city sf content people2 city sf content people2
Hoofddorp

Auto huren Hoofddorp – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Hoofddorp

Stel, u bent in Hoofddorp en u heeft een auto nodig. U wilt gelijk over de auto kunnen beschikken. U wilt een groep mensen vervoeren, of u heeft een auto nodig voor uzelf. Het moet snel worden geregeld, geen poespas. Gelukkig is er Sixt! Bij Sixt kunt u een auto huren. Een betrouwbare en voordelige autoverhuur service waar u van op aan kunt. In Hoofddorp vindt u ons op twee locaties centraal gelegen aan de Kruisweg. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht aan de servicebalie. Daarnaast kunt u ons in Hoofddorp altijd bereiken via het telefoonnummer 023-5698656. Het ophalen van een huurauto kan zelfs 24/7.

city sf content people2 city sf content people2
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

De voordelige autoverhuur service van Sixt Hoofddorp

Dankzij de betrouwbare service van Sixt wordt een auto huren in Hoofddorp heel eenvoudig. Sixt beschikt over huurauto's in verschillende klasses geschikt voor allerlei doeleinden. Wilt u een dagje op stap in Hoofddorp of op en neer met veel bagage naar Schiphol? Wilt u een standaard model auto of een wat luxer of ruimer model auto huren in Hoofddorp? Het is mogelijk. Als u hulp of advies nodig heeft bij uw keuze, dan kunt u altijd onze vriendelijke medewerkers aan de Sixt service balie benaderen. Wij helpen u graag verder als het gaat over het huren van een auto. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken, via internet maar ook via onze speciale Sixt app, geschikt voor de iPhone en BlackBerry. U betaalt de auto aan de servicebalie of via uw creditcard. Tenslotte is er de mogelijkheid om bij één van de Sixt Quick-Check-In Automaten een auto te huren. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de looptijd van de autoverhuur en de ophaal-en afleverlocatie. U kiest voor Hoofddorp of een andere locatie in Nederland. Tegen een kleine vergoeding kunt u de huurauto zelfs in het buitenland inleveren.

service city country1

Een auto huren in Hoofddorp

In Hoofddorp, maar ook in de rest van Nederland is een auto huren zo geregeld met de service van Sixt. U kunt in een oogwenk beschikken over een auto en plaatsen in Hoofddorp of omstreken bezoeken waar het bijvoorbeeld lastig is om met het openbaar vervoer te reizen. De autoverhuur van Sixt bestaat uit huurauto's die van alle gemakken zijn voorzien. Een auto huren was nog nooit zo makkelijk! Ook een terreinwagen kunt u bij Sixt huren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid een diesel auto te kiezen. 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties