Personenbus huren
Voor meer ruimte

Personenbus huren

Indien u een groot gezin heeft of een groep mensen trapnsporteert, onze personenbus levert alle ruimte die u nodig heeft. Mocht u besluiten een personenbus te huren, dan voorkomt u al het ongemak dat gepaard gaat met openbaar vervoer en het is goedkoper dan met meerdere kleine auto's te reizen. Sixt biedt een reeks aan persoonsbussen aan, mocht een specifiek model niet beschikbaar zijn, is er altijd een ander model dat we u kunnen aanbieden.

Chevrolet Express

  • 12 Passagiers
  • 4 Koffers

Chevrolet Express

  • 15 Passagiers
  • 1 Koffer

Ford E350 Club Wagon

  • 15 Passagiers
  • 1 Koffer

Een personenbus huren is zo geregeld!

Onze personenbussen zijn technisch gezien allemaal in zeer goede staat zodat je te allen tijde veilig en representatief op stap kunt met een wat groter gezelschap. Zo wordt bijvoorbeeld een dagje uit een gezellige en praktische aangelegenheid waarbij je de kosten laag houdt door meerdere mensen in één auto te vervoeren. Bij de autoverhuur van SIXT zul je beslist vinden wat je zoekt en kun je tegen heldere voorwaarden en een aantrekkelijke prijs een perfecte comfortabele personenbus huren waarmee je veilig op stap kunt met enkele familieleden, collega's of ander reisgezelschap. Je kunt bij ons een luxe en betrouwbare personenbus huren zonder chauffeur voor al jouw reisbestemmingen in Nederland en in het buitenland.

Een personenbus huren is zo geregeld!

SIXThoudt niet van moeilijk doen. Je kunt bij onze autoverhuur snel en betaalbaar een bus zonder chauffeur huren zonder ingewikkelde voorwaarden. Onze huurovereenkomst is kort maar krachtig en goed leesbaar zodat er geen onduidelijkheden zijn. Op deze wijze vertrek je snel en goedkoop in een praktische bus die beslist aan al jouw wensen en eisen op het gebied van comfort, luxe en veiligheid zal voldoen. Dus wanneer je met een gezelschap tot 9 personen een dag of langere tijd plezierig op stap wilt, dan helpen wij je graag op weg met zeer betrouwbaar en keurig vervoer op maat in de vorm van een ruime 9 persoons bus!

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs

Meer vestigingen voor personenbusverhuur