Auto huren in Deventer

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Deventer

SIXT diensten in Deventer

SIXT diensten in Deventer

Bij ons bekom je meer dan alleen maar een familievoertuig of een auto voor een groep vrienden. We bieden je ook auto’s uit categorieën zoals economy, compact, sedan, bestelbusje, cabrio en luxe & sportmodellen aan. Je kunt je huurauto volledig op je vakantie afstellen dankzij onze extra’s zoals kinderstoelen, gps-systeem en een extra bestuurder. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs de kleinste kinderen meenemen op je familievakantie. Het aanpassen van de huurperiode is ook gemakkelijk want je kunt namelijk gebruik maken van eendagshuur, weekendverhuur, wekelijks verhuur en langetermijn verhuur.
Wat te doen in Deventer

Wat te doen in Deventer

Je moet zeker eens met je mooie huurauto vanaf het prachtige IJsselfront van Deventer naar de IJssel gaan, zeker als je een geschiedenisliefhebber bent. Daar kom je namelijk meer te weten over de Koude Oorlog en de historische binnenstad. Breng ook zeker eens een bezoekje aan het Deventer Koekwinkeltje, waar je van de enige echte Deventer koek kunt proeven en die natuurlijk ook kunt kopen.
Wat te doen in Deventer tijdens de winter

Wat te doen in Deventer tijdens de winter

Ook tijdens de winter valt er veel te beleven in Deventer. Zo kun je bijvoorbeeld een namiddag rondwandelen in het Speelgoedmuseum. Het museum biedt namelijk de grootste speelgoedcollectie van Nederland aan en zowel jong als oud zullen uren kunnen genieten van de interactieve spellen. Als je in de museum-sfeer bent, dan moet je ook zeker het Museum de Waag bezoeken, waar je overdonderd zal worden door zowel de geschiedenis van de stad alsook door de historische collectie van topwerken.
Deventer auto huren

Deventer auto huren

Naar Deventer afgezakt voor een bezoek aan onder andere de Brink, Museum de Waag of de Lebuïnuskerk? Aarzel dan zeker niet om voor de SIXT Deventer auto huren mogelijkheid te kiezen want dankzij onze auto’s verken je de stad op een gemakkelijke en persoonlijke manier. Of je nu dus samen met je familie in een personenbusje graag vakantieattracties zoals het speelgoedmuseum wilt bezoeken of met vrienden in een SUV een onvergetelijke tijd wilt gaan beleven in de Scheg, het kan met SIXT. Je hoeft heus geen eigen auto te hebben, want dankzij onze eenvoudig te bereiken ligging kun je zelf smet het openbaar vervoer de SIXT vestiging gemakkelijk bereiken.
Show more
Handige weetjes voor huren in Deventer
One-way huur in Deventer:
Ga je een Deventer auto huren? Dan weet je al op voorhand waar je aan toe bent. Onze beste prijs is steeds de beste deal en er zijn nooit onverwachte extra kosten.
Benodigde documenten voor het huren van een auto in Deventer:
Je kunt je auto huren met je rijbewijs en identiteitskaart. Wij zorgen voor de huurdocumenten zodat je snel op vakantie kunt vertrekken.
Autoverhuur zonder creditcard in Deventer:
Je auto huren kan alleen maar met je creditcard want wij aanvaarden geen cash. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het betalen met creditcard.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,8
Op basis van 133 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Overgave voertuig
(4,9)
Het voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Deventer
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Deventer?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Deventer?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Deventer?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Deventer?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Deventer?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Deventer

Meer weergeven