Auto huren in Italië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Italië

Meest populair in Italië

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Milaan Luchthaven Malpensa T1, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Italië

Een auto huren in Italië?

Een auto huren in Italië?

Wil je een auto huren in Italië, dan ben je bij SIXT aan het juiste adres. Met honderden vestigingen wereldwijd zijn we ook in Italië goed vertegenwoordigd. Je vindt ons in alle grote steden als Milaan, Rome, Florance, Napels en Venetië. We hebben zelfs vestigingen op de Italiaanse eilanden! Wat ons zo bijzonder maakt? Bij SIXT garanderen we de beste prijs, zonder verborgen kosten. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar en zijn onze auto’s nooit ouder dan 6 maanden. Welke auto je ook zoekt, we hebben altijd een passende. Ga je naar een van de Italiaanse steden, huur dan een cabrio voor een fijn uitzicht. Wil je liever een de natuur in? Ga dan voor een SUV.
SIXT-diensten in Italië

SIXT-diensten in Italië

Een auto huren in Italië was nog nooit zo makkelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voertuigcategorieën: economy, compact, sedan, bestelbusjes, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, en natuurlijk luxe- en sportmodellen. Verder kun je kiezen voor boekbare extra’s zoals kinderstoeltjes, navigatie of een extra bestuurder. En wat je reis ook brengt, je kunt op ons rekenen van eendagsverhuur tot langetermijn-verhuur. Dus of je nu alleen voor een belangrijke afspraak naar Italië gaat en een auto zoekt voor een dag, of een auto zoekt om in Italië te overwinteren, we helpen je graag.
De beste plekken om te bezoeken in Italië

De beste plekken om te bezoeken in Italië

  • Huur een auto in Italië en ontdek dit prachtige land en verschillende steden. Bezoek Rome en verlies je in de indrukwekkende geschiedenis van deze stad. Rome staat natuurlijk bekend om Vaticaanstad, maar ook voor degenen die niet zo van geschiedenis houden is Rome een geweldige stad om te bezoeken. Waan je in het Italiaanse leven en struin langs de ruïnes en barretjes.
  • Als je liever tot rust wilt komen en wilt genieten van het dolce vita, bezoek dan de magische stad Venetië. Laat je rondvaren op de romantische kanalen en verwonder je over de indrukwekkende manier van leven van de bewoners van deze waterstad.
Tips voor Italië in de zomer

Tips voor Italië in de zomer

Italië is natuurlijk een echte trekpleister vanwege het heerlijke zomerweer. Bezoek de stranden van bijvoorbeeld Rimini, Amalfi, Positano or Sardinië. Voor de actievere reizigers onder ons zijn er natuurlijk de nationale parken die je heerlijk kunt bezoeken in de zomer. Denk aan het Nationaal Park Abruzzo, het Nationaal park Gran Paradiso of het Nationaal Park Cinque Terre.
Show more

Handige weetjes voor huren in Italië

ONE-WAY HUUR ITALIË

Bepaal je eigen route! Haal je auto op en lever 'm weer in bij je eindbestemming. Je kunt de je huurauto altijd op een andere SIXT locatie weer inleveren.

TOL EN BELASTINGEN

In Italië zijn de meeste wegen tolwegen. Je kunt bij de tolhokjes contant en met creditcard betalen, en soms ook met je bankpas.

AUTOVERHUUR ONDER 25 JAAR IN ITALIË

In Italië kun je op veel plekken al vanaf 18 jaar een auto huren. Voor bestuurders onder de 25 jaar kan wel een toeslag worden bepaald.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 56668 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,7)

Nieuwste premium auto's in de vloot

BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Italië

Betaalmethodes
Tips voor rijden in Italië
Flexible Huuropties
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Italië?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Italië?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Italië?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Italië?