airport generic 18 1
airport generic 30
Autoverhuur

Mexico Stad Luchthaven T1

Mexico Luchthaven T1

Mexico Luchthaven T1 AUTOVERHUUR

adres

AV. Capitan Carlos Leon, AICM, 15620 Mexico City


Telefoon: +52-5525991221

GDS-Code: MEX

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren in Mexico Stad

Bij Sixt autoverhuur kunt u goedkoop een auto huren op Mexico Luchthaven T1 International. U krijgt bij ons lokale verhuurkantoor op deze luchthaven een scherp geprijsde en betrouwbare auto. We hebben een ruime keuze uit drie- en vijfdeurs huurauto's en stationwagens, die standaard van airconditioning zijn voorzien. Het is natuurlijk mogelijk om te kiezen voor extra's, zoals navigatie of een kinderzitje. We bieden ook auto's in exclusieve uitvoeringen aan, zoals sportauto's, cabrio's en SUV's. En heeft u extra veel ruimte nodig, dan kunt u op dit vliegveld ook een personenbus voor zeven of zelfs vijftien personen huren.

airport generic 18 1
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Auto huren Mexico Luchthaven T1 International (MEX)

De internationale luchthaven van Mexico Stad heet officieel Aeropuerto Internacional Benito Juárez. Het vliegveld bevindt zich midden in de enorme metropool van Mexico-City en ligt net als de rest van de stad op ruim twee kilometer hoogte. U vindt onze lokale autoverhuur bij uitgang 3 van Terminal 1, waar de internationale vluchten aankomen en vertrekken. We raden u aan om van tevoren te reserveren als u van plan bent om een auto te huren op Mexico Luchthaven T1 International. Daarmee voorkomt u dat bij aankomst de autotype van uw voorkeur niet aanwezig is, of dat u langer dan noodzakelijk op het vliegveld moet wachten op uw huurauto. Reserveren bij Sixt is heel eenvoudig, want dat doet u gewoon vanuit Nederland via onze telefonische hotline, onze app voor uw smartphone of onze website.

car city country2

Welkom in de metropool Mexico City

Aangezien de hoofdstad van Mexico één van de grootste steden van de wereld is, is het zinvol om in deze stad een auto te huren. Zowel in als buiten de stad zijn er veel interessante bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het enorme centrale plein (Zocalo of Plaza de la Constitución) van Mexico Stad, dat vroeger het ceremoniële centrum was van de grote Aztekenstad Tenochtitlan. Tegenwoordig vindt u aan dit plein de enorme kathedraal en diverse musea. Bent u geïnteresseerd in de oudere culturen van Mexico, dan mag een bezoek aan de op 50 kilometer afstand van Mexico Stad gelegen piramides van Teotihuacán zeker niet ontbreken.

Enrique Arguelles
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 1   Beoordelingen

Arturo O.

Pero q no se les ofrezca usar los sanitarios de la arrendadora. ESTÁN LIMPIOS; pero sin agua.

 

(Translated by Google)

But don't be offered to use the landlord's toilets. THEY ARE CLEAN; But without water.