ONM 4393 612x345

SIXT+ Auto Abonnement

Maandelijks vast tarief. Alles inclusief. Annuleer op ieder moment.


Wil je niet slechts een auto voor het weekend of vakantie huren? Heb je er een nodig op langer termijn voor elke dag? Dan hebben we nu iets nieuws voor je! Abonneer nu op SIXT+, het all-inclusive auto abonnement.

Kan ik een auto huren voor een lange termijn?

Ja, bij SIXT is het mogelijk om een auto te huren voor een lange termijn. Om in aanmerking te komen voor deze mogelijkheid dient te huurperiode langer te zijn dan 28 dagen. Een korte termijn huur is dus automatisch 27 dagen of korter. Indien je van plan bent langer op vakantie te gaan om bijvoorbeeld een roadtrip te maken door een heel continent, is een auto huren een ideale optie. Er zijn heel veel opties wat betreft lange termijn huur en het biedt ook vele voordelen.

Voordelen van lange termijn huur

Voordelen voor particulieren

 • Ongecompliceerd contract
 • Goed alternatief voor leasing
 • Mogelijkheid tot voertuigkeuze
 • Verzekeringen beschikbaar
 • Duidelijk overzicht van de kosten
 • Extra's bijboeken op elk gewenst moment

Voordelen voor bedrijven

 • Als bedrijfsuitgave verrekenen
 • Je auto aanpassen met extra's 
 • Eenvoudig tijdens de huurperiode korter/langer huren
 • Je hebt geen afschrijving over de auto
 • Eenvoudige uitbreiding van je wagenpark
 • Overeenkomst vanaf 28 dagen mogelijk

How much does it cost to rent a car for 6 months?

With SIXT's great offers on long term rental cars, it's more affordable than you'd think to rent a car for 6 months. The longer that you rent for, the lower the cost of the car is and we often have special offers that making renting for longer even cheaper. There are many benefits to renting  a car instead of leasing such as more flexibility and less paperwork.

How long can you rent a car for?

With SIXT, you have the flexibility to rent a car for exactly how long you need it for. Currently, it's possible to rent a car for up to 120 days. Check out our amazing deals on long-term car rentals.

Is it better to rent a car for a long trip?

Renting a car for a long trip allows you to choose a car with plenty of space for both passengers and luggage. When being in a car for a longer period, factors such as comfort and room play a huge part in making the trip enjoyable. 

Mogelijkheden lange termijn huur

Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot je auto wanneer je op lange termijn huurt bij SIXT. Wij willen graag dat je in deze periode niks mist aan je auto. Juist omdat je er langer mee op pad gaat, zullen de details overheersen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om je wensen te vervullen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren. Rijd je het liefst automaat omdat je elke ochtend in de file staat? Of heb je toch liever een cabrio waarmee je in het weekend ook een lekker stuk kan touren bij goed weer? Of geef je de voorkeur aan een auto met genoeg ruimte voor alle bagage? Het kan allemaal! Hieronder hebben we een aantal keuzes voor jou op een rij gezet. 

Mercedes-Benz CLA

Jeep Renegade

Mercedes Benz C-Class

Informatie over betaling

Geaccepteerde betaalmethoden zijn creditcards en de Sixt Corporate Card. Afschrijving informatie: bijvoorbeeld, Overeenstemmend met de facturering op korte termijn verhuur, worden ook alle kosten in de huurovereenkomst van lange termijn verhuur voorhanden gehouden. Een reserveringsbevestiging met alle kosten zal naar de huurder worden gestuurd.

 

Optionele bij te boeken diensten (bijv. navigatie) kan invloed hebben op de huurprijs van de lange-termijn autoverhuur. De maandelijkse huur inclusief bijkomende diensten worden in rekening gebracht om de 28 dagen van de aangegeven creditcard. Indien de huurperiode langer is dan 28 dagen, word de resterende huurprijs altijd aan het begin van de volgende huurperiode afgeboekt.

 

Bij Sixt zakelijke klanten kan de vervaldatum en de factureringperiode individueel worden geregeld. Vergelijk eenvoudig de prijzen op www.sixt.nl en vind de auto die bij jou past!

 

Wij wensen je een goede reis met je huurauto van Sixt!

Voordelen van lange termijn huur

 • Voordelig: Hoe langer de huurperioder, des te goedkoper het dagelijkse tarief is. 
 • Roadtrip: Het is niet altijd prettig om een lange reis in korte periode te plannen. Geniet van een langere vakantie en ontdek wat er naast de gevestigde routes in jouw vakantiegebied te vinden is. Creëer zo voor jezelf een onvergetelijke ervaring. Daarnaast hoef je niet op dezelfde locatie je huurauto in te leveren als waar je deze ophaalde.
 • Vervanging: Mocht de auto onverwacht stuk gaan, kun je op SIXT rekenen om een passende vervanging te regelen. Je hoeft niet op collega's of openbaar vervoer te rekenen om van A naar B gebracht te worden. 

Lange termijn huur vestigingen wereldwijd