italy country content
italy
AUTOVERHUUR
ITALIË
Italië

Auto huren in Italië - huurauto online boeken

Goedkoop een auto huren in Italië is mogelijk bij SIXT autoverhuur. Met meer dan 50 vestigingen is er altijd wel een autoverhuur vestiging bij u in de buurt waar u een auto huren kunt! Een auto huren in het buitenland was nog nooit zo eenvoudig! Waar u ook naar toe gaat, er is altijd wel een autoverhuur locatie bij u in de buurt. Wij hebben locaties bij de grote luchthavens en steden, maar ook op eilanden voor Italië zijn dit Sicilië en Sardinië. U kunt een auto huren op verschillende manieren. Zo kunt u online boekenvia de website of via de app. Heeft u liever persoonlijk contact, dan kunt u ons bellen, langsgaan bij uw reisbureau of langskomen in een van onze verhuurlocaties. In onze locaties vindt u zeer vriendelijk personeel, dat u graag te woord staat! Bent u geïnteresseerd, huur dan nu een auto bij SIXT autoverhuur. U kunt zelfs een luxe auto of elektrische auto huren!

italy side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Italië

Zorgeloos een auto huren in Italië

Onze huurauto's zijn nooit ouder dan 6 maanden, dus u bent altijd verzekerd van een betrouwbare, nieuwe auto. U kunt bij Sixt zorgeloos een auto huren, omdat u altijd zonder problemen een allriskverzekering, extra bestuurder, een kinderzitje of winterbanden bij kunt boeken. Wat u ook wilt doen, of waar u ook bent, u kunt altijd rekenen op de service van Sixt. Ook al bent u in Italië, wij staan nog steeds voor u klaar. Zo kunt u ons bereiken op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline.

italy country content
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country

Huur een auto en ontdek het hele land!

Als u voor het eerst een auto wilt huren in Italië, kunnen de volgende verkeersregelswel handig zijn. Een aantal regels zijn onlangs verandert, dus is het verstandig om de verkeersregels eerst te raadplegen.

  • Het is verplicht om een gevarendriehoek en veiligheidsvesten mee te nemen. Bij pech is iedere inzittende verplicht een veiligheidsvest te dragen.
  • Binnen bebouwde kom: 50 km/uur. Buiten bebouwde kom: 90 km/uur. Autoweg: 110 km/uur. Snelweg: 130 km/uur. Bestuurders die minder dan drie jaar hun rijbewijs hebben, moeten zich houden aan de snelheid van 100 km/ uur.
  • Bij uitwijken heeft het zwaarste voertuig voorrang. Op smalle bergwegen heeft stijgend verkeer voorrang, behalve als er een uitwijkplaats is.
  • Beroepschauffeurs, beginnende bestuurders die minder dan drie jaar hun rijbewijs hebben en bestuurders jonger dan 21 jaar mogen geen alcohol drinken. Als je niet in deze groep valt, kan je een boete van max. 2000 euro verwachten bij 0,5 promille. Bij 1,5 promille wordt de auto in beslag genomen.

Natuurlijk is Rome de bekendste stad, hier zijn dan ook zeer veel bezienswaardigheden te vinden, zoals het Colosseum. Maar er zijn nog veel meer prachtige plekjes en toeristische trekpleisters, zoals het Gardameer, de andere meren waar je alle watersporten kunt beoefenen, en de toren van Pisa.

Wat u ook doen wilt, als u een auto huurt bij Sixt autoverhuur, kunt u overal zorgeloos komen.

Huur nu uw auto en geniet van uw vakantie in dit prachtige land!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties