Diesel auto huren
Nu bij SIXT

Goedkoop een diesel huren

Een diesel auto huren kan de beste oplossing zijn wanneer je grotere afstanden af te leggen heeft. Zeker in deze tijd is brandstof behoorlijk prijzig en het is zonde wanneer je er meer aan uitgeeft dan nodig zou zijn.

Redenen om voor een diesel van SIXT te kiezen:

  • Diesel kost in Europa simpelweg minder geld aan de pomp dan benzine.
  • De huurprijzen van onze autoverhuur zijn ook goedkoop.
  • SIXT heeft meer dan vierduizend vestigingen wereldwijd.

Een diesel auto huren in binnen- en buitenland

Het kan natuurlijk om meerdere redenen aantrekkelijk zijn om een auto te huren die rijdt op diesel. Het kan bijvoorbeeld het geval zijn dat je een week lang veel belangrijke zakelijke afspraken op de planning heeft staan waarvoor je behoorlijk wat kilometers moet rijden. Je bent dan voordeliger uit als je met een diesel rijdt en daarbij kun je dan ook direct kiezen voor een auto met een luxe uitstraling voor een goede impressie.

Wil je met de auto op vakantie? Ook dan kan het zeker aan te bevelen zijn een diesel auto te huren bij SIXT. Wij hebben zowel kleine modellen als gezinsauto's met een diesel. Uiteraard kun je er ook voor kiezen met het vliegtuig naar de vakantiebestemming te reizen en daar een diesel auto te huren bij een autoverhuur van SIXT. Er zijn meerdere vestigingen te vinden in tal van landen binnen en buiten Europa.

Een diesel auto huren voor langere tijd

Je kunt er bij SIXT voor kiezen een diesel auto te huren voor een enkele dag, maar er zijn ook mogelijkheden om voor langere tijd te huren. Wij passen onze dienstverlening voortdurend aan op jouw behoeften, zodat je zeker bent van een kwaliteitsservice. Je kunt een auto huren bij een autoverhuur bij jou in de buurt of bij een autoverhuur in de omgeving van het vliegveld op jouw vakantiebestemming. Bekijk online alle mogelijkheden en plaats direct een reservering. Heb je nog vragen of kun je wel wat advies gebruiken? Dan staan wij je uiteraard graag vrijblijvend te woord.