bmw forest snow winter
Met de auto op wintersport
Huur nu bij SIXT
Auto huren wintersport

Auto huren Wintersport

Een auto huren voor wintersport kan gemakkelijk, snel en voordelig bij SIXT. Wj verhuren auto's die uitermate geschikt zijn voor wintersport. SIXT beschikt over vele vierwielaangedreven auto's en daarnaast beschikken wij over SUV's welke perfect zijn voor de sneeuw. Kies voor een SUV als skiauto en je zult altijd over genoeg ruimte beschikken, ook voor jouw bagage.

Huurauto wintersport aanbieding

Bij SIXT is het mogelijk een auto voor een skivakantie te huren. Je kunt bijvoorbeeld een skiauto huren in Nederland en daarvandaan naar het skigebied rijden. Tevens is het mogelijk om in jouw bestemmingsland een skivakantie auto te huren. Speciaal voor het skiseizoen hebben wij een aanbieding. Bekijk daarvoor onze boekingsmachine!

bmw x5 5d weiss 2018

Geschikte auto huren voor wintersport

Bij SIXT kun je altijd terecht wanneer je op zoek bent naar vervoer voor een skivakantie. Onze vloot is goed uitgerust voor het winterseizoen. Je kunt in Nederland een auto voor het skiseizoen huren, deze zijn doorgaans wel als extra optie bij te boeken. Om erachter te komen hoe je dit doet, raadpleeg dan onze pagina voor winterbanden en sneeuwkettingen. Deze auto's komen niet standaard met winterbanden en/of sneeuwkettingen. In landen met skigebieden zijn onze auto's normaliter uitgerust met winterbanden. 

Eenvoudig een auto huren voor jouw skivakantie

Wij maken het eenvoudig voor je om een auto te huren bij SIXT. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijzaken. Het regelen van een huurauto kan gemakkelijk online of telefonisch bij ons. Nadat je je huurauto hebt gereserveerd, hoef je alleen nog maar aan je skivakantie te denken. Tip: wist je dat je via de SIXT app 30 minuten voor aanvang van je huurperiode een auto kunt kiezen? Voor meer informatie bezoek de "mobiele boeking" pagina. 

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs