Goedkoop een auto huren op het station

Zonder gedoe je reis vervolgen vanaf het treinstation is nu geen enkel probleem meer. Als je met de trein aankomt in Rotterdam, Amsterdam of een andere stad in Nederland, kun je meteen met een huurauto van SIXT je weg vervolgen.

Op het treinstation een auto huren met Sixt

Op het station kun je bij onze klantvriendelijke collega's een goede auto huren om je weg na een reis met de trein op comfortabele wijze te vervolgen. Je kunt dit ter plaatse direct in orde maken. Ook kun je het voorafgaand aan je reis al telefonisch of online regelen. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid om van te voren langs te gaan bij de betreffende verhuurlocatie. Bij onze eersteklas autoverhuur hebben wij een zeer gevarieerd wagenpark klaar staan waaruit je een persoonlijke keuze kunt maken. Een auto huren bij SIXT is mogelijk voor één of meerdere dagen of zelfs voor enkele weken. Vanaf het station rijd je direct in een veilige en comfortabele auto verder naar alle bestemmingen in binnen- en buitenland.

Voor veel gemak op het station een goedkope auto huren

Op zeer eenvoudige en overzichtelijke wijze kun je na aankomst op het station snel weer verder met een uitstekende huurauto van SIXT die geschikt is voor verschillende doeleinden. Onze voorwaarden zijn kort en bondig en laten niets te raden over. Zo kun je met een gerust hart vertrekken vanaf onze autoverhuur bij het station. Onze ervaren medewerkers helpen je graag op aangename en betrokken wijze op weg met een huurauto die past bij jouw wensen en eisen. Al onze auto's zijn van recente datum en je kunt ervan op aan dat wij je pas laten vertrekken als we er zeker van zijn dat de auto technisch compleet in orde is!

Een auto huren voor al jouw bestemmingen

Je kunt op het station bij SIXT een goede representatieve auto huren waarmee je comfortabel en veilig naar alle gewenste bestemmingen kunt rijden. Je hebt hiervoor de keuze uit verschillende auto's, vanaf een handige kleine stadsauto of een praktische gezinswagen tot luxe vervoer uit het hoogste segment voor zakelijke doeleinden. Bij SIXT kun je te allen tijde een auto huren die technisch en optisch in optimale staat verkeert en waarvoor je geen cent teveel betaalt. Bij vertrek vanaf onze autoverhuur krijg je van ons de huurovereenkomst mee zonder gedoe.

  • 24 uur ophalen en inleveren: Is de trein te laat? Op de meeste verhuurstations kun je 24 uur je huurauto ophalen en inleveren. Maar ook op de locaties die deze 24 uur service niet hebben, wordt er op je gewacht wanneer uw trein vertraging heeft. We laten je dus nooit in de regen staan!
  • Snelle service: Na een lange dag op reis heeft er niemand zin in een lange rij te wachten. Daarom hebben wij onze processen op de stations geoptimaliseerd. Op deze manier hoef je nooit meer lang te wachten!
  • Hoge beschikbaarheid: Met een groot aantal verhuurkantoren op stations over de hele wereld kunt u bijna op elk station een Sixt auto huren en van onze premium service profiteren.
  • Speciale aanbiedingen: Bekijk ook altijd even onze speciale aanbiedingen voor huurauto’s op de website. Misschien is er wel een actie op jouw volgende vakantiebestemming!