Auto huren in Portugal

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Portugal

Meest populair in Portugal

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Lissabon Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Portugal

Auto huren in Portugal - Goedkoop bij Sixt autoverhuur

Auto huren in Portugal - Goedkoop bij Sixt autoverhuur

Een auto huren in Portugal tijdens uw vakantie? Bij SIXT autoverhuur kunt u dit gemakkelijk online of via uw smartphone regelen. Wij staan voor goede kwaliteit, daarom zijn onze huurauto's nooit ouder dan 6 maanden! Bekijk ons aanbod en u zult versteld staan van de lage prijzen en de goede service die wij hanteren! Wij willen u het graag zo makkelijk mogelijk maken om een reserving te plaatsen, dit kan niet alleen online, maar ook via uw reisbureau of op de locatie zelf. Boeken kan uiteraard ook telefonisch. Wij denken graag met u mee. Onze autoverhuur locaties vindt u onder andere op de luchthavens van Lissabon, Faro, Porto, Funchal (Madeira) en Ponta Delgada (Azoren). En wilt u echt weten hoe snel een voordelige huurauto te regelen is? Boek dan nu een auto online bij onze autoverhuur in Portugal!
Onze Service

Onze Service

Wist u dat een bestuurder die op een rotonde rijdt in Portugal altijd voorrang heeft? Dit kan betekenen dat u even op uw beurt moet wachten. Bij ons hoeft u niet te wachten, als u vooraf al uw huurauto heeft geregeld. Wij houden het tempo erin en zorgen dat er tijdig een huurauto voor u klaar staat op uw plaats van bestemming, inclusief alle bijgeboekte extra's. Onder extra's verstaan we onder andere een kinderzitje, winterbanden en een navigatiesysteem. En mocht u dan eenmaal zelf het tempo erin hebben en onderweg zijn naar een meeting, vakantieadres of bruiloft, ook dan houden wij het tempo erin. We zijn en blijven 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Dat noemen wij kwaliteit!
Welke autoklasse past het beste bij mijn reis?

Welke autoklasse past het beste bij mijn reis?

  • Onze compace auto's zijn perfect voor smalle straatjes en zijn makkelijk te parkeren.
  • Sportauto's en cabrio's brengen wat extra avontuur in het spel en is perfect in de zomer.
  • Een luxueuze sedan zorgt ervoor dat je met alle comfort lekker rond kan reizen.
  • Onze SUV's zijn perfect voor het outdoor gebied. Onverharde wegen zijn geen probleem.
  • Wanneer je met een grotere groep reist is een van onze personenbusjes perfect.
Sixt Tips

Sixt Tips

Rijbewijs: Op het moment dat de huurder en bestuurder de huurauto ophaalt moet een geldig rijbewijs en passpoort/identiteitskaart getoont worden.
Leeftijdsbeperkingen: Om in Portugal bij Sixt een auto te kunnen huren moet je minimaal 19 jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van je rijbewijs. Voor sommige modellen gelden er andere minimumleeftijden.
Betaalmethodes: Sixt accepteert alle creditcards van hoogwaardige bedrijven, maar kan geen debit of prepaid cards accepteren, evenals contante betalingen.
Ongelukken: In geval van een ongeluk bel je met 112. Elk ongeluk moet gemeld worden bij de politie, ook al is er geen ander voertuig bij betrokken. Daarnaast moet elke vorm van schade gerapporteerd worden bij Sixt en dient het schadeformulier ingevuld te worden.
Veel gestelde vragen: Hier beneden vind je antwoorden op enkele veel gestelde vragen, houd er rekening mee dat elk land specifieke regels heft, dus voor de uitgebreide informatie raadpleeg alstublieft huurauto informatie pagina.
Show more

Handige weetjes voor huren in Portugal

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Portugal?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Portugal dien je tenminste 19 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Portugal.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Portugal?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 33758 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Portugal

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Portugal?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Portugal?