thailand country content
Thailand
AUTOVERHUUR
Thailand
Thailand

Auto huren in Thailand - huurauto online boeken

Thailand heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de populairste vakantielanden. Voor liefhebbers van avontuurlijke vakanties of juist van luie resorts, Thailand heeft een grenzeloze diversiteit. SIXT is hier dan ook ruim vertegenwoordigd. Verspreid over het land vindt u ons op goed te bereiken plaatsen, nabij vliegvelden en knooppunten. Uiteraard bieden wij ook in Thailand de service die u wereldwijd van ons gewend bent. Dus de eenvoud om online of via de app te reserveren en de mogelijkheden om ook buiten de openingstijden uw auto op- of af te halen.

thailand side

Auto huren in Thailand voor een perfecte vakantie

Thailand heeft de bezoeker veel te bieden. Mooie eilanden, schitterende oerwouden en eindeloze palmstranden. Vanaf de drukke hoofdstad Bangkok kunt u langs de kust zuidwaarts rijden. Ook op de grotere eilanden vindt u onze autoverhuur. Hierdoor kunt u ook daar genieten van de voordelen van een huurauto. Optimale vrijheid en de mogelijkheid om de drukke plaatsen te vermijden. Thailand herbergt een enorme hoeveelheid mooie plekken die erop wachten om ontdekt te worden. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar, dus u heeft altijd de luxe en het prettige gevoel van in een nieuwe auto te rijden.

thailand country content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Geniet van schitterend Thailand

Thailand is als één van de weinige landen in de regio nooit gekoloniseerd door een Europees land. Er wordt gezegd dat dit feit bijdraagt aan de unieke sfeer in het land. De bevolking is oprecht vriendelijk en Thailand heeft een grote eigenheid in haar cultuur weten te behouden. Ook nu het land steeds meer toeristen trekt, ziet de overheid er op toe dat er geen roofbouw wordt gepleegd op de natuur en dat het land haar eigenheid behoudt. Dit zorgt ervoor dat er veel te genieten en te ontdekken valt. De stranden en bossen zijn schitterend. Er is een rijke diversiteit aan dieren en het eten is heerlijk. Met een huurauto van Sixt kunt u dit allemaal ontdekken!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties