Utrecht

Wil je een auto huren in Utrecht?

Wil je een auto huren in Utrecht? Dat kan makkelijk bij SIXT. Onze SIXT-locaties zijn altijd goed bereikbaar, en op aanvraag kun je de auto zelfs 24 uur per dag terugbrengen. Zo kun je altijd makkelijk je auto huren in Utrecht, wat je agenda ook is. Daarnaast hebben we altijd een geschikte auto voor je. Ga je verhuizen? Dan is een bestelbusje natuurlijk erg handig. Wil je de blits maken in deze gezellige studentenstad? Ga dan voor een luxe- of sportmodel. Steel de show voor een dag en geniet van de stad van de Domtoren.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Utrecht

Bij onze SIXT-locatie in Utrecht kun je kiezen uit verschillende modellen auto’s. Ga voor Economy, Compact, Sedan, een bestelbusje, cabrio (fijn voor de zonnige dagen!), een personenbusje, SUV, of ga voor een van onze luxe- of sportmodellen. Er is genoeg aanbod als je een auto wilt huren in Utrecht. Verder kun je kiezen voor boekbare extra’s zoals een kinderstoeltje, navigatie of een extra bestuurder. Als je van plan bent om vanuit Utrecht de rest van het land te bekijken, boek onze auto’s dan voor langetermijn- of wekelijks verhuur. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor eendagsverhuur.

SIXT diensten in Utrecht

Handige tips bij bezoek aan Utrecht

ONE-WAY HUUR UTRECHT:

Als je de auto alleen op weg naar Utrecht nodig hebt kun je gebruik maken van one-way huur. Je laat de auto dan achter bij een van de SIXT locaties in Utrecht.

AUTOVERHUUR ONDER 25 JAAR:

Als je een auto wilt huren wordt voor personen onder de 25 jaar een toeslag in rekening gebracht. De minimale leeftijd is 21 en je moet 2 jaar je rijbewijs in bezit hebben.

BOEKBARE EXTRA’S:

Je kunt op weg naar Utrecht met een huurauto van SIXT vol extra’s als een veilig kinderzitje, extra dekking of een airco en navigatiesysteem.

Wat te doen in Utrecht

Utrecht is een geweldige stad om te bezoeken. De stad is bekend van de Domtoren, de gezellige grachten, het TivoliVredenburg, en de shopping gelegenheden. Wil je wat cultuur opsnuiven? Ga dan naar Kasteel de Haar in het dorpje Haarzuilens. Een prachtig historisch gebouw, en makkelijk te bereiken met je huurauto.

Wat te doen in Utrecht in de zomer

Utrecht is altijd de moeite waard om te bezoeken, of je nu in de zomer of winter gaat. Ga je in de zomer en tref je een zonnige dag? Geniet ervan en ga heerlijk aan de grachten zitten. Het leuke van Utrecht is dat je direct aan het water kunt zitten, en zo heerlijk kunt genieten van de pleziervaart.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties