portugal country content
lisbon city content
Portugal

Auto huren in Portugal - Goedkoop bij Sixt autoverhuur

Een auto huren in Portugal tijdens uw vakantie? Bij SIXT autoverhuur kunt u dit gemakkelijk online of via uw smartphone regelen. Wij staan voor goede kwaliteit, daarom zijn onze huurauto's nooit ouder dan 6 maanden! Bekijk ons aanbod en u zult versteld staan van de lage prijzen en de goede service die wij hanteren! Wij willen u het graag zo makkelijk mogelijk maken om een reserving te plaatsen, dit kan niet alleen online, maar ook via uw reisbureau of op de locatie zelf. Boeken kan uiteraard ook telefonisch. Wij denken graag met u mee. Onze autoverhuur locaties vindt u onder andere op de luchthavens van Lissabon, Faro, Porto, Funchal (Madeira) en Ponta Delgada (Azoren). En wilt u echt weten hoe snel een voordelige huurauto te regelen is? Boek dan nu een auto online bij onze autoverhuur in Portugal!

portugal side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Portugal

Onze Service

Wist u dat een bestuurder die op een rotonde rijdt in Portugal altijd voorrang heeft? Dit kan betekenen dat u even op uw beurt moet wachten. Bij ons hoeft u niet te wachten, als u vooraf al uw huurauto heeft geregeld. Wij houden het tempo erin en zorgen dat er tijdig een huurauto voor u klaar staat op uw plaats van bestemming, inclusief alle bijgeboekte extra's. Onder extra's verstaan we onder andere een kinderzitje, winterbanden en een navigatiesysteem. En mocht u dan eenmaal zelf het tempo erin hebben en onderweg zijn naar een meeting, vakantieadres of bruiloft, ook dan houden wij het tempo erin. We zijn en blijven 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Dat noemen wij kwaliteit!

portugal country content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Welke autoklasse past het beste bij mijn reis?

 • Onze compace auto's zijn perfect voor smalle straatjes en zijn makkelijk te parkeren.
 • Sportauto's en cabrio's brengen wat extra avontuur in het spel en is perfect in de zomer.
 • Een luxueuze sedan zorgt ervoor dat je met alle comfort lekker rond kan reizen.
 • Onze SUV's zijn perfect voor het outdoor gebied. Onverharde wegen zijn geen probleem.
 • Wanneer je met een grotere groep reist is een van onze personenbusjes perfect.

Sixt Tips

Rijbewijs: Op het moment dat de huurder en bestuurder de huurauto ophaalt moet een geldig rijbewijs en passpoort/identiteitskaart getoont worden.

Leeftijdsbeperkingen: Om in Portugal bij Sixt een auto te kunnen huren moet je minimaal 19 jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van je rijbewijs. Voor sommige modellen gelden er andere minimumleeftijden.

Betaalmethodes: Sixt accepteert alle creditcards van hoogwaardige bedrijven, maar kan geen debit of prepaid cards accepteren, evenals contante betalingen.

Ongelukken: In geval van een ongeluk bel je met 112. Elk ongeluk moet gemeld worden bij de politie, ook al is er geen ander voertuig bij betrokken. Daarnaast moet elke vorm van schade gerapporteerd worden bij Sixt en dient het schadeformulier ingevuld te worden.

Veel gestelde vragen: Hier beneden vind je antwoorden op enkele veel gestelde vragen, houd er rekening mee dat elk land specifieke regels heft, dus voor de uitgebreide informatie raadpleeg alstublieft huurauto informatie pagina.

lisbon city content

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
 • Sixt beste prijsgarantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Geen verborgen kosten
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties