airport generic 26
Autoverhuur
Kaapstad Internat. Luchthaven
Kaapstad Internat. Luchthaven
information
Kaart

Kaapstad Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Cape Town Int. Airport, 7525 Cape Town

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 26

Een auto huren op Kaapstad Airport(CPT): snel geregeld!

U bent onderweg naar Kaapstad in Zuid-Afrika en wilt een auto huren? Klop dan snel aan bij Sixt! Meteen op Kaapstad Airport of online kunt u al kiezen uit ons zeer uitgebreide aanbod van huurauto's. Onze balie is gevestigd in het Car Rental Building, meteen tegenover de hoofduitgang van de luchthaven. U kunt het via een korte en goed aangegeven tunnel onder de weg door bereiken. Verder zijn we 24 uur per dag geopend, wat het huren van een auto in deze stad wel erg gemakkelijk maakt.

Meer
car city country2
De voordelen van autoverhuur op Kaapstad Airport

Heeft u eenmaal een huurauto van ons tot uw beschikking, dan is er in Kaapstad heel wat te zien en te verkennen. U kunt bijvoorbeeld zo naar de voet van de beroemde Tafelberg rijden en deze vervolgens beklimmen. Het net buiten de stad gelegen park Kirstenbosch is ook zeker de moeite van het bezoeken waard. Bent u in Zuid-Afrika voor zaken? Dan rijdt u vanaf Kaapstad Airport eenvoudig naar de haven of de commerciële districten in het noorden van de stad.

sights city country3
Een auto huren voor het beeldige Zuid-Afrika

Bij een bezoek aan Zuid-Afrika wilt u natuurlijk niet enkel in de stad blijven hangen, maar ook meer van het land zien. Autoverhuur van Sixt stelt u hiertoe in staat. Zo zijn Kaap de Goede Hoop en de kilometerslange zandstranden iets ten zuiden van de stad gemakkelijk per auto te bereiken. Ten noordoosten zijn het juist de minder bekende maar minstens zo aangrijpende natuurparken Doornkloof en Zwartbosch die niet gemist mogen worden. Een auto huren biedt dus de kans meer van het prachtige Zuid-Afrika te zien.