jordan country content
Jordanië

Auto huren in Jordanië - huurauto online boeken

Om alle hoogtepunten in Jordanië te aanschouwen is het handig om een auto te huren bij SIXT! In het mooie Jordanië is zoveel te zien, het is dan natuurlijk hartstikke fijn om dat alles op uw gemak met uw eigen huurauto te kunnen bezichtigen. Wat u wellicht nog niet weet is dat de autoverhuur service van SIXT onwijs goedkoop is. Voor een scherpe prijs kunt u tijdens uw vakantie in Jordanië de weg op. U kunt onze service locaties op twee plekken in de hoofdstad Amman vinden, namelijk op het vliegveld(AMM) en in de stad bij de King Abdullah gardens. Deze service locaties zijn dagelijks voor u geopend en ophalen en inleveren van uw auto kan zelfs 24/7. 

jordan country side

Auto huren Jordanië is zo geregeld!

Wij houden niet van moeilijk doen, wij hebben service hoog in het vaandel staan en willen dat u zo snel mogelijk de weg op kunt. Vandaar dat het vrij gemakkelijk is om een huurauto bij ons te reserveren. U kunt namelijk uw auto voor in Jordanië telefonisch of via de website reserveren. Daarnaast hebben wij een uiterst handige iPhone en BlackBerry app, maar u kunt er ook altijd voor kiezen om via uw reisbureau te reserveren. Zodra u Jordanië weer verlaat, levert u de auto net zo snel weer in. U heeft geruime keuze uit auto modellen van maximaal zes maanden oud, die van alle gemakken zijn voorzien.

jordan country content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Auto Huren Jordanië om uitstapjes te maken in dit prachtige land

Jordanië heeft veel te bieden, zo zijn er indrukwekkende woestijnkastelen de Wadi Rum en natuurlijk de Dode Zee. Er zijn leuke badplaatsen zoals bijvoorbeeld het populaire Akaba en meer historische aangelegenheden zoals de stad Jerash. Het enige wat u nu nog moet doen, is gebruik maken van onze autoverhuur service zodat u alle hoogtepunten van Jordanië zelf vanuit uw auto kunt bezichtigen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties