Prijs weergeven

Een auto huren in Europa met Sixt

Autoverhuur Sixt bewijst dat een auto huren in Europa niet moeilijk hoeft te zijn. Door ons brede aanbod aan huurauto’s kunt u gemakkelijk een auto huren die helemaal naar uw zin is. Wij zorgen er graag voor dat u onbezorgd op reis kunt in Europa.

Auto huren in Europa

Alle informatie over onze autoverhuur in Europa

Van Albanië tot Zwitserland, al onze Europese Sixtkantoren staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto om alle Europese wegen te gaan verkennen. Op dit moment heeft Sixt meer dan 1800 verhuurpunten in 42 Europese landen waardoor een auto huren in Europa wel heel gemakkelijk wordt! Wij hebben meer dan 200 verhuurpunten in Frankrijk, meer dan 80 in Spanje en meer dan 450 in Duitsland! Waar u ook bent in Europa en wat uw wensen ook zijn, Sixt autoverhuur Europa helpt u bij elke stap van uw reis.

 

Sixt autoverhuur Europa: u kunt terecht bij ons in de volgende 42 landen in Europa.

Verschillende voertuigen te huur bij Sixt in Europa

Wat voor smaak of budget u ook heeft, Sixt heeft altijd een auto die bij uw behoeften past. Sixt autoverhuur in Europa biedt u namelijk een keuze uit meer dan 15 bekende automerken door heel Europa! Of u nu gaat voor de goedkoopste deal of voor luxe, u kunt altijd een geschikte auto huren bij ons.

Een diesel auto huren of een elektrische auto, noem het maar op. Bij Sixt kunt u het huren! In het Verenigd Koninkrijk rijdt men aan de linker kant van de weg. Voor de mensen die hier maar niet aan kunnen wennen bieden wij de mogelijkheid ook een automaat te huren, waardoor de trip door het verenigd Koninkrijk gemakkelijker zal verlopen! 

Voor degene die iets meer actie wilt en de tijd neemt om de omgeving te ontdekken, verhuren wij nu ook fietsen! Om een fiets te huren moet u naar ons verhuurpunt in Riga in het mooie Letland komen.

In elk land bieden wij andere automodellen aan, zodat u altijd een andere keuze heeft. Toch zijn er aan aantal modellen die u in heel Europa tegen kunt komen. Kijkt u voor de zekerheid na per verhuurpunt welke huurauto's beschikbaar zijn. Misschien geldt er op uw gewenste locatie wel een korting, waardoor u nog voordeliger Europa kunt verkennen.

Bij het huren van een auto van Sixt kunt u er voor kiezen om te vertrouwen op uw eigen verzekering, maar u kunt ook een extra verzekering nemen die Sixt autoverhuur aanbiedt. Op deze manier bent u beter verzekerd tijdens de reis door Europa. Een auto huren hoeft dus niet ingewikkeld te zijn.

Flexibele opties met Sixt tijdens uw auto huren Europa

Sixt doelt er op om u een gepersonaliseerde service te bieden die past bij al uw eisen. Wij hebben een groot aantal opties voor u, zodat uw huurauto precies is, zoals u dat wilt.

  • Verzekering: Alle Europese Sixt huurauto's komen samen met een bescherming van de derde partij verzekering, schade verzekering en diefstalverzkering. Meer informatie leest u op onze informatie pagina over verzekeringen of in de algemene huurinformatie.
  • Extra bestuurder: Bij Sixt weten we dat het handig kan zijn om een extra bestuurder in de auto te hebben. Zeker als u een lange rit door Europa wilt maken. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om een extra bestuurder bij te boeken. U kunt deze optie kiezen als u online boekt, maar ook als u op het laatste moment toch van gedachten verandert, als u de auto ophaalt. De extra bestuurder wordt ook beschermd door onze verzekering. Zo kunt u beiden veilig een auto huren in Europa.
  • One way huur: Sixt wilt niet dat u beperkt wordt in het plannen van uw roadtrip door Europa. Door onze one way huur kunt u een auto huren op de locatie waar u dat wilt en vervolgens de auto afleveren op de locatie waar u dat het beste uitkomt. Dit bespaart u tijd en geld. U hoeft nu dus niet terug te gaan waar uw reis begon, en als u de auto voor een bepaalde tijd van uw trip door Europa niet nodig heeft, kunt u hem ook inleveren, zodat u geen onnodige kosten maakt.
  • Kinderzitjes: Veiligheid is zeer belangrijk voor Sixt en wij zorgen er dan ook voor dat uw kind altijd in een veilig autostoeltje komt te zitten. In Europa is het verplicht voor kinderen om in een autostoeltje vervoerd te worden. We hebben ook een handleiding ontwikkeld om de veiligheid voor kinderen in het verkeer te vergroten. Hier kunt u ook alles lezen over het kiezen van het juiste kinderzitje.
  • Winterbanden en sneeuwkettingen: Sixt houdt het veilig met onze extra optie voor winterbanden of sneeuwkettingen. Voor een zeer lage prijs zijn de passagiers zeker van een veilige reis. In sommige landen in Europa is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben.  
  • Afleveren en ophalen: Voor een relaxte start van uw reis door Europa, kunt u ervoor kiezen om uw auto thuis af te laten leveren met onze aflever-optie. We kunnen de auto ook weer voor u ophalen, zodat u daar geen zorgen over hoeft te maken.  Bekijkt u per locatie of dit voor u mogelijk is. 
  • Jonger dan 25 een auto huren: Bent u jonger dan 25 en wilt u een auto huren? Dit kan bij Sixt! In vele landen binnen Europa mag u zelfs een auto huren vanaf 21 jaar. Voor het huren van sommige auto's wordt er soms meer ervaring vereist, omdat bij jonge bestuurders het risico op ongelukken groter is door het gebrek aan rijervaring. Ook kan het zijn dat er een extra bedrag gevraagd wordt als een jonge bestuurder een auto huurt. Voor studenten die een auto huren bij ons hebben wij ook een speciale studentenkorting. Deze korting geldt voor alle studenten tussen de 21 en 25 jaar. U kunt als student dus een auto huren en van 5% korting profiteren!

Er is voor ieder wat wils! Bent u ook geïnteresseerd? Huurt u dan snel een auto naar keuze in een van de vele verhuurlocaties van autoverhuur Sixt, verspreid over heel Europa!