 biedt ongeloofelijk veel ruimte en luxe, maar houdt toch een sportief design. Deze auto geeft je gegarandeerd een "king of the road" gevoel. 

Goedkoop een luxe auto huren

Een luxueuze auto huren bij SIXT betekent een luxe auto huren die perfect bij jou past. Absolute tevredenheid is bij ons een garantie. Hier zetten wij ons elke dag voor in. Je kunt bij ons altijd een exclusieve auto huren die perfect past bij wat je ervan verwacht. Wil je een statige auto voor een zakelijke gelegenheid? Bij SIXT is dat geen probleem. Wil je een echte gala-auto huren om in stijl aan te komen bij een gala of première? Ook hier werken wij graag aan mee!

Een luxe auto huren is bij SIXT voor iedereen mogelijk

Bij ons kan iedereen een luxe auto huren. Onze autoverhuur heeft voor werkelijk iedere klant de perfecte exclusieve auto klaar staan, ongeacht de voorkeuren of het budget. Bij ons betaal je namelijk nooit teveel. Kies voor een gala-auto, een mooie cabrio of een robuuste aandachtstrekker. Alles is mogelijk bij onze autoverhuur en wij zorgen er graag voor dat je ook ens gezien wordt in een luxe auto. SIXT biedt graag de kans om ook eens te genieten van echte luxe en comfort.

Populaire Luxemerken bij SIXT

Meer luxe auto's

BMW X5 SUV
Jaguar XJ
BMW M4
BMW i8