alkmaar city content
alkmaar city header
Autoverhuur
Alkmaar
Alkmaar

Auto huren Alkmaar – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u op zoek bent naar een autoverhuur in Alkmaar, dan bent u bij SIXT aan het juiste adres. Heeft u zakelijke afspraken of wilt u verschillende bezienswaardigheden bekijken? Een huurauto brengt u snel op de gewenste bestemming.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Alkmaar? Ga dan naar autoverhuur Sixt!

Alkmaar is een van de toeristische trekpleisters in Nederland met een schitterende omgeving. Het is plezierig om dan over een premium auto van Sixt autoverhuur te kunnen beschikken. Gaat u voor een luxe auto, een busje of een sport auto? Wat merken betreft zullen we u ook niet teleurstellen, wat dacht u van bijvoorbeeld een Audi of BMW? Er zijn allerlei opties verkrijgbaar; navigatie of een radio maken het rijden zeker plezieriger. Als u specifieke wensen heeft, zoals een kinder- of babyzitje, zullen we ook op dat punt ons best voor u doen. Wie aan Nederland denkt, vermoedt alleen maar zachte winters, maar aandacht voor winterbanden of zelfs sneeuwkettingen is hier ook aan de orde. Dat een premium auto huren dan toch niet duur hoeft te zijn, is iets dat wij graag duidelijk zullen maken. Goedkoop een auto huren in Alkmaar, doet u bij ons!

alkmaar city content
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Alkmaar, de stad van de kazen

In de maanden april tot en met september is er op iedere vrijdag de beroemde kaasmarkt. Dan kunt u de beroemde kaasdragers in hun vrolijke uitdossingen, grote gewichten heerlijk geurende kaas zien sjouwen. Deze attractie wordt jaarlijks door duizenden toeristen vanuit over de hele wereld bezocht. Kijkt u liever wat op uw gemak naar deze Hollandse lekkernij, dan kunt u terecht bij het kaasmuseum. Alles over kaas in het heden en verleden is daar voor u tentoongesteld. Verder is een bezoek aan het historische centrum van de stad zeker de moeite waard. Een parkeerplaatsje voor uw huurauto in Alkmaar is zo gevonden. Alkmaar is een relatief kleine stad, maar met een variëteit aan restaurants, cafés en hotels.

service city country

Alkmaar, even ten noorden van de Randstad

De grootste steden van Nederland worden ook wel de Randstad genoemd. Alkmaar ligt hier even ten noorden van. Amsterdam en luchthaven Schiphol liggen slechts op ongeveer 50 kilometer van Alkmaar af. In de omgeving van het stadje zelf zijn een groot aantal molens te bewonderen, enkele daarvan zijn ingericht als museum. Wanneer u wat rondtoert in de omgeving, zult u versteld staan van het grote aantal molens dat in de originele staat is bewaard. Wilt u een dagtrip in de omgeving maken? Dan hoort het schilderachtige dorpje Enkhuizen zeker op uw agenda te staan. Gelegen aan het IJsselmeer is het vissersverleden van dit dorp nog duidelijk bewaard gebleven.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties