100% emotie, 0% uitstoot
Elektrische auto's huren
Elektrische huurauto

Goedkoop een elektrische auto huren

Grote bedrijven zoals BMW en Tesla spelen in op de grote vraag naar elektrische wagens en creëen een nieuwe markt. Tot nu toe leidt BMW de markt met de i3 en i8, die de meest stijlvolle en gebruiksvriendelijke auto's op dit moment zijn. Jaguar heeft recent hun eerste elektrische auto uitgebracht, de Jaguar I-Pace. Het kiezen voor een elektrische auto is dan ook een zeer milieubewuste keuze.

BMW i3

or similar

Smart 42

or similar

BMW i8

or similar

ELEKTRISCHE AUTO'S - EEN GOEDE SAMENWERKING

Door de vele voordelen die elektrische auto's bieden zijn autoriteiten over de hele wereld gaan nadenken over de infrastructuur in hun eigen land. De beschikbaarheid van grondstoffen zoals olie wordt steeds schaarser. Om deze reden worden elektrische auto's steeds belangrijker en dat is te merken door de vele oplaadpunten die grotere steden tegenwoordig aanbieden. Het zijn niet alleen grote steden die hier aan mee doen, maar ook kleinere steden en dorpen bieden vandaag de dag de mogelijkheid om auto's op te laden.

De evolutie van de autotechniek

In het verleden leken elektrische auto's een idee voor de toekomst. Niemand had toen gedacht dat ze daadwerkelijk ook zouden bestaan in de toekomst. Nieuwe technologieën hebben auto's millieuvriendelijker gemaakt zonder dat dit ten koste gaat van hoe efficient en makkelijk te gebruiken de auto's zijn. Door de indrukwekkende verbeteringen in techniek en de zuinige potentie van deze elektrische auto's is de vraag heel erg gestegen. Voor autofabrikanten is het dan ook niet voor niets moeilijk om aan deze hoge, stijgende vraag te voldoen. Beloon uw liefde voor techniek en het millieu met een elektrische huurauto van Sixt.

Elektrische projecten

Project i – BMW heeft maar liefst 7 jaar lang aan dit project gewerkt tot aan de presentatie van de I3 en de I8. De elektrische auto's zijn vooral een doel voor de langere termijn. BMW betrad de markt met de Mini E, die eigenlijk een testauto was en werd uitgegeven aan een kleine hoeveelheid klanten om te voelen hoe het is om te rijden in de auto van de toekomst. BMW wist dat dit nog maar het begin was, en dat er nog veel meer elektrische auto's zouden komen. De I3 is echt een auto voor mensen die geïnteresseerd zijn in een comfortabele, milieubewuste auto met de state-of-the-art technologie aan boord.

I-Pace - Jaguar heeft in 2018 de Jaguar I-Pace uitgebracht. Het antwoord op de BMW I3 en BMW I8 en Tesla. Deze Jaguar valt vooral op doordat het een 5-persoonswagen is en uitstekende prestaties levert. Een elektrische auto met een hoge rijcomfort én bescherming van het milieu, dat is de Jaguar I-Pace!

Veel mogelijkheden voor plezier met een elektrische huurauto van Sixt.

Met een elektrische huurauto van Sixt kunt u genieten van zorgeloze autoreizen door Europa in een comfortabele en voornamelijk innovatieve auto die rijdt op elektriciteit. Met veel kracht, stijl en efficiëntie ligt de auto stevig op de weg. U hoeft alleen de auto op te laden om weer op weg te kunnen. Er zijn verschillende oplaadpunten te vinden door heel Europa, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u stil komt te staan. Een auto huren was nog nooit zo millieuvriendelijk!

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs

Elektrische auto's vestigingen