Auto huren in Litouwen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Litouwen

Meest populair in Litouwen

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Vilnius Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Litouwen

Een auto huren: enkele dingen om op te letten

Een auto huren: enkele dingen om op te letten

U bent in Litouwen verplicht dag en nacht minstens uw dimlicht te gebruiken. Afgezien van deze vereiste, verschillen de verkeersregels echter niet veel van die in Nederland. Vooral de belangrijkere wegen verkeren verder in redelijk goede staat, wat het reizen door Litouwen aangenaam genoeg maakt. Denk er wel aan dat op veel kruisingen en in de steden flitspalen verdekt opgesteld staan en dat het zich houden aan de snelheidslimiet daarom aangeraden is. Een laatste gevaar in Litouwen wordt tenslotte gevormd door de elanden, enorme herten die plotseling de weg over kunnen steken.
Een auto huren voor een land van contrasten

Een auto huren voor een land van contrasten

Schrikken flitspalen en elanden u niet af, dan is Litouwen een ideaal land om per huurauto te verkennen. Zo kent het een zonnige kust met prachtige zandstranden in het westen, terwijl in de binnenlanden oude middeleeuwse steden en dorpen worden afgewisseld met heuvels en stukjes bos. Erg bijzonder is Kaunas, de tweede stad van Litouwen met een sprookjesachtig rood kasteel. De vele kerktorens van Vilnius mag u ook absoluut niet missen, terwijl een auto tot uw beschikking u zelfs in staat stelt het bosrijke noorden van het land te verkennen. Zowel Litouwen als autoverhuur van Sixt zullen u zeker weten niet teleurstellen.
Auto huren in Litouwen - huurauto online boeken

Auto huren in Litouwen - huurauto online boeken

Snel en moeiteloos een auto huren in Litouwen is waar SIXT uitkomst biedt. Als één van de grootste autoverhuurders ter wereld zijn we namelijk ook in dit kleine Baltische land aanwezig. U vindt ons op de luchthaven van Palanga(PLQ) aan de kust, Kaunas(KUN) in het binnenland en natuurlijk op het vliegveld van de hoofdstad Vilnius(VNO). Daarnaast kunt u in Vilnius tevens een vestiging van ons tegenover het centraal station van de stad aantreffen. En de huurauto's zelf? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. SIXT verhuurt in Litouwen namelijk enkel auto's van uitstekende merken zoals BMW, Volkswagen en Audi, die maximaal een jaar oud zijn en vanzelfsprekend in uitstekende staat verkeren.
Show more

Handige weetjes voor huren in Litouwen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Litouwen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Litouwen dien je tenminste 19 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Litouwen.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Litouwen?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 1183 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Het voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Litouwen

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Litouwen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Litouwen?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Litouwen

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Litouwen

Meer weergeven