hengelo city content
Hengelo

Auto huren Hengelo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT is één van de grootste autoverhuurbedrijf en heeft meerdere vestigingen wereldwijd. Wij verhuren onder andere merken als BMW, Mercedes en Audi. Ook in Nederland bieden wij goedkoop en eenvoudig autoverhuur aan. Onze SIXT autoverhuur vestiging in de buurt van Hengelo heeft een breed assortiment aan huurauto's tegen betaalbare prijzen. U heeft de keuze uit de volgende voertuigcategorieën: auto's, stationwagens en busjes. Daarbij willen wij u er op attent maken dat wij alleen een voertuigcategorie garanderen, en geen specifieke auto. Hoe dan ook is het goedkoop een auto huren in Hengelo de ideale manier om deze stad in Nederland te verkennen!

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Hengelo

Een auto huren bij Sixt geeft talloze voordelen. Alle voertuigen zijn van goede kwaliteit en minder dan 6 maanden oud. Onze vestigingen bevinden zich altijd in de omgeving van stations en het centrum van een stad. Zo reist u efficiënt en bent u altijd snel op uw plaats van bestemming. Met uw voertuig beleeft u een plezierige tijd in Hengelo, de stad die zich na Enschede, de grootste plaats van Twente mag noemen. Met een auto in Hengelo parkeren is gemakkelijk en goedkoop. In het centrum kunt u maximaal drie uur parkeren voor 1,90 euro per uur. U kunt parkeren bij Q-park nabij het station, op negen minuten lopen van de binnenstad. Buiten het centrum betaalt u 1.60 per uur. Tip: als u wilt parkeren bij het ziekenhuis van Hengelo, kan dat maximaal een uur. Deze bevindt zich namelijk in de 'blauwe zone', waar langer dan 60 minuten parkeren niet toegestaan is.

hengelo city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Met de huurauto in Hengelo

In een paar uur tijd ontdekt u veel bezienswaardigheden in de mooie binnenstad. Echte trekpleister is de Middeleeuwse Sint-Lambertusbasiliek. Bekijk vooral de neogotische elementen van dit Rooms-Katholieke godshuis. Ook het gemeentehuis van Hengelo is de moeite van het bekijken waard. Dit rijksmonument is een bijzonder ontwerp in Scandinavische en Italiaanse stijl, waarvan de toren vooral erg opvalt. Met de auto Hengelo ontdekken is ideaal, omdat u zo alle mooie plekjes van de stad kunt ontdekken. U kunt in het centrum van de stad het Techniekmuseum HEIM bezoeken, waar u alles leert over de geschiedenis van de techniek in Twente. Tegenover het museum bevindt zich een veldje waar u zelfs gratis kunt parkeren.

car country

Verken de natuurrijke omgeving van Hengelo

Een dagje de omgeving van Hengelo verkennen is ideaal met de auto. Overijssel heeft een prachtig landschap vol bomen, bossen en meren. Voor een tussenstop met de auto kunt u het openluchtmuseum Ootmarsum bezoeken, een halfuurtje rijden vanaf het centrum van Hengelo. In dit unieke museum, vlakbij de Duitse grens, krijgt u een beeld van het vroegere leven op het platteland. Ook vindt u hier authentieke gebruiksvoorwerpen uit het Twente van vroeger. Parkeren is hier wederom gratis. Bij de invalsweg vindt u een grote parkeerplaats genaamd 'de Stadsweide', waar u niets hoeft te betalen. Door een auto te huren bij Sixt in Hengelo, ontdekt u de stad niet alleen sneller, maar ook voordeliger!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties