thailand country content
Thailand

Auto huren in Thailand

Tickets geboekt naar Thailand? Om je in alle comfort te verplaatsen door dit prachtige land is een fijne auto zeker niet mis. En bij SIXT in dit land krijg je zoals altijd de service die je verwacht bij het huren van een auto in Thailand. De vriendelijke medewerkers staan je duidelijk te woord zodat je goed voorbereid op weg kunt. Denk aan Bangkok of Chiang Mai waar je grote afstanden kunt afleggen om het meest van de regio te zien. Daarnaast kies je uit talloze luxe voertuigen, bijvoorbeeld een comfortabele SUV of Sedan.

thailand side

SIXT diensten in Thailand

Wanneer je een auto wilt huren in Thailand helpen wij je op weg zodat alles perfect is afgestemd op je wensen. Denk aan de verschillende type auto’s. De meest geschikte voertuigen voor langetermijnhuur of weekhuur in Thailand zijn de Sedan of SUV. Deze zijn fijn en ruim waardoor meerdere mensen met je kunnen rijden. Bij je boeking voeg je gemakkelijk extra’s toe zoals een uitgebreid navigatiesysteem en extra dekkingen om met een extra gerust gevoel te kunnen rijden naar bestemming.

thailand country content

Handige tips bij bezoek aan Thailand

Tol en belastingen:

in bijvoorbeeld het noorden van Bangkok krijg je te maken met tolwegen. Houd hier rekening mee door goed voorbereid op weg te gaan.

One-way huur Thailand:

wanneer je landt in een stad en met de huurauto reist naar de ander, kan je je auto op bestemming bij een SIXT locatie inleveren.

Betaalmethodes:

bij SIXT in Thailand kan je gemakkelijk betalen met internationaal erkende credit- en debet kaarten.

Tips voor rijden in Thailand:

probeer in drukke steden vooral op snelwegen te rijden. Rijd defensief en oplettend.

Autoverhuur onder 25 jaar Thailand:

vanaf 21 jaar kan je een auto huren bij SIXT, onder deze leeftijd moet je minimaal 2 jaar in het bezit van een rijbewijs zijn.

SIXT bonusbeleid:

ben je een graag geziene klant bij SIXT? Je geniet van voordelen zoals extra snelle boekingen waardoor je binnen no-time in een huurauto zit.

Beste plekken om te bezoeken in Thailand

  • Bangkok: Bangkok mag je dan zeker niet overslaan. In de stad heb je veel drukke plekken maar ook bijzondere bezienswaardigheden zoals de Floating Market. Plan ook zeker een bezoek in naar the Grand Palace die naast indrukwekkende architectuur ook een museum bevat. Voor eten ben je hier ook aan het juiste adres, ga voor streedfood zodat je van allerlei gerechten kunt genieten.
  • Koh Talu: 3 uur rijden van de populaire badplaats Hua Hin vind je Koh Talu. Wanneer je op zoek bent naar een rustig stukje paradijs op aarde kan je een van de talloze eilanden bezoeken, denk bijvoorbeeld aan Koh Talu. Dankzij de witte stranden en wuivende palmbomen kom je helemaal tot rust. Op deze eilanden kan je ultiem relaxen en je met de auto verplaatsen van A naar B.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties