airport generic 2
airport generic 18
Autoverhuur

Miami Internat. Luchthaven

Miami Internat. Luchthaven

Miami Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

3900 NW 25th Street #414, 33142 Miami


Telefoon: +1-3055039849

GDS-Code: MIA

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Een auto huren bij Sixt op Miami Airport (MIA)

U bevindt zich in de bruisende 'Magic city', u bent in Miami! Een prachtig strand, voortreffelijke cuisine, gezellige mensen. Er valt zo veel te zien en zoveel te beleven, waar moet u beginnen? Waarschijnlijk is uw startpunt Miami Airport. Hier kunt u op het vliegveld gemakkelijk en snel een auto huren. U komt langs bij de servicebalie; reserveert uw huurauto online of u belt ons op +1-305-5039849. U kunt dagelijks, 24/7 bij ons terecht voor het huren van een auto. U haalt de auto op en kan op weg!

airport generic 2
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Autoverhuur op Miami Airport

Een auto huren op Miami Airport is snel en voordelig te geregeld via onze medewerkers aan de service balie, maar ook via internet of de iPhone en BlackBerry app. Uw reisbureau kan u ook voor vertrek helpen bij het huren van uw auto. U hoeft zich geen zorgen te maken over administratieve rompslomp, bij ons is het zo geregeld. U heeft de keuze uit verschillende automodellen, allen voorzien van een heerlijk verkoelende airconditioning. Het gemak en het comfort van het huren van een auto is groot en u kunt veilig de weg op om de stad verder te ontdekken!

car city country1

Een auto huren kan wereldwijd!

Zelfs in Amerika staat Sixt voor u klaar. Miami is een wervelende stad waar u zich prima te voet of met de metrorail kunt voortbewegen, maar een eigen huurauto is toch een stuk comfortabeler! Een uitstapje naar een American football wedstrijd, naar een museum of naar één van de vele restaurants met overheerlijk Carribisch of Latijns- Amerikaans eten wordt een stuk makkelijk middels autoverhuur. Ervaar het nu zelf en kies ervoor om voordelig en snel een auto te huren bij Sixt!

 

Find more information about Miami and Sixt in English here.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.7 / 2648   Beoordelingen

Carlos L.

Jean Franco nos atendió perfectamente bien, con toda claridad y tiene la gran ventaja de que habla perfectamente inglés y español. Ha sido un placer contar con una persona que respondió todas nuestras preguntas con enorme precesión. Volveremos con ustedes.

Gerhard L.

I was absolutely satisfied, got all information I needed, car was really great, return without any problems. *****

Maris J.

Great experience with Sixt MIami Airport. Great cars including MUSTANG Shelby with 600horse :) We got Cadilliac.