paraguay country content
Paraguay

Auto huren in Paraguay - huurauto online boeken

Wat uw reisdoel ook is, goedkoop een auto huren in Paraguay begint met een bezoek aan een van de vestigingen van SIXT. Bij ons kiest u uit diverse populaire voertuigcategorieën. Wij hebben ruime gezinsauto's of stijlvolle zakelijke modellen, onder meer van BMW. SIXT garandeert u een huurauto van slechts een paar maanden oud en biedt u de keuze uit handige opties, zoals een kinderzitje, navigatie, radio of winterbanden. Wilt u echt rust en comfort, dan kiest u de voertuigcategorie en de opties al voor uw vertrek uit, via onze website of handige mobiele app. Slechts een paar muisklikken bent u verwijderd van de huurauto waarmee u de schoonheid van Paraguay op de meest aangename manier kunt ervaren.

paraguay side

Autoverhuur in Paraguay - enkele handige weetjes

Wat verkeersregels betreft is Paraguay goed te vergelijken met Nederland. U rijdt aan de rechterkant en haalt links in. Het wegennet is niet uitgebreid, maar redelijk goed onderhouden. Als u van de geijkte paden af wilt wijken, is het goed om te weten dat in de binnenlanden niet alle wegen even goed begaanbaar zijn en dat rijden in bergachtig gebied veel van uw stuurmanskunsten vergt. Het is slim om u hier goed op voor te bereiden en uw rijgedrag aan te passen op dat van de lokale bevolking. Houdt u er ook rekening mee dat het winter is in Paraguay als hier de zomerzon schijnt. Wilt u de hoger gelegen gebieden bezoeken, dan zijn winterbanden geen overbodige luxe. Sixt geeft u hier graag advies over.

paraguay country content
Bekijk meer Bekijk minder
couple smiling outdoors

Ontdek Paraguay in een huurauto

Een auto huren in Paraguay zorgt ervoor dat u dit interessante Zuid-Amerikaanse land kunt ontdekken in uw eigen tempo, op de tijdstippen die u het beste liggen. Begint u in de hoofdstad Asuncion, een bruisende en levendige stad met een aantal prachtige kerken en monumenten. Het regeringspaleis, de kathedraal de la Nuestra Senñora de Asuncion en het Panteon Nacional de los Heroes zijn er een aantal die het bezoeken zeker waard zijn. Rijdt u in uw huurauto in Paraguay de binnenlanden in, gaat u dan zeker naar Ecarnacion, om de ruïnes van de Jezuïeten te bezichtigen. Natuurschoon vindt u in Cerro Cora National Park. Op de grens met Brazilië vindt u de schitterende watervallen van Iguaçu.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties