switzerland country content
Zwitserland

Auto huren in Zwitserland - huurauto online boeken

Een luxe auto huren kan eenvoudig en snel bij SIXT in Zwitserland! Boeken kan 24/7 online of via een app voor uw mobiele telefoon. Wilt u wat extra informatie? Loop dan binnen bij uw reisbureau of bel ons. Verder adviseren we u graag bij de balies van één onze vestigingen. U vindt ons onder andere bij Basel Badischer Bahnhof en op de luchthavens van Zürich, Basel, Bern, Lugano, Genève en St. Gallen. En wilt u echt het fijne weten van het huren van een luxe auto? Dan is het zeker een goed idee om zelf een luxe auto te huren bij de autoverhuur van SIXT in Zwitserland!

switzerland side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Zwitserland

Een auto huren in Zwitserland: vertrouwde service

Dat stijgend verkeer in Zwitserland voorrang heeft op dalend verkeer is eigenlijk logisch en toch goed om te weten. Wat ook goed om te weten is, is dat u bij onze autoverhuur in Zwitserland kunt rekenen op vertrouwde service. We zijn dag en nacht bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Onze vertrouwde service geldt voor auto's, stationcars, sportwagens, terreinwagens, bestelwagens, cabrio's en busjes van alle merken. Ouder dan 6 maanden zijn onze wagens nooit. De verhuur wordt met Zwitserse precisie ter hand genomen. Spreekt dit u aan? Ontdek dan zelf onze vertrouwde service bij het huren van een luxe auto!

switzerland country content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Een luxe auto huren in Zwitserland voor veiligheid en comfort

Wie echt van autorijden houdt, is in Zwitserland helemaal in zijn element. Haarspeldbochten, steile hellingen en adembenemende vergezichten wisselen elkaar af. Met een luxe auto kunt u veilig en comfortabel ieder doel bereiken. Of u nu op weg bent naar een belangrijke meeting in Genève of op familiebezoek wilt in Grindelwald, met een luxe huurauto van Sixt in Zwitserland is niets te ver weg. Winterbanden zijn eenvoudig bij te boeken. Hetzelfde geldt voor een navigatiesysteem, extra bestuurder of allriskverzekering. Wilt u ook veilig en comfortabel elk doel bereiken met een luxe auto? Weet dan dat u bij onze verhuurlocaties in Zwitserland aan het goede adres bent!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties