Curacao Luchthaven Hato

Curacao Luchthaven Hato AUTOVERHUUR

adres

Plasa Margaret Abraham, Willemstad

GDS-Code: CUR

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Curacao Luchthaven Hato

Wat maakt onze vestiging op Curaçao luchthaven Hato speciaal

Jonge auto’s:

Onze voertuigen zijn gemiddeld slechts drie maanden oud.

Betaalbare voertuigen:

Auto’s van de grootste merken tegen een kleine prijs.

24 uur per dag terugbrengen:

Je kunt de auto bij ons 24/7 terugbrengen.

Kosteloze annulering:

Kies voor later betalen om de auto kosteloos te annuleren.

Curaçao Hato luchthaven auto huren

Huur een auto op Curaçao Hato luchthaven om je flexibel te kunnen bewegen over het gehele eiland. Jouw comfortabele voertuig haal je gelijk op na aankomst op Curaçao luchthaven (CUR) waar onze SIXT collega’s 24/7 voor jou klaarstaan. Op dit warme eiland schijnt het zonnetje bijna altijd en daarom is er niets leuker dan het eiland rond te cruisen in een Cabrio model van SIXT. Ben je met meerdere personen? Dan is de SUV de perfecte optie voor jullie. Op en top genieten doe je wanneer je je kunt ontspannen en dit doe je door een dekkingspakket bij SIXT bij te boeken. Zo ga je zorgeloos de weg op.

Curaçao Hato luchthaven auto huren

SIXT’s locatie op Curaçao Hato luchthaven

Onze SIXT locatie op Curaçao Hato luchthaven is zeer centraal gelegen. Je vindt ons aan de rechterkant van het autoverhuurcentrum op het vliegveld. Hier haal je de auto op. Voor het terugbrengen van het voertuig ga je naar een ander adres, namelijk Plasa Margaret Abraham in Willemstad. We vragen je om er voor het inleveren van de auto voor te zorgen dat de tank gevuld is.

Ontdek Curaçao met je huurauto

Huur een auto op Curaçao Hato luchthaven om van een ontdekkingstour op het eiland te genieten. Bezoek Westpunt en Playa Kalki om jezelf onder te dompelen in de blauwe zee en daarna op te drogen op een wit strand. Voor een meer actieve trip pak je de auto naar Christoffelberg waar je geweldig kunt hiken en Shete Boka waar de golven op het eiland slaan. Deze zijn allemaal aan de westkant van het eiland en goed te combineren in een dagtrip met de auto. Ben jij op zoek naar meer privacy? Ga dan naar Playa Giby. Het kleinste en meest verstopte strand van het eiland.