Deventer

Deventer auto huren

Naar Deventer afgezakt voor een bezoek aan onder andere de Brink, Museum de Waag of de Lebuïnuskerk? Aarzel dan zeker niet om voor de SIXT Deventer auto huren mogelijkheid te kiezen want dankzij onze auto’s verken je de stad op een gemakkelijke en persoonlijke manier. Of je nu dus samen met je familie in een personenbusje graag vakantieattracties zoals het speelgoedmuseum wilt bezoeken of met vrienden in een SUV een onvergetelijke tijd wilt gaan beleven in de Scheg, het kan met SIXT. Je hoeft heus geen eigen auto te hebben, want dankzij onze eenvoudig te bereiken ligging kun je zelf smet het openbaar vervoer de SIXT vestiging gemakkelijk bereiken.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Deventer

Bij ons bekom je meer dan alleen maar een familievoertuig of een auto voor een groep vrienden. We bieden je ook auto’s uit categorieën zoals economy, compact, sedan, bestelbusje, cabrio en luxe & sportmodellen aan. Je kunt je huurauto volledig op je vakantie afstellen dankzij onze extra’s zoals kinderstoelen, gps-systeem en een extra bestuurder. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs de kleinste kinderen meenemen op je familievakantie. Het aanpassen van de huurperiode is ook gemakkelijk want je kunt namelijk gebruik maken van eendagshuur, weekendverhuur, wekelijks verhuur en langetermijn verhuur.

SIXT diensten in Deventer

Handige tips bij je bezoek aan Deventer

Autoverhuur zonder creditcard in Deventer:

Je auto huren kan alleen maar met je creditcard want wij aanvaarden geen cash. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het betalen met creditcard.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Deventer:

Je kunt je auto huren met je rijbewijs en identiteitskaart. Wij zorgen voor de huurdocumenten zodat je snel op vakantie kunt vertrekken.

One-way huur in Deventer:

Ga je een Deventer auto huren? Dan weet je al op voorhand waar je aan toe bent. Onze beste prijs is steeds de beste deal en er zijn nooit onverwachte extra kosten.

Wat te doen in Deventer

Je moet zeker eens met je mooie huurauto vanaf het prachtige IJsselfront van Deventer naar de IJssel gaan, zeker als je een geschiedenisliefhebber bent. Daar kom je namelijk meer te weten over de Koude Oorlog en de historische binnenstad. Breng ook zeker eens een bezoekje aan het Deventer Koekwinkeltje, waar je van de enige echte Deventer koek kunt proeven en die natuurlijk ook kunt kopen.

Wat te doen in Deventer tijdens de zomer

Je zomerdagen worden nog zonniger in Deventer want de Wilhelminafontein en het Rijsterborgherpark zien er dan nog mooier uit. Breng je middag door in de smalle straatjes van de historische binnenstad want daar liggen unieke winkels waar je echte pareltjes vindt. Ga langs op de botermarkt, die in het oog springt dankzij de frappante constructie. Op een zonnige manier je dag beëindigen, kan in De Brink. Het plein straalt een relaxte en heerlijk geurende vibe uit dankzij de vele restaurantjes.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties