Auto huren in Marokko

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Vertrekpunten voor je reis in Marokko

Ontdek Marokko

Auto huren in Marokko - huurauto online boeken

Auto huren in Marokko - huurauto online boeken

Een bezoek aan Marokko is een bezoek vol prachtige indrukken, het best te beleven door met een huurauto van SIXT op pad te gaan. Van de oude koningssteden in het noorden van het Afrikaanse land, tot het prachtige natuurschoon van de gebergtes in het zuiden; u zult bij een bezoek aan Marokko van de ene verbazing in de andere vallen. En daarbij is de heerlijke Marokkaanse keuken nog niet eens ter sprake gekomen. Een bijzondere bestemming dus, waar u vanuit Nederland binnen enkele uren naartoe vliegt. Gezien de vele bezienswaardigheden is het huren van een auto in Marokko een absolute aanrader.
Waarom gebruik maken van auto huren Marokko?

Waarom gebruik maken van auto huren Marokko?

In Marokko is het ook mogelijk om het openbaar vervoer te gebruiken voor uw reis. Echter, een huurauto biedt u een grote mate van vrijheid om dit bijzondere land op uw eigen tempo en op uw eigen manier te ontdekken. Uw flexibiliteit is groter en u kunt zelf bepalen waar u langer of korter wil blijven. Een auto die bij aankomst op het vliegveld al voor u klaar staat zorgt ervoor dat uw reis onbezorgd is van begin tot eind. De auto's in Marokko zijn luxe uitgevoerd. We gebruiken bij Sixt auto's die hoogstens een half jaar oud zijn. Laat u zelf overtuigen van het comfort van onze auto's en boek er één voor een onvergetelijke reis door Marokko.
Autoverhuur Marokko

Autoverhuur Marokko

U vindt ons op een aantal centrale steden in Marokko. Zo zijn wij met een verhuurkantoor aanwezig in koningssteden Agadir, Fes, Marrakkech en ook in Casablanca, Rabat en Tangier. Op deze kantoren, die allen centraal gelezen zijn, kunt u bij aankomst op de luchthaven uw auto boeken. Vooraf reserveren per internet of telefoon is natuurlijk ook mogelijk. In dat geval weet u zeker dat de auto voor u klaar staat bij aankomst. U maakt altijd gebruik van onze voordelige tarieven en duidelijke huurvoorwaarden, waarbij u all-risk verzekerd bent. Navigatiesysteem, kinderzitje en extra bestuurders kunnen eenvoudig bijgeboekt worden.
Show more
Handige weetjes voor huren in Marokko
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Marokko?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Marokko dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Marokko.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Marokko?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,7
Op basis van 1855 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Overgave voertuig
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Marokko
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Marokko?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Marokko?