airport generic 20
airport generic 16
Autoverhuur
Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven
Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven

Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

99, Bangna-Trad Rd., KM 15, 10540 Samut Prakan

GDS-Code: BKK

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven (BKK)

Kiezen wat u wilt zien in Bangkok? Met een huurauto van Sixt hoeft dat niet, want u verplaatst zich makkelijk en snel door deze grote metropool. Na een lange vlucht is het heerlijk als u niet eerst met uw bagage hoeft te slepen, maar direct in uw eigen huurauto kunt stappen. Wij wachten u dan ook met plezier op bij onze balie die u vindt op Bangna-Trad Rd.99, KM 15 10540 Samut Prakan.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Autoverhuur Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven, een goede keus

Verwonder u over de Thaise bouwstijlen van de Phra Kaeo tempel en het Koninklijk Paleis. Een ander mooi bouwwerk is de Tempel van de Dageraad, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over Bangkok. Is het tijd voor wat anders dan tempels, dan rijdt u gewoon naar Damnoen Saduak. Deze unieke markt drijft op water en ligt 80 kilometer van Bangkok. Onze auto's zijn uitgerust met airco. Zo kunt u tijdens de ritjes even bijkomen van de warmte in Thailand. Sixt maakt uw reiservaring compleet! U boekt voordelig en vlot uw eigen huurauto via onze website, app of telefonisch bij ons call center. Voor advies en vragen kunt u ook altijd bij ons terecht.

sights city country3

Auto huren Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven, Sixt staat voor u klaar

Autoverhuur Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven geeft u door onze hoogwaardige service en goede huurvoorwaarden een warm welkom in Thailand. Met vestigingen over de hele wereld, kunnen we u overal van dienst zijn. U boekt uw auto van te voren en haalt deze op wanneer u wilt. Ook het inleveren doet u wanneer het u uitkomt. Wij maken uw vakantie of zakenreis graag zo prettig mogelijk. Met onze auto's gaat u altijd veilig en met een goed geval op pad.