airport generic 25
Curacao Luchthaven Hato

Curacao Luchthaven Hato AUTOVERHUUR

adres

Plasa Margaret Abraham, Willemstad

GDS-Code: CUR

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Curacao Luchthaven Hato

Een auto huren op Curacao Luchthaven Hato (CUR)

Uw vakantie start comfortabel wanneer u reeds bij aankomst op de Hato luchthaven uw huurauto bij Sixt ophaalt. Geen commotie met dure airport taxi's, of vertraging met een beladen shuttlebus. Bij onze speciale autoverhuur service op de airport staat alles gereed zodat u binnen de kortste keren op weg bent naar uw hotel of vakantiewoning. Heeft u graag een standaard model of liever een luxe auto, een sport auto of een busje? We bieden u een ruime keuze aan topklasse auto's om uw verblijf op het eiland maximaal in te vullen.

airport generic 25
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Betrouwbaar eigen transport

Hato is de enige internationale luchthaven op Curaçao en ligt aan de noordelijke rand van de hoofdplaats Willemstad. De afstand naar de resorts en toeristische zones aan de zuidkust varieert tussen 8 en 12 kilometer. Het wegennet op het eiland is in prima conditie en het verkeer beweegt op een tropisch ontspannen manier. We maken het u graag gemakkelijk bij het reserveren van een huurauto. De boeking kunt u via deze website maken, maar ook telefonisch of via onze handige app. Bij Sixt autoverhuur is het helaas niet mogelijk dat u een specifieke auto vastlegt, maar we garanderen u wel de geboekte voertuigcategorie.

service city country

Goedkoop een auto huren op Curacao luchthaven Hato om het eiland te verkennen

Door een auto te huren kunt u zich eenvoudig en snel verplaatsen binnen en buiten Willemstad. De prachtige zandstranden bij PortoMari, Mambo en Jan Thiel, de bruisende centrumregio's Punda en Otrobanda en de vele gezellige restaurants, bars en clubs op het eiland zijn hierdoor makkelijk te bereiken. U bespaart zodoende een heleboel op taxiritten tijdens uw vakantie. Sixt staat ook op Curaçao luchthaven Hato voor u klaar.

Beschikbare autogroepen op Curacao Luchthaven Hato

* De prijzen zijn berekend op 07.04.2021 voor een 7-daagse-prepaid huur op Curacao Luchthaven Hato vanaf 07.05.2021. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.