Auto huren Wintersport

Een auto huren voor wintersport kan gemakkelijk, snel en goedkoop bij Sixt autoverhuur. Wij verhuren auto's die uitermate geschikt zijn voor wintersport. Sixt beschikt over vele 4-wiel aangedreven auto's en daarnaast beschikken wij over SUV's welke perfect zijn voor de sneeuw. Kies voor een SUV als skiauto en u zult altijd over genoeg ruimte beschikken, ook voor uw bagage.

 

 

skiauto huren

Huurauto wintersport aanbieding

Bij Sixt is het mogelijk een auto voor een skivakantie te huren. U kunt bijvoorbeeld een skiauto huren in Nederland en daarvandaan naar uw skigebied rijden. Tevens is het mogelijk om in uw bestemmingsland een skivakantie auto te huren. Speciaal voor het skiseizoen hebben wij een aanbieding. Het huren van een skivakantie auto kan al vanaf €49,- per dag. 

Geschikte auto huren voor wintersport

Bij Sixt kunt u altijd terecht wanneer u opzoek bent naar vervoer voor een skivakantie. Onze vloot is goed uitgerust voor het winterseizoen. U kunt in Nederland een auto voor het skiseizoen huren, deze zijn doorgaans wel als extra optie bij te boeken, om erachter te komen hoe u dit doet raadpleegt dan onze winterbanden en sneeuwkettingen pagina's. Deze auto's komen niet standaard met winterbanden en/of sneeuwkettingen. In landen met skigebieden zijn onze auto's normaliter uitgerust met winterbanden. 


Eenvoudig een auto huren voor uw skivakantie

Wij maken het eenvoudig voor u om een auto te huren bij Sixt. U hoeft zich geen zorgen te maken over bijzaken. Het regelen van een huurauto kan gemakkelijk online of telefonisch bij ons. Nadat u uw huurauto heeft gereserveerd hoeft u alleen nog maar aan uw skivakantie te denken. Tip: wist je dat je via de Sixt app 30 minuten voor aanvang van uw huurperiode een auto kunt kiezen? Voor meer informatie bezoekt u de "mobiele boeking" pagina.