beligium content
België

Auto huren in België - huurauto online boeken

Een auto huren in België verloopt altijd op rolletjes via SIXT. Bij het huren van een auto voor uw vakantie of uw zakenreis, wilt u uiteraard dat alles vooraf goed geregeld is. Wij garanderen u dat alles goed wordt geregeld zodat u zorgeloos kunt genieten van uw huurauto. Bij SIXT autoverhuur is veiligheid een prioriteit, vandaar dat u bij SIXT nooit een auto meekrijgt die ouder is dan zes maanden. In binnen- en buitenland kunt u altijd op ons rekenen, ook in België. SIXT autoverhuur heeft in België maar liefst acht vestigingen, zo is er altijd wel een locatie bij u in de buurt.

belgium country side

Top bestemmingen voor autoverhuur in België

Een auto huren om België te doorkruisen

Sixt autoverhuur heeft een geschikte huurauto voor elke gelegenheid. Heeft u een zakelijke afspraak in België? Wij zetten graag een luxe, zakelijke auto voor u klaar in bijvoorbeld Gent, Brussel, Zaventem of Antwerpen. Bent u van plan om met het gezin op vakantie te gaan? Ook voor deze gelegenheid heeft Sixt een geschikte huurauto voor u. Of u nu een huurauto nodig heeft voor een paar dagen of voor een langere periode, bij Sixt bent u aan het goede adres. Geniet met uw kinderen van een dagje Bobbejaanland of breng een bezoekje aan de Gentse Feesten. Uiteraard mag u de bekendste inwoner van België, Manneke Pis, niet missen!

beligium content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

De gewenste auto huren in België

Wij beschikken over een breed wagenpark, ook in België. Bij Sixt kunt u dus altijd een auto huren die aanlsuit op uw wensen. Er zijn verschillende soorten auto's beschikbaar: cabrio's, terreinwagens, personenauto's en stationcars. Naast de verschillende soorten, bieden we ook verschillende merken aan: BMW, MINI, Audi, Mercedes en Smart.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties