utrecht city content
utrecht city header
Autoverhuur
Utrecht
Utrecht

Auto huren Utrecht – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om Utrecht en omgeving te ontdekken, of wilt u juist er lekker tussen uit gaan en niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Bij SIXT autoverhuur Utrecht kunt u terecht voor een goedkope en kwalitatief goede huurauto. Bij SIXT een auto huren in Utrecht betekend altijd het comfort en gemak van een huurauto die niet ouder dan 6 maanden is! U kunt een keuze maken uit ons ruime assortiment met allerlei soorten auto's van stationwagens tot cabrio's en van Mercedes tot BMW. Neem eens verder een kijkje op de website en u zult zien hoe goedkoop een auto huren bij SIXT is!

ALLE SIXT LOCATIES

Een betrouwbare auto huren in Utrecht

Een auto huren in Utrecht was nog nooit zo aantrekkelijk als bij Sixt. In Utrecht en omgeving bevindt zich namelijk een locatie voor autoverhuur van Sixt: aan de Jacobskerkhof 50. Op deze locatie staat er altijd een auto tot uw beschikking wanneer u een auto wilt huren in Utrecht. Of u nu voor een zakelijk bezoek naar Utrecht komt of u komt er om de prachtige stad te verkennen, dankzij Sixt heeft u altijd een betrouwbaar vervoersmiddel.

utrecht city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur in Utrecht

Een auto huren in Utrecht doet u bij Sixt, omdat u zeker weet dat u een betrouwbare auto geleverd krijgt. Bovendien heeft Sixt alleen maar nieuwe auto's en wordt er gewerkt met ruime openingstijden. Op onze website kunt u aangeven wanneer u van plan bent een bezoek te brengen aan de stad, zodat u vervolgens de huurauto alleen nog maar hoeft op te halen. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over de autoverhuur. Ons gunstig gelegen Sixt verhuurkantoor zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoer.

In Utrecht kunt u ook een cabrio huren en een luxe auto huren. Verder is het ook mogelijk om voor uw huwelijk een trouwauto te huren in Utrecht, of voor uw verhuizing een busje te huren in Utrecht.

traffic city country2

Een betrouwbare auto huren

Utrecht is een stad die de bezoeker veel te bieden heeft. Zo kunt u er een auto huren om een bezoek te brengen aan één van de vele prachtige kerken die Utrecht rijk is. Ook kunt u eens langs het Rietveld Schröderhuis of andere monumenten bekijken. De directe omgeving van de stad is bovendien gelegen in een indrukwekkend stukje natuur. Waar u ook naartoe wilt, u bent verzekerd van het juiste vervoer in Utrecht als u besluit een auto bij Sixt te huren. Wist u dat u bij Sixt bovendien vaak voordeliger uit bent dan bij een ander autoverhuurbedrijf? Onze medewerkers staan voor u klaar om u meer te vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een auto van Sixt. Natuurlijk kunt u voordat u langskomt al veel informatie vinden op de website, maar daarna zien we u graag in Utrecht op één van onze locaties in en om de stad.

Bij Sixt in Utrecht heeft u onder andere keuze uit de volgende merken: BMWFord of een Mazda.

Verder bieden wij u een uitstekende huurautoverzekering naar wens en de mogelijkheid om een babyzitje bij uw boeking te huren. 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties