Auto huren in Curaçao

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Curaçao

Meest populair in Curaçao

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Curacao Luchthaven Hato, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Curaçao

Auto huren op Curaçao

Auto huren op Curaçao

Haal zo veel mogelijk uit je verblijf op Curaçao met een luxe huurwagen van SIXT. Mobiliteit met kwaliteit hoeft niet peperduur te zijn: dankzij de lage tarieven van SIXT blijft je vakantiebudget in evenwicht. Huur een auto in Curaçao en verken met een luxe sedan de verschillende buurten van Willemstad en zet met en fraaie SUV koers naar de parelwitte stranden aan de zuidkust. Safety first! Daarom zijn onze voertuigen amper enkele maanden oud en is een degelijk een grondig onderhoud een prioriteit bij SIXT. We verwachten je in onze knusse kantoren op Curaçao International Airport en in onze vestigingen in Willemstad.
SIXT diensten op Curaçao

SIXT diensten op Curaçao

Het grootste eiland van de Kleine Antillen heeft alles om je een zorgeloze vakantie te bieden. Ook al is de wegeninfrastructuur bij de beste van de regio, een klapband of een steentje op de voorruit kunnen altijd gebeuren. Wil je een auto huren in Curaçao, dan kan biedt SIXT extra dekking voor dergelijke voorvallen. Je kan kiezen tussen kleine en grote sedans en SUV’s voor huurperiodes die gaan van langetermijn verhuur tot eendagshuur. As je graag je rijplezier deelt met je reisgezellen kan je extra bestuurders toevoegen.
Beste plekken om te bezoeken op Curaçao

Beste plekken om te bezoeken op Curaçao

  • Willemstad: Het bontgekleurd historisch centrum van de hoofstad staat op Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties. Maak zeker een wandeling door Punda en Otrobanda, de koloniale wijken aan het water. Het Kura Hulanda Museum geeft je een treffend beeld van de geschiedenis van het eiland en de relatie met West-Afrika en Nederland.
  • Nationaal Park Shete Boka: Dit natuurgebied bestrijkt een tiental kilometer van de ongerupte noordkust van het eiland. Shete Boka betekent “zeven baaien of inhammen”. Verschillende soorten zeeschilpadden komen hier hun eieren leggen. Aan de ingang van het park kan je een kaart met korte wandelroutes kopen.
Tips voor Curaçao in de zomer

Tips voor Curaçao in de zomer

Wie Curaçao zegt, denkt aan duiken en snorkelen. Op Klein Curaçao, een eilandje op enkele zeemijlen varen van Willemstad, kan je zwemmen in het gezelschap van zeeschildpadden en talloze soorten bonte vissen. Met je SIXT huurauto bereik je na een rit van minder dan een uurtje toplocaties met fantastische stranden zoals Porto Marie en Playa Kalki. Neem een duik en geniet van surrealistische onderwaterlandschappen met imposante koraalwanden en bizarre zeedieren.
Show more

Handige weetjes voor huren in Curaçao

VEREISTEN OMTRENT RIJBEWIJS

Op Curaçao is je Nederlandse rijbewijs geldig. Wel kan er een minimum leeftijd (vanaf 23 jaar) gelden voor de bestuurder.

FLEXIBELE HUUROPTIES

Auto huren op Curaçao zoals het jou uitkomt: kies voor later betalen dan kun je kosteloos annuleren. Ook kun je altijd een extra bestuurder bijboeken.

AUTOVERHUUR ONDER 25 JAAR IN CURAÇAO

Op Curaçao kun je een auto huren vanaf 23 jaar. Selecteer op de pagina van de vestiging de leeftijd van de bestuurder om het beschikbare aanbod te bekijken.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Curaçao

Betaalmethodes
Tips voor rijden in Curaçao
One-way huur in Curaçao
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Curaçao?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Curaçao?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Curaçao?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Curaçao?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Curaçao

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Curaçao

Meer weergeven