Hengelo

Huur een auto in Hengelo met SIXT

Een auto huren doe je bij SIXT met een goed gevoel. Als een van ’s werelds grootste autoverhuurbedrijven zijn wij experts op het gebied, hebben wij een groot assortiment van de mooiste auto’s en staan wij 24/7 voor je klaar. Zo vind je in ons assortiment topmerken als BMW, Mercedes-Benz en Audi. Huur een auto in Hengelo met SIXT om Nederland te verkennen. Je hebt bij ons keuze uit verschillende modellen, waaronder SUV’s die perfect zijn voor alle seizoenen en Cabrio’s waarin je ’s zomers lekker uit kunt waaien.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Hengelo

Bij SIXT zijn we van alle markten thuis. Zo staat ons vriendelijke personeel altijd voor je klaar vanaf het moment dat jij op zoek bent naar een huurauto. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, waaronder Luxe Sportmodellen, Compacte modellen of Economy huurauto’s. Beperk jezelf niet alleen tot Hengelo, maar verken ook de rest van Nederland door een navigatiesysteem bij te boeken. Huur jij een auto voor één dag of ben jij meer fan van ons wekelijksverhuur?
 

SIXT diensten in Hengelo

Handige tips bij bezoek aan Hengelo

Later betalen:

bij SIXT zijn we enorm flexibel. Zo bieden wij verschillende opties aan, waaronder de mogelijkheid om het voertuig kosteloos te annuleren of later te betalen.

Baby- en kinderstoeltjes:

de kleintjes kunnen ook mee op stap wanneer je een huurauto bij SIXT in Hengelo huurt. Je kunt namelijk een baby- of kinderstoeltje bijboeken.

Autoverhuur onder 25 jaar in Hengelo:

het is in Nederland toegestaan om vanaf een leeftijd van 21 jaar een auto te huren wanneer je minimaal twee jaar in het bezit van een rijbewijs bent.

Wat te doen in Hengelo

Huur een auto in Hengelo om het oosten van Nederland te verkennen. In Hengelo mag je het Historisch Museum absoluut niet missen. Mocht je je iets avontuurlijker voelen dan raden we je aan om naar het spoorfietsbedrijf te gaan voor een leuke dagactiviteit. Kijk ook eens verder naar andere steden in de buurt door de auto naar Enschede en Almelo te rijden.

Wat te doen in Hengelo in de zomer

Als je ’s zomers op zoek bent naar avontuur in de omgeving van Hengelo raden we je aan om de auto naar attractiepark de Waarbeek te rijden. Hier kun je zorgeloos genieten met kinderen. Zodra de temperaturen hoog oplopen is het heerlijk om een bezoek aan de Zwaaikom te brengen. Deze plek aan het water is perfect voor warme zomerdagen.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties