armenia country view
Armenië

Auto huren in Armenië - huurauto online boeken

Ook wanneer u in Armenië bent, kunt u gewoon bij ons terecht voor een goede en betaalbare huurauto. Wij helpen u graag op weg vanuit onze locatie in de hoofdstad Yerevan waar u van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur terecht kunt op Northern Avenue 10/1. In het weekend en op zon- en feestdagen is deze locatie geopend van 09:30 tot 18:00 uur. Voor het ophalen en inleveren van uw huurauto bent u 24 uur per dag welkom. Op de nabij gelegen luchthaven van Armenië kunt u SIXT vinden op de locatie Zvartnots International AP 0042 Yerevan (EVN) waar u het hele jaar door 24 uur per dag van harte welkom bent bij onze autoverhuur.

armeina country side

Snel en praktisch een goede auto huren in Armenië

Wij staan internationaal bekend om onder meer de scherpe prijzen en het eersteklas vervoer waarop u ook mag rekenen tijdens uw verblijf in Armenië. Dit prachtige land in de zuidelijke Kaukasus bestaat voor een belangrijk deel uit bergachtig gebied. Dan is het huren van een goede auto waarop u volledig kunt vertrouwen van groot belang. In de autoverhuur op onze locaties in Armenië kunt u absoluut dezelfde service verwachten die u elders van ons gewend bent. Wij staan altijd voor service, kwaliteit en flexibiliteit. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee wanneer u bij ons komt om in Armenië een auto te huren.

armenia country view
Bekijk meer Bekijk minder
armenia country small

Een perfecte auto huren in Armenië bij een vertrouwd adres!

Bij Sixt kunt u in Armenië tegen net zulke goede voorwaarden een auto huren als waar dan ook ter wereld. Wij laten u vanaf onze locaties in Armenië uitsluitend vertrekken in een auto die technisch en optisch helemaal up to date is. Zoals u dat van ons autoverhuurbedrijf gewend bent, verhuren wij ook in Armenië een groot scala aan verschillende personenauto's in alle prijsklassen en kunnen wij u ook van dienst zijn met goede en betaalbare bedrijfsauto's zoals bestelbusjes, vrachtwagens en verhuiswagens!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties