Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Goedkoop een personenbus huren

Een personenbus huren zonder chauffeur was niet eerder zo eenvoudig als nu bij Sixt autoverhuur. Wij hebben diverse modellen personenbussen voor u klaar staan. Daarnaast kunt u bij Sixt ook een betrouwbare personenbus huren in diverse uitvoeringen.

 

 

Personenbus huren

5-Persoons auto huren

BMW 2 serie active tourer huren

7-Persoons busje huren

Ford Galaxy huren

9-Persoons busje huren

VW Transporter huren

9-Persoons busje huren

Ford Transit huren

Onze personenbussen zijn technisch gezien allemaal in zeer goede staat zodat u te allen tijde veilig en representatief op stap kunt met een wat groter gezelschap. Zo wordt bijvoorbeeld een dagje uit een gezellige en praktische aangelegenheid waarbij u de kosten laag houdt door meerdere mensen in één auto te vervoeren. Bij de autoverhuur van Sixt vindt u beslist wat u zoekt en kunt u tegen heldere voorwaarden en een aantrekkelijke prijs een perfecte comfortabele personenbus huren waarmee u veilig op stap kunt met enkele familieleden, collega's of ander reisgezelschap. U kunt bij ons een luxe en betrouwbare personenbus huren zonder chauffeur voor al uw reisbestemmingen in Nederland en in het buitenland.

 

 

U kunt een personenbus huren op de volgende locaties in Nederland met Sixt:

Waar u ook naar toe wilt, u kunt vandaag nog bij Sixt een fraaie personenbus huren waarmee u met een wat groter gezelschap op pad kunt gaan. Een personenbus die u bij ons huurt is altijd van recente datum en verkeerd optisch en technisch in zeer goede staat. Zo kunnen u en uw reisgezelschap met een gerust hart vertrekken wetende dat alles goed geregeld is. Wij wensen u alvast een goede reis en zijn u ook in de toekomst weer graag van dienst met passend vervoer!

 

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij u geen specifiek model auto kunnen garanderen, wij garanderen u echter wel de door u geboekte voertuigklasse.

Auto huren Nederland

Autoverhuur bij Sixt

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren