city willemstad content
Curaçao

Auto huren op Curaçao

Haal zo veel mogelijk uit je verblijf op Curaçao met een luxe huurwagen van SIXT. Mobiliteit met kwaliteit hoeft niet peperduur te zijn: dankzij de lage tarieven van SIXT blijft je vakantiebudget in evenwicht. Huur een auto in Curaçao en verken met een luxe sedan de verschillende buurten van Willemstad en zet met en fraaie SUV koers naar de parelwitte stranden aan de zuidkust. Safety first! Daarom zijn onze voertuigen amper enkele maanden oud en is een degelijk een grondig onderhoud een prioriteit bij SIXT. We verwachten je in onze knusse kantoren op Curaçao International Airport en in onze vestigingen in Willemstad.

curacao side

SIXT diensten op Curaçao

Het grootste eiland van de Kleine Antillen heeft alles om je een zorgeloze vakantie te bieden. Ook al is de wegeninfrastructuur bij de beste van de regio, een klapband of een steentje op de voorruit kunnen altijd gebeuren. Wil je een auto huren in Curaçao, dan kan biedt SIXT extra dekking voor dergelijke voorvallen. Je kan kiezen tussen kleine en grote sedans en SUV’s voor huurperiodes die gaan van langetermijn verhuur tot eendagshuur. As je graag je rijplezier deelt met je reisgezellen kan je extra bestuurders toevoegen.

city willemstad content

Handige tips bij bezoek aan Curaçao

TIPS VOOR RIJDEN IN CURAÇAO:

Curaçao is het makkelijkste per huurauto te verkennen. De hoofdwegen zijn prima toegankelijk, de plattelandswegen zijn soms druk en van slechtere kwaliteit.

ONE-WAY HUUR IN CURAÇAO:

SIXT heeft verschillende vestigingen op het eiland. Je kunt je auto op je eindbestemming weer inleveren: je zit dus niet aan de ophaallocatie vast.

AUTOVERHUUR ONDER 25 JAAR IN CURAÇAO:

Op Curaçao kun je een auto huren vanaf 23 jaar. Selecteer op de pagina van de vestiging de leeftijd van de bestuurder om het beschikbare aanbod te bekijken.

BETAALMETHODES:

Op Curaçao kun je een auto huren met je creditcard. De borgsom wordt van je kaart ingehouden, die krijg je na afloop van de huurperiode weer volledig terug.

VEREISTEN OMTRENT RIJBEWIJS:

Op Curaçao is je Nederlandse rijbewijs geldig. Wel kan er een minimum leeftijd (vanaf 23 jaar) gelden voor de bestuurder.

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Auto huren op Curaçao zoals het jou uitkomt: kies voor later betalen dan kun je kosteloos annuleren. Ook kun je altijd een extra bestuurder bijboeken.

Beste plekken om te bezoeken op Curaçao

  • Willemstad: Het bontgekleurd historisch centrum van de hoofstad staat op Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties. Maak zeker een wandeling door Punda en Otrobanda, de koloniale wijken aan het water. Het Kura Hulanda Museum geeft je een treffend beeld van de geschiedenis van het eiland en de relatie met West-Afrika en Nederland.
  • Nationaal Park Shete Boka: Dit natuurgebied bestrijkt een tiental kilometer van de ongerupte noordkust van het eiland. Shete Boka betekent “zeven baaien of inhammen”. Verschillende soorten zeeschilpadden komen hier hun eieren leggen. Aan de ingang van het park kan je een kaart met korte wandelroutes kopen.

Tips voor Curaçao in de zomer

Wie Curaçao zegt, denkt aan duiken en snorkelen. Op Klein Curaçao, een eilandje op enkele zeemijlen varen van Willemstad, kan je zwemmen in het gezelschap van zeeschildpadden en talloze soorten bonte vissen. Met je SIXT huurauto bereik je na een rit van minder dan een uurtje toplocaties met fantastische stranden zoals Porto Marie en Playa Kalki. Neem een duik en geniet van surrealistische onderwaterlandschappen met imposante koraalwanden en bizarre zeedieren.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties