maastricht city content
Maastricht

Maastricht auto huren

De gezegde “een weekendje Maastricht” is niet zomaar populair voor een vakantie in eigen land. Deze stad zit vol historie en bezienswaardigheden. Wil je in Maastricht een auto huren? Ook hier kan je rekenen op kwaliteitsauto’s van SIXT. Slechts 300 meter verwijderd van een NS-station vind je een SIXT vestiging. Je stapt dus zo vanuit de trein je tijdelijke auto in. Heb je een ruime auto nodig? Ga dan voor een SUV of personenbus. En als je je makkelijk wilt manoeuvreren doe je dit het best in een hatchback, een echte stadsauto.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Maastricht

In Maastricht een auto huren doe je bij SIXT natuurlijk in alle comfort. Kies afhankelijk van de lengte van het verblijf en de grootte van het gezelschap voor de perfect passende auto. Zowel voor lange termijnhuur, een weekendje weg of zelfs een dag kan je bij ons terecht. In een hatchback of luxe auto kom je met gemak door alle straatjes van Maastricht. Als je zoveel mogelijk ruimte wilt doet een SUV het goed, hier passen ook nog eens meerdere koffers en tassen in. Alle auto’s komen met een modern navigatiesysteem, comfortabel interieur en betrouwbare techniek.

maastricht city content

Handige tips bij bezoek aan Maastricht

BOEKBARE EXTRA’S:

Boek voor extra comfort een airco in de zomer, winterpakket in de winter of navigatiesysteem bij je huurauto in Maastricht.

AUTOVERHUUR ZONDER CREDITCARD MAASTRICHT:

Wanneer je een auto wilt huren die je door Maastricht heen rijdt, heb je een creditcard nodig met jouw naam erop.

ONE-WAY HUUR MAASTRICHT:

Als je alleen een auto wilt huren op weg naar en in Maastricht, is het mogelijk gebruik te maken van one-way huur.

Wat te doen in Maastricht?

Ga op pad in het meest Zuidelijke puntje van Nederland en geniet van wat Maastricht te bieden heeft. Een auto huren in Maastricht is een goede keuze om de hele stad mee te ontdekken. Parkeer in de buurt van het Vrijthof om het plein in je op te nemen en wat kiekjes te schieten. Daarnaast zijn er talloze winkels die voor ieder wat wils bieden en zit je hier qua eten ook goed.

Wat te doen in Maastricht in de winter?

Als het weer buiten wat minder aantrekkelijk is, kan je een ware vlaaienexpert worden door een bakcursus voor een Limburgse vlaai te volgen. Verder kan je gaan voor een stadstour die geheel vanuit een schoolbus verloopt, zo blijf je droog maar hoef je niks van de stad te missen. Verder zijn er ook genoeg musea om cultuur te snuiven.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties