Hoofddorp

Huur een auto in Hoofddorp

Huur een auto in Hoofddorp en bij SIXT staan de nieuwste modellen premium huurauto’s voor je klaar. Zo rij je in stijl naar je volgende bestemming en ervaar je onderweg alle comfort van een luxe voertuig. Luchthaven Schiphol en stad Amsterdam liggen op een steenworp afstand, maar voor langere ritten en langere huurperiodes staat de uitgebreide vloot van SIXT tot je beschikking. Compacte modellen zijn perfect voor ritten, en parkeren, in drukke steden, met een luxe SUV ga je op verkenning. Rij je liever automaat, dan kan dat ook en wie een voorkeur heeft voor elektrisch kan ook bij SIXT terecht.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Hoofddorp

Laat je verrassen door het brede aanbod aan auto’s bij SIXT autoverhuur Hoofddorp. Je hebt uitgebreid de keuze uit premium modellen van nog geen drie maanden oud. Zo verloopt jouw volgende reis vlekkeloos. Huur een auto in Hoofddorp voor een korte termijn zoals een week of een weekend, of ga voor lange termijnverhuur waarbij SIXT je extra voordeel biedt. Met onze extra’s pas jij de huurauto bovendien helemaal aan op jouw wensen. Boek een extra bestuurder bij, en wie kinderen aan boord heeft reserveert kinderzitjes.

SIXT diensten in Hoofddorp

Handige tips bij bezoek aan Hoofddorp

Autoverhuur zonder credit card Hoofddorp:

ook zonder credit card biedt SIXT je de mogelijkheid om een auto te huren.

Flexibele huuropties:

bij later betalen biedt SIXT je het voordeel van gratis annuleren voor meer flexibiliteit.

One way verhuur:

je huurt de auto in Hoofddorp, maar levert hem na je reis op een andere SIXT locatie weer in.

Wat te doen in Hoofddorp

Van de weekmarkt tot het winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp kun je goed terecht voor een dagje shoppen. Neem de kinderen mee naar de kinderboerderij en voor een frisse neus rij je naar het Haarlemmermeerse bos. Vanuit Hoofddorp heb je Haarlem en Amsterdam binnen handbereik, dus maak het meeste van je huurauto en ga er op uit.

Wat te doen in Hoofddorp in te winter

Vind je het tijdens de wintermaanden te koud om erop uit te trekken in de natuur? Dan zijn er verschillende indooractiviteiten voor sport en vermaak, zoals sqaush en escape games. In het Cruquius Museum leer je alles over watermanagement. Ook kun je in Hoofddorp terecht voor de nodige dosis cultuur. Sla dan het Historisch Museum Haarlemmermeer en De Meerse Beeldende kunst zeker niet over. Met warme chocolademelk als beloning misschien toch even naar het strand?
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties