Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Een vakantie auto huren bij Sixt

Een goede huurauto van Sixt maakt van uw reis pas echt een onbezorgde reis. U kunt bij onze autoverhuur een auto huren voor een vakantie die u wat betreft comfortabel vervoer nog lang bij zult blijven.

Vakantie auto cabrio

 

 

 

 

 

 

  • Cabrio
  • 2 deuren
  • 4 zitplaatsen
  • automaat
  • 2 koffers

 

 

 

Voor iedere vakantie een geschikte auto huren!

Bij Sixt kunt u voor iedere vakantie een geschikte auto huren. U heeft daarbij bij onze autoverhuur een zeer ruime keuze uit diverse soorten auto's. Zo kunt u kiezen voor een handige kleine auto, een ruime gezinsauto of een luxe directiewagen. Wat het doel van uw vakantie ook is, samen met ons vindt u altijd een passende huurauto die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen op het gebied van veiligheid, comfort en luxe. Bovendien kent Sixt een buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo bent u op alle fronten op de goede weg bij het auto huren voor een vakantie waarnaar u lang heeft uitgekeken. Kijk hier beneden voor een suggestie voor een bijpassende auto voor uw soort trip!

Roadtrip | BMW Z4

Vakantie auto Z4

Skivakantie | BMW X5

Ski vakantie X5

Stedentrip | Mini Cabrio

Vakantie auto mini cabrio

Familievakantie | Volvo V70

Volvo v70 huren

U kunt bij ons natuurlijk een auto huren voor een vakantie in Nederland. Maar ook een auto huren voor een vakantie in het buitenland is bij Sixt zo geregeld! Onze ervaren medewerkers helpen u op één van onze locaties graag met het maken van de juiste keuze. Bij ons betekent dit een huurauto die past bij uw welverdiende vakantie! U vindt ons op diverse locaties in steden en dorpen, op luchthavens en treinstations in binnen- en buitenland.

Een auto huren voor uw vakantie begint bij Sixt!

Bij Sixt maken we het huren van een auto graag makkelijk voor u. U kunt eenvoudig online een auto huren, via uw reisbureau of persoonlijk op één van onze locaties bij u in de buurt! Goedkoop een vakantieauto huren is bij ons geen enkel probleem. Bij ons een auto huren voor vakantie is een zeer goed idee. Wij hebben bij onze autoverhuur een wagenpark met diverse grote en kleinere praktische auto's voor u klaar staan zodat u altijd de juiste keuze kunt maken voor plezierig vervoer tijdens uw vakantie!