Eindhoven Luchthaven

Eindhoven Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Luchthavenweg 13b, 5657 EA Eindhoven

GDS-Code: EIN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 22:00

ZA - ZO:

08:00 - 16:00

Vakanties:

08:00 - 16:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Eindhoven Luchthaven

Eindhoven luchthaven auto huren

Ben je geland op Eindhoven Airport en verblijf je in de mooie Nederlandse stad? De beste manier om Eindhoven te verkennen is vanuit de auto. Bij SIXT ben je verzekerd van vriendelijke service en ben je zo op weg met een Sedan, Stationwagen of SUV. Dus of je nou alleen op weg gaat of een gezin te vervoeren hebt, bij ons vind je wat je zoekt. En zelfs als je extra opties als een uitgebreide navigatie of kinderstoeltje wilt is dat mogelijk bij je huurauto.

Eindhoven luchthaven auto huren

Wat maakt Eindhoven zo speciaal?

Locatie:

De SIXT balie is gemakkelijk te vinden op de luchthaven van Eindhoven.
 

Ruime vloot:

Keuze uit allerlei auto’s die niet ouder zijn dan zes maanden.

24/7 service: 

SIXT is dag en nacht bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Prijzen:

SIXT economy prijzen voor luxe merken als BMW, Audi en Mercedes.

SIXT’s locatie

Wil je op Eindhoven Airport een auto huren? De balie van SIXT is gemakkelijk te vinden, vanaf de terminal loop je naar de uitgang en dan weer rechtdoor, buiten zie je een laag gebouw op ongeveer 50 meter afstand met daarop Car Rental / Autoverhuur. Hier zit ons SIXT-kantoor gevestigd en word je vriendelijk te woord gestaan door een van onze SIXT medewerkers die je ook op de hoogte stellen van allerlei extra opties. Je rijdt gemakkelijk weg vanaf de parkeerplaats door automatische slagbomen en het terugbrengen van je auto gaat net zo gemakkelijk als het ophalen ervan.

Ontdek Eindhoven met je huurauto

Wanneer je op Eindhoven Airporteen auto gaat huren ben je ervan verzekerd dat je met alle comfort de stad kunt verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het van Abbemuseum waar je veel hedendaagse kunst terugvindt of ervaar de geschiedenis van Philips in het gelijknamige museum. Ga uit eten in een van de hoog aangeschreven restaurants als de Luytervelde of VANE en je bent de hele avond zoet. Ook om te shoppen ben je in Eindhoven aan het juiste adres. De leukste winkels vind je in de winkelstraat de Rechtestraat. Ga op je gemak alle must see’s langs, genoeg om te doen en te ontdekken in Eindhoven!