Miami Internat. Luchthaven

Miami Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

3900 NW 25th Street #414, 33142 Miami

GDS-Code: MIA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

05:00 - 24:00

Vakanties:

05:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT’s Miami Int luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Direct mobiel vanaf de luchthaven zonder tijd te verliezen.

Luxe vloot:

Eersteklas modellen van topmerken en gemiddeld 3 maanden oud.

Ruime openingstijden:

Daarnaast bieden we 24-uurs terugbreng service.

Scherpe prijzen:

Geniet van betaalbare luxe met onze premium voertuigen.

Miami Int luchthaven auto huren

Maak het extra comfortabel voor jezelf door een auto te huren vanaf het moment dat je geland bent. Op de Miami Int luchthaven een auto huren is heel eenvoudig. We hebben een uitgebreide keuze voertuigcategorieën voor ieders wensen. Van cabrio’s, luxe en sportmodellen om over de boulevard te cruisen tot personenbusjes en SUV’s voor extra ruimte voor groepen. Bij SIXT ben je op de juiste plek. Een auto huren kan daarnaast heel voordelig met onze economy, compact en sedan voertuigen. Boek navigatie, kinderzitjes, een extra bestuurder en meer om je voertuig helemaal klaar te maken voor jouw trip.

 

Miami Int luchthaven auto huren

SIXT’s locatie Miami Int luchthaven

Onze SIXT vestiging is te vinden in het MIA Rental Car Center (RCC). Neem vanaf de aankomsthal de lift naar de derde verdieping en volg de borden naar de “MIA Mover”. Deze trein brengt je direct naar het Rental Car Center. In de centrale hal kan je onze SIXT vestiging in het oranje niet missen. Wanneer je jouw huurauto komt terugbrengen volg je de borden naar de Miami Int luchthaven. Volg daarna de groene borden “Rental Car Return” naar het RCC. Daar aangekomen ga je naar de derde verdieping waar een SIXT medewerker op je zal wachten. Met de MIA Mover keer je terug naar de luchthaven.

Ontdek Miami met je huurauto

Zie jij jezelf al cruisen over de Ocean Drive boulevard in je cabrio of sportmodel? Wij wel. Je kan op de Miami Int luchthaven een auto huren en direct koers zetten naar South Beach. Dit is één van de mooiste en beroemdste stranden van de wereld. Breng daarnaast een bezoek aan de sfeervolle Cubaanse wijk Little Havana en de Coconut Grove waar je volop kan ontspannen. In je huurauto ben je ook zo in het Everglades National Park vol krokodillen en alligators. Met kinderen is de Miami Metrozoo een echte aanrader.