san francisco city content
San Francisco Int. Luchthaven

San Francisco Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

780 N McDonnell Rd, 94128-3103 San Francisco

GDS-Code: SFO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van San Francisco Int. Luchthaven

Een auto huren op San Francisco Int. Luchthaven

Na een lange reis is er niets fijners dan jouw huurauto meteen ophalen. Dat kan bij SIXT op het Internationale vliegveld van San Francisco. Kies uit verschillende auto’s zoals minibusjes voor een echte roadtrip-experience, SUV’s, sportwagens, cabriolets of sedans. Ga je liever low-key door de stad? Ga dan voor een compacte auto. Verder kun je bij SIXT extra services bijboeken. Als je met kinderen reist, bijvoorbeeld, is een kinderzitje natuurlijk nodig. Deze hoef je gelukkig niet zelf mee te nemen, maar kun je makkelijk huren bij ons. Reserveer daarnaast een GPS om frustratie te voorkomen, en geniet zelf ook van jouw vakantie door een extra bestuurder bij te boeken. 

san francisco city content

Wat maakt SIXT San Francisco Int. Luchthaven zo bijzonder?

Gratis SIXT-shuttle

Profiteer van de shuttlebus die je naar onze vestiging brengt.

Oneway reis

Lever je huurauto makkelijk in op een andere SIXT-vestiging. 

Toplocatie

Deze vestiging is gunstig gelegen: Je kunt zó de weg op! 

Wij zijn duidelijk over onze prijzen 

Bij SIXT zijn er geen verborgen kosten.

Hoe vind je onze SIXT-vestiging?

Pak de blauwe lijn van de Airtrein naar het RCC. Ga naar de begane grond. Verlaat het gebouw, en ga naar links. Hier vind je een gemarkeerd ophaalgebied bij Landing 2. De SIXT-shuttle haalt je hier op om je naar onze vestiging te brengen. De shuttle is ook te volgen via onze live shuttle tracker. Het terugbrengen van de auto kan op 2 manieren: Op de vestiging waar je het voertuig hebt gehuurd, of op een andere locatie binnen Californië. Onze San Francisco Int. Luchthaven-vestiging is 7 dagen per week open, van 07.30 tot 23.00 uur.

Niet te missen in San Francisco

Je gaat naar San Francisco en huurt een auto, maar wat is daar nou te doen? Om maar meteen gebruik te maken van jouw auto, rijd je de bekende immens steile straten door om de stad te ontdekken als een local – vergeet de hellingproef niet! Ontdek ook de bekende Lombard Street en voel wat haarspeldbochten écht zijn. En voor die ultieme San Francisco-ervaring rijd je natuurlijk ook even over de Golden Gate Bridge naar de Marin Headlands. Een onvergetelijke ervaring!