alkmaar city content
Alkmaar

Alkmaar auto huren

Wil jij een auto huren in Alkmaar? Dan ben je bij SIXT aan het juiste adres! Huur een auto in Alkmaar en kies uit het ruime assortiment aan voertuigen. Neem bijvoorbeeld een van onze compacte auto’s, om makkelijk en snel de stad in en uit te rijden. Of kies een van onze Luxe SUV’s, zo kan jij vol vertrouwen het prachtige duingebied ontdekken! Voor jouw dagje Alkmaar en omgeving heb jij het juiste transportmiddel binnen handbereik. De locaties van SIXT liggen altijd op strategische punten in de stad. Zo ben je op nog geen 50 kilometer van de luchthaven Schiphol én dichtbij alle bezienswaardigheden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Alkmaar

Een auto huren in Alkmaar doe je snel en gemakkelijk bij SIXT. Je kunt dit op locatie doen, via de app of website. Kies uit onze verschillende voertuigen. Zoals een luxe cabrio, een bestelbusje, een Economy of Compact model of ga all out met een van onze high-class luxe- of sportmodellen. De huurperiodes zijn easy aan te passen, vanaf eendagshuur tot aan langetermijn verhuur. Boek ook eenvoudig een kinderstoeltje, een navigatiesysteem of een extra bestuurder erbij. Geen verrassingen achteraf, want bij SIXT kies je voor een vaste, lage prijs!
 

alkmaar city content

Handige tips bij bezoek aan Alkmaar

Autoverhuur onder 25 jaar in Alkmaar:

Je huurt een auto bij SIXT Alkmaar al vanaf 21-jarige leeftijd. Hiervoor moet je wel al je rijbewijs minimaal 2 jaar in bezit hebben.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Alkmaar:

Je hebt een geldig rijbewijs en een geldig legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart) nodig voor alle bestuurders.

Boekbare extra's:

Je kunt tot wel 10 personen als extra bestuurder bijboeken. Let wel op de benodigde documenten per bestuurder (geldig rijbewijs en legitimatiebewijs).

Wat te doen in Alkmaar?

Alkmaar lijkt regelrecht van een schilderij te zijn gesprongen. De absolute hotspots in de stad zijn de prachtige grachten, rijk versierde gevels en mooie huizen. Alkmaar is makkelijk met de auto te bereiken. Geniet daarnaast ook van de prachtige omgeving door een tour te maken richting de stranden van Castricum, Egmond of Bergen.

Wat te doen in Alkmaar in de zomer?

Een bezoekje aan de kaasmarkt in de zomer is must see. Van april t/m september is deze markt er elke vrijdagochtend. Hier zie je de vrolijk uitgedoste kaasdragers grote hompen heerlijk geurende kazen sjouwen. Een ander onvergetelijk uitje is een bezoek aan Wijk aan Zee. Dit pittoreske badplaatsje geeft jou dat ultieme zomergevoel.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties