laos country content
Laos

Auto huren in Laos - huurauto online boeken

Ook in Laos kunt u gebruik maken van autoverhuur van SIXT. Of u nu in de steden blijft of de ruige binnenlanden bezoekt, wij hebben voor u een geschikte huurauto met veel extra comfort.

laos side

Een auto huren in Laos bij Sixt

Wilt u goedkoop een auto huren in Laos? Sixt autoverhuur biedt u goed onderhouden huurauto's in verschillende voertuigcategorieën. Al onze huurauto's zijn niet ouder dan een half jaar en u kunt ze gemakkelijk ter plekke boeken op diverse locaties in Laos. Wilt u echt comfort, reserveert u ze dan online en selecteert u dan ook handige opties zoals een dieseluitvoering, navigatie of een kinderzitje. Heeft u een voorkeur voor een speciaal merk, dan kunt u deze aangeven. We kunnen echter niet te allen tijde garanderen dat dit merk en type voor u beschikbaar is. Uw huurauto in Laos zal wel van een gelijk comfortniveau zijn en afkomstig uit dezelfde voertuigcategorie.

laos country content
Bekijk meer Bekijk minder
car sunset trip

Autoverhuur in Laos - handige weetjes

In uw goedkope huurauto in Laos heeft u weinig last van de soms drukkende tropische hitte. Standaard mag u airconditioning verwachten en wat u ook wilt bezoeken, in een huurauto doet u dit op de snelste en meest efficiënte manier. In Laos rijdt het verkeer aan de rechterkant, maar in het buurland Thailand juist aan de linkerzijde. Dit is goed om te weten als u de grens wilt passeren. De wegen in de steden van Laos zijn prima begaanbaar, maar in de binnenlanden is dit zeker niet het geval. In de binnenlanden kunt u beter niet na zonsondergang lange stukken rijden. Ook zijn er gebieden waar nog steeds mijnen en bommen uit de Vietnamoorlog te vinden zijn. Wilt u veilig kunnen rijden, dan is vooraf informatie inwinnen cruciaal. Uiteraard kunt u hiervoor ook op de vestigingen van Sixt in Laos terecht.

driving trip navi

Bezienswaardigheden in Laos

Een bezoek aan de hoofdstad Vientiane zou echt op uw reisprogramma moeten staan. Bezoekt u zeker de Talat Sao, de levendige ochtendmarkt, die overigens ook 's middags open is. In Vientiane vindt u prachtige en eeuwenoude Boeddhistische tempels. Gaat u beslist ook naar Buddha Park, 25 km ten zuiden van de hoofdstad, waar u zeker 200 hindoeïstische en boeddhistische beelden kunt bewonderen. Voor natuurschoon bezoekt u het beste het koele Bolaven-plateau met zijn vele watervallen en koffieplantages. In Ban Na kunt u wilde olifanten tegenkomen. In de Viengxay-grotten ziet u hoe de soldaten van de Pathet Lao de vele bombardementen hebben overleefd. Met een huurauto in Laos leert u dit land pas echt goed kennen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties