beligium content
AUTOVERHUUR
BELGIË
België

Auto huren in België - huurauto online boeken

Een auto huren in België verloopt altijd op rolletjes via Sixt. Bij het huren van een auto voor uw vakantie of uw zakenreis, wilt u uiteraard dat alles vooraf goed geregeld is. Wij garanderen u dat alles goed wordt geregeld zodat u zorgeloos kunt genieten van uw huurauto. Bij Sixt autoverhuur is veiligheid een prioriteit, vandaar dat u bij Sixt nooit een auto meekrijgt die ouder is dan zes maanden. In binnen- en buitenland kunt u altijd op ons rekenen, ook in België. Sixt autoverhuur heeft in België maar liefst acht vestigingen, zo is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Top bestemmingen voor autoverhuur in België

beligium content

Een auto huren om België te doorkruisen

Sixt autoverhuur heeft een geschikte huurauto voor elke gelegenheid. Heeft u een zakelijke afspraak in België? Wij zetten graag een luxe, zakelijke auto voor u klaar in bijvoorbeld Gent, Brussel, Zaventem of Antwerpen. Bent u van plan om met het gezin op vakantie te gaan? Ook voor deze gelegenheid heeft Sixt een geschikte huurauto voor u. Of u nu een huurauto nodig heeft voor een paar dagen of voor een langere periode, bij Sixt bent u aan het goede adres. Geniet met uw kinderen van een dagje Bobbejaanland of breng een bezoekje aan de Gentse Feesten. Uiteraard mag u de bekendste inwoner van België, Manneke Pis, niet missen!

Meer
service city country
De gewenste auto huren in België

Wij beschikken over een breed wagenpark, ook in België. Bij Sixt kunt u dus altijd een auto huren die aanlsuit op uw wensen. Er zijn verschillende soorten auto's beschikbaar: cabrio's, terreinwagens, personenauto's en stationcars. Naast de verschillende soorten, bieden we ook verschillende merken aan: BMW, MINI, Audi, Mercedes en Smart.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties