Assen

Autoverhuur Assen

Of je nu naar Assen gaat voor een vakantie of voor werk naar Drenthe afreist; met een auto van SIXT autoverhuur Assen ga jij voordelig en comfortabel op weg. Tegen lage prijzen heb jij de keuze uit een ruime vloot met nieuwe auto’s. Huur een auto in Assen en ervaar het gemak van onze 24/7 klantenservice en de beschikbaarheid van topmerken als BMW. De locatie van deze autoverhuur is centraal gelegen en makkelijk te bereiken. Vanuit hier rijd jij in jouw sedan of SUV eenvoudig naar je bestemming. Ervaar zelf het comfort van onze auto’s en de service en huur jouw auto bij SIXT autoverhuur Assen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Assen

Ga je een weekend naar Assen en omgeving met het hele gezin? Dan boek je een van onze meerpersoons auto's of busjes. Je gaat veilig en verantwoord op weg met de kinderzitjes die je bij kunt boeken. Voor een zakenreisje naar Drenthe pak je een comfortabele sedan of SUV en zo maak je je werkdag aangenaam. Bij SIXT kun je een persoonlijke schadedekking samenstellen die goed bij jou past voor een zorgeloze rit. Of kies een navigatiesysteem en wees er zeker van dat je op tijd arriveert bij je afspraak.

 

SIXT diensten in Assen

Handige tips bij bezoek aan Assen

Minimumleeftijd:

vanaf 21 jaar kun je bij SIXT een auto huren, mits minimaal twee jaar in het bezit van een rijbewijs. Voor bestuurders onder de 25 jaar geldt een toeslag.

Geldige documenten:

bij het huren van de auto dien je een geldig rijbewijs en een geldige identiteitskaart of paspoort te laten zien.

Betaal later en blijf flexibel:

als je kiest om later te betalen, heb je de mogelijkheid om je boeking te allen tijde te wijzigen of annuleren. Zo blijf je flexibel als er iets in je agenda verandert.

Wat te doen in Assen?

Als je in Assen bent, is het leuk een bezoek te brengen aan openluchtmuseum Orvelte. In dit karakteristieke museumdorp loop je door de geschiedenis van Drenthe. Wandel door knusse oude straatjes, snuffel in authentieke winkeltjes en bezoek een van de schildersateliers. Voor jong en oud is hier van alles te beleven.

Wat te doen in Assen in de zomer?

Zomers kun je in de omgeving van Assen heerlijk wandelen en fietsen. Mocht je nog in de buurt zijn van openluchtmuseum Orvelte; bij het informatiecentrum Orvelte beginnen verschillende mooie wandel- en fietsroutes. Wandel naar het natuurgebied Orvelterzand of spring op de fiets en geniet van de bossen van Midden-Drenthe. Na alle activiteiten eet je een heerlijke Hollandse pannenkoek bij De Drentse Heerlijkheid. Eet smakelijk.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties