Auto huren in Peru

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Vertrekpunten voor je reis in Peru

Ontdek Peru

Een goede en betrouwbare auto huren

Een goede en betrouwbare auto huren

Bij onze autoverhuur kunt u een auto huren die perfect aan uw wensen en eisen voldoet. Er staan veel verschillende modellen voor u klaar, van gezinsauto's tot terreinwagens. Uiteraard heeft u altijd de zekerheid dat uw huurauto in Peru van uitstekende kwaliteit is. Wij bieden u dan ook uitsluitend wagens die jonger zijn dan zes maanden. Enige stressbestendigheid in het verkeer is wel nodig wanneer u in Peru de weg op gaat. De verkeersregels zijn er compleet anders dan in Nederland, en eigenlijk kan goed worden gesteld dat er vrijwel geen verkeersregels zijn in Peru. Er zijn zebrapaden, maar het is niet gebruikelijk dat voetgangers hier voorrang krijgen. Het is bijna ongebruikelijk om voor het rode licht te stoppen en rechts inhalen is niet vreemd. Kortom, als u zich niet graag aan strakke verkeersregels houdt, dan zit u in dit land zeker helemaal op uw plaats.
Een auto huren in Peru, op betrouwbare wijze

Een auto huren in Peru, op betrouwbare wijze

U kunt via het internet, via ons callcenter, middels de App of het reisbureau direct uw auto in Peru reserveren bij Sixt. Zo regelt u alles gemakkelijk vanuit Nederland wanneer u wilt. Peru is een prachtig land om met de auto te gaan ontdekken en het verkeer in het land zal u vele malen verbazen. Dit zorgt uiteraard voor onvergetelijke herinneringen, en hier werkt Sixt graag aan mee.
Auto huren in Peru - huurauto online boeken

Auto huren in Peru - huurauto online boeken

Als u besluit een auto te huren in Peru, dan doet u dit uiteraard het best via SIXT. Onze autoverhuur heeft ruim een eeuw aan ervaring achter zich gelaten en kan u inmiddels vanuit ruim vierduizend locaties wereldwijd uitstekend van dienst zijn met een huurauto naar wens. Ook in Peru kunt u goed bij ons terecht, bij twee vestigingen in Lima, waarvan één direct bij het vliegveld. Op deze locatie kunnen wij u diverse personenauto's te huur aanbieden, als onder meer Suzuki, Chevrolet, Kia, Toyota en Hyundai. Wanneer u met een groter gezelschap reist, dan kunt u bij ons ook een ruime personenbus huren voor uw tijd in Peru. Natuurlijk kunt u ook enkel voor een dag een auto huren, bijvoorbeeld als u een enkele dag reserveert om Peru met eigen auto te gaan ontdekken.
Show more
Handige weetjes voor huren in Peru
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Peru?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Peru dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Peru.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Peru?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,1
Op basis van 317 reviews
Overgave voertuig
(4,6)
Service tijdens en na de huur
(4,5)
Op de SIXT-vestiging
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Peru

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Peru?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Peru?