Auto huren in Jordanië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Jordanië

Meest populair in Jordanië

*De prijzen zijn berekend op 01.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Amman Luchthaven, beginnend op 08.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Jordanië

Auto huren Jordanië is zo geregeld!

Auto huren Jordanië is zo geregeld!

Wij houden niet van moeilijk doen, wij hebben service hoog in het vaandel staan en willen dat u zo snel mogelijk de weg op kunt. Vandaar dat het vrij gemakkelijk is om een huurauto bij ons te reserveren. U kunt namelijk uw auto voor in Jordanië telefonisch of via de website reserveren. Daarnaast hebben wij een uiterst handige iPhone en BlackBerry app, maar u kunt er ook altijd voor kiezen om via uw reisbureau te reserveren. Zodra u Jordanië weer verlaat, levert u de auto net zo snel weer in. U heeft geruime keuze uit auto modellen van maximaal zes maanden oud, die van alle gemakken zijn voorzien.
Auto Huren Jordanië om uitstapjes te maken in dit prachtige land

Auto Huren Jordanië om uitstapjes te maken in dit prachtige land

Jordanië heeft veel te bieden, zo zijn er indrukwekkende woestijnkastelen de Wadi Rum en natuurlijk de Dode Zee. Er zijn leuke badplaatsen zoals bijvoorbeeld het populaire Akaba en meer historische aangelegenheden zoals de stad Jerash. Het enige wat u nu nog moet doen, is gebruik maken van onze autoverhuur service zodat u alle hoogtepunten van Jordanië zelf vanuit uw auto kunt bezichtigen!
Auto huren in Jordanië - huurauto online boeken

Auto huren in Jordanië - huurauto online boeken

Om alle hoogtepunten in Jordanië te aanschouwen is het handig om een auto te huren bij SIXT! In het mooie Jordanië is zoveel te zien, het is dan natuurlijk hartstikke fijn om dat alles op uw gemak met uw eigen huurauto te kunnen bezichtigen. Wat u wellicht nog niet weet is dat de autoverhuur service van SIXT onwijs goedkoop is. Voor een scherpe prijs kunt u tijdens uw vakantie in Jordanië de weg op. U kunt onze service locaties op twee plekken in de hoofdstad Amman vinden, namelijk op het vliegveld(AMM) en in de stad bij de King Abdullah gardens. Deze service locaties zijn dagelijks voor u geopend en ophalen en inleveren van uw auto kan zelfs 24/7.
Show more

Handige weetjes voor huren in Jordanië

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Jordanië?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Jordanië dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Jordanië.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Jordanië?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Jordanië

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Jordanië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Jordanië?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Jordanië

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Jordanië

Meer weergeven