lithuania country content
Litouwen

Auto huren in Litouwen - huurauto online boeken

Snel en moeiteloos een auto huren in Litouwen is waar SIXT uitkomst biedt. Als één van de grootste autoverhuurders ter wereld zijn we namelijk ook in dit kleine Baltische land aanwezig. U vindt ons op de luchthaven van Palanga(PLQ) aan de kust, Kaunas(KUN) in het binnenland en natuurlijk op het vliegveld van de hoofdstad Vilnius(VNO). Daarnaast kunt u in Vilnius tevens een vestiging van ons tegenover het centraal station van de stad aantreffen. En de huurauto's zelf? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. SIXT verhuurt in Litouwen namelijk enkel auto's van uitstekende merken zoals BMW, Volkswagen en Audi, die maximaal een jaar oud zijn en vanzelfsprekend in uitstekende staat verkeren.

lithuania side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Litouwen

Een auto huren: enkele dingen om op te letten

U bent in Litouwen verplicht dag en nacht minstens uw dimlicht te gebruiken. Afgezien van deze vereiste, verschillen de verkeersregels echter niet veel van die in Nederland. Vooral de belangrijkere wegen verkeren verder in redelijk goede staat, wat het reizen door Litouwen aangenaam genoeg maakt. Denk er wel aan dat op veel kruisingen en in de steden flitspalen verdekt opgesteld staan en dat het zich houden aan de snelheidslimiet daarom aangeraden is. Een laatste gevaar in Litouwen wordt tenslotte gevormd door de elanden, enorme herten die plotseling de weg over kunnen steken.

lithuania country content
Bekijk meer Bekijk minder
girl car road passenger

Een auto huren voor een land van contrasten

Schrikken flitspalen en elanden u niet af, dan is Litouwen een ideaal land om per huurauto te verkennen. Zo kent het een zonnige kust met prachtige zandstranden in het westen, terwijl in de binnenlanden oude middeleeuwse steden en dorpen worden afgewisseld met heuvels en stukjes bos. Erg bijzonder is Kaunas, de tweede stad van Litouwen met een sprookjesachtig rood kasteel. De vele kerktorens van Vilnius mag u ook absoluut niet missen, terwijl een auto tot uw beschikking u zelfs in staat stelt het bosrijke noorden van het land te verkennen. Zowel Litouwen als autoverhuur van Sixt zullen u zeker weten niet teleurstellen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties