morocco country content
Marokko

Auto huren in Marokko - huurauto online boeken

Een bezoek aan Marokko is een bezoek vol prachtige indrukken, het best te beleven door met een huurauto van SIXT op pad te gaan. Van de oude koningssteden in het noorden van het Afrikaanse land, tot het prachtige natuurschoon van de gebergtes in het zuiden; u zult bij een bezoek aan Marokko van de ene verbazing in de andere vallen. En daarbij is de heerlijke Marokkaanse keuken nog niet eens ter sprake gekomen. Een bijzondere bestemming dus, waar u vanuit Nederland binnen enkele uren naartoe vliegt. Gezien de vele bezienswaardigheden is het huren van een auto in Marokko een absolute aanrader.

morocco side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Marokko

Waarom gebruik maken van auto huren Marokko?

In Marokko is het ook mogelijk om het openbaar vervoer te gebruiken voor uw reis. Echter, een huurauto biedt u een grote mate van vrijheid om dit bijzondere land op uw eigen tempo en op uw eigen manier te ontdekken. Uw flexibiliteit is groter en u kunt zelf bepalen waar u langer of korter wil blijven. Een auto die bij aankomst op het vliegveld al voor u klaar staat zorgt ervoor dat uw reis onbezorgd is van begin tot eind. De auto's in Marokko zijn luxe uitgevoerd. We gebruiken bij Sixt auto's die hoogstens een half jaar oud zijn. Laat u zelf overtuigen van het comfort van onze auto's en boek er één voor een onvergetelijke reis door Marokko.

morocco country content
Bekijk meer Bekijk minder
desert road empty

Autoverhuur Marokko

U vindt ons op een aantal centrale steden in Marokko. Zo zijn wij met een verhuurkantoor aanwezig in koningssteden Agadir, Fes, Marrakkech en ook in Casablanca, Rabat en Tangier. Op deze kantoren, die allen centraal gelezen zijn, kunt u bij aankomst op de luchthaven uw auto boeken. Vooraf reserveren per internet of telefoon is natuurlijk ook mogelijk. In dat geval weet u zeker dat de auto voor u klaar staat bij aankomst. U maakt altijd gebruik van onze voordelige tarieven en duidelijke huurvoorwaarden, waarbij u all-risk verzekerd bent. Navigatiesysteem, kinderzitje en extra bestuurders kunnen eenvoudig bijgeboekt worden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties