airport generic 17
airport generic 8
Autoverhuur

Eindhoven Luchthaven

Eindhoven Luchthaven

Eindhoven Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Luchthavenweg 13b, 5657 EA Eindhoven


Telefoon: +31-40-2820875

GDS-Code: EIN

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 22:00

ZA - ZO:

08:00 - 16:00

Vakanties:

08:00 - 16:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Snel een goede auto huren op Eindhoven Airport (EIN)

Op de luchthaven van Eindhoven kunt u snel en eenvoudig een goede auto huren om uw weg probleemloos te kunnen vervolgen. De autoverhuur van Sixt heeft op Eindhoven Airport een zeer volledig assortiment auto`s klaarstaan waaruit u de huurauto van uw keuze kunt bespreken voor het huren van een auto vanaf 1 dag tot zelfs enkele weken. Zo heeft u de beschikking over luxe eigen vervoer waarmee u plezierig van de ene locatie naar de andere kunt reizen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer en de bijbehorende vertrek- en aankomsttijden.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
service city country
Iedereen kan terecht bij de autoverhuur op Eindhoven Airport

Voor elk budget kunt u bij ons een auto huren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een kleinere stads- gezinsauto of naar een zeer luxe zakelijke auto. Onze vriendelijke medewerkers hebben altijd een passende oplossing voor u. Elke auto die bij ons wordt gehuurd verkeert zowel optisch als technisch in nieuwstaat, zodat u zonder problemen de weg op kunt vanaf onze locatie aan de Luchthavenweg 13b. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00. Het inleveren en ophalen van een huurauto kan 24 uur per dag.

car city country2
Een auto huren op Eindhoven Airport: een helder verhaal!

Een auto huren bij Sixt Eindhoven airport is gemakkelijk en snel, want wij houden niet van moeilijk doen. Onze voorwaarden en de huurovereenkomst zijn dan ook glashelder zodat u en wij nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. De huurovereenkomst krijgt u samen met de officiële documenten die bij de auto horen van ons mee bij vertrek. Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken wanneer u bij ons in Eindhoven een auto huurt. Of u nu besluit om op Eindhoven Airport een auto te huren voor een heerlijke vakantie of voor een zakelijk doel, wij zien u in de toekomst graag tegemoet!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.4 / 116   Beoordelingen

Guarino T.

Parco auto importante, professionalità e facilità nel prenotare e ricevere l'auto.

Cip A.

Overall great services!

 

One small issue related with the payment method. Although in term and conditions Sixt states that prepayed cards are not accepted, i’ve made the online payment with a prepayed card. And it worked. This made me think that it will work also at the counter (deposit). It didn’t. So I had to change entire payment (booking+deposit) to a debit card. My prepaid card was issued by Revolut. My suggestions is to ask the costumer services before the payment.

 

Cheers!

John Mark C.

Great service. Fantastic car