Auto huren in Uruguay

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Uruguay

Meest populair in Uruguay

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Montevideo Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Uruguay

Auto huren in Uruguay - huurauto online boeken

Auto huren in Uruguay - huurauto online boeken

U kunt op verschillende locaties van SIXT een auto huren in Uruguay. U vindt onze autoverhuur in de plaatsen Montevideo, Ciudad de la Costa en Punta del Este. Deze plaatsen zijn aan de kust van Uruguay te vinden, vanwaar u gemakkelijk naar de meest uiteenlopende andere steden rijdt. Een auto huren is in dit land zeker ideaal, want er is door heel het land ontzettend veel te zien. De hoofdstad Montevideo is indrukwekkend, met gigantische gebouwen, charmante winkels en leuke uitgaansgelegenheden. Aan de andere kant is het kleinste stadje, Colonia del Sacramento, ook meer dan de moeite waard. Hier komt tevens de veerboot uit Buenos Aires, Argentinië, aan. Dit kleinschalige plaatsje heeft kleurrijke huisjes, romantische paden en een prachtige witte vuurtoren.
Een goede auto huren die aan uw wensen voldoet

Een goede auto huren die aan uw wensen voldoet

Onze autoverhuur in Uruguay heeft een ruime keuze aan merken en modellen huurauto's. Binnen het aanbod vindt u onder meer van Chevrolet de Aveo, de Celta en de Corsa Super, en van Hyundai de Accent, de H2 en de I30 CW. Kortom, er is meer dan voldoende keuze aan huurwagens in Uruguay als u kiest voor de service van Sixt. Uiteraard zijn er niet alleen personenauto's te huur, maar ook terreinwagens en personenbussen. Wij zorgen er graag voor dat er een auto beschikbaar is die aan al uw wensen en eisen voldoet, zodat u onbezorgd kunt deelnemen aan het verkeer in Uruguay. De verkeersregels in Uruguay zijn overigens zeer goed te vergelijken met die in Nederland, en u kunt gewoon met uw Nederlandse rijbewijs deelnemen aan het verkeer. Echter, een Nederlands rijbewijs is in Uruguay maximaal drie maanden geldig. Als u langer in het land wilt verblijven, dan kunt u via de ANWB een internationaal rijbewijs aanvragen, welke een jaar geldig is.
Voordelig een auto huren in Uruguay

Voordelig een auto huren in Uruguay

Sixt biedt u overal ter wereld dezelfde aangename voordelen, als een optimale betrouwbaarheid, jonge auto's van goede kwaliteit, een vriendelijke service en voordelige tarieven. Als u een auto wiltt huren in Uruguay, dan kunt u de tarieven uiteraard vooraf zien. Zo komt u bij onze verhuur nooit voor verrassingen te staan, maar profiteert u altijd van het beste.
Show more

Handige weetjes voor huren in Uruguay

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Uruguay?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Uruguay dien je tenminste 23 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Uruguay.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Uruguay?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Uruguay

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Uruguay?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Uruguay?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Uruguay

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Uruguay

Meer weergeven