maastricht city content
maastricht city header
Autoverhuur
Maastricht
Maastricht

Auto huren Maastricht – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Maastricht doet u snel en eenvoudig bij SIXT. Wij hebben twee autoverhuur locaties in Maastricht waar u terecht kunt. Wij garanderen u dat u altijd een huurauto meekrijgt die niet ouder dan 6 maanden is, waardoor u altijd veilig de weg op zult gaan! Bekijk zelf welke vestiging het handigst voor u is en reserveer online uw auto via de website, app of op de verhuurlocatie zelf.

ALLE SIXT LOCATIES

Om een auto te huren in Maastricht, gaat u best even langs Sixt!

Tot op de dag van vandaag zijn we alsmaar blijven groeien tot een gevestigde waarde in de autoverhuur. Wereldwijd zijn onze services gekend voor auto's van topklasse. Sixt heeft dan ook de meest uitgebreide database van huurauto's. Zo ook als u een uitje plant in Maastricht kunt u rekenen op 2 van onze vestigingen in Maastricht waarvan 1 bij de luchthaven en 1 in de stad. Door de Sixt Online huurauto-reservering kunt u tot 2 uur op voorhand reserveren. Handig voor last-minute beslissers! Goedkoop een auto huren door onze scherpe online aanbiedingen was nog nooit zo makkelijk. Kies een special en rij vlot door heel Maastricht!

maastricht city content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Autoverhuur in Maastricht: snel en makkelijk!

De auto kan u 24/7 ophalen bij beide Sixt-punten. Maastricht heeft een enorme hoeveelheid aan bezienswaardigheden en trendy winkels om lekker te gaan shoppen. Ook voor een snelle hap of uitgebreid romantisch diner bent u in Maastricht in de juiste stad. Een auto huren is een goedkope en snelle oplossing om deze plek te verkennen. Door Sixt autoverhuur hoeft u niet meer in de rij te wachten om een auto te bemachtigen; Sixt Express Centre is de snelste weg naar Maastricht! U kan een auto huren door per GSM, aan de automaat, de balie of via internet te reserveren en wij zorgen voor de rest zodat u enkel nog hoeft te relaxen.

service city country1

Uitjes met de huurauto

Een auto huren doet u vrij voelen om te gaan waar je wil; niet alleen de stad zelf is magisch om te vertoeven, ook de verborgen parels buiten de stad zijn fantastisch om te ontdekken. Om helemaal te ontspannen, geraakt u makkelijk met de auto naar Thermae 2000, net buiten Maastricht. De mooiste dierentuin van Nederland, Gaia Zoo, bereikt u snel vanuit Maastricht. Zelfs voor verhuizingen kunt u bij ons terecht voor bestel- of vrachtwagens, wij leveren altijd de goedkoopste opties. Wat u ook wilt en waar u ook wilt gaan, Sixt zal altijd en overal voor u klaarstaan. Met een topwagen uiteraard!

U kunt bij sixt onder meer de volgende automerken huren: BMWMercedes of een Jaguar.

Naast deze automerken hebben wij onder meer ook Peugeot en Opel in de verhuur. Indien u verhuisplannen heeft kunt u ervoor kiezen een Mercedes-Benz Vito te huren of om een ander busje te huren in Maastricht .

Wilt u met veel mensen op pad? Dan kunt u bij ons een personenbus huren. Deze personenbussen kunt u kiezen bij Sixt: 9 persoons bus8 persoons bus7 persoons auto en 6 persoons auto.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties