Prijs weergeven

Goedkoop een auto huren op het station

Zonder gedoe uw reis vervolgen vanaf het treinstation is nu geen enkel probleem meer. Als u met de trein aankomt in Rotterdam, Amsterdam of een andere stad in Nederland, kunt u meteen met een huurauto van Sixt uw weg vervolgen.

Auto huren Amsterdam centraal station

Op het treinstation een auto huren met Sixt

Op het station kunt u bij onze klantvriendelijke collega's een goede auto huren om uw weg na een reis met de trein op comfortabele wijze te vervolgen. U kunt dit ter plaatse direct in orde maken. Ook kunt u het voorafgaand aan uw reis al telefonisch of online regelen. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid om van te voren langs te gaan bij de betreffende verhuurlocatie. Bij onze eersteklas autoverhuur hebben wij een zeer gevarieerd wagenpark klaar staan waaruit u een persoonlijke keuze kunt maken. Een auto huren bij Sixt is mogelijk voor één of meerdere dagen of zelfs voor enkele weken. Vanaf het station rijdt u direct in een veilige en comfortabele auto verder naar alle bestemmingen in binnen- en buitenland.

Stations waar u bij Sixt een auto kunt huren


Volkswagen Polo huren

VW Polo huren

Ford Galaxy huren

Ford Galaxy huren

Audi A6 huren

Audi A6 huren

BMW 1 serie huren

BMW 1 serie huren

Voor veel gemak op het station een goedkope auto huren

Op zeer eenvoudige en overzichtelijke wijze kunt u na aankomst op het station snel weer verder met een uitstekende huurauto van Sixt die geschikt is voor verschillende doeleinden. Onze voorwaarden zijn kort en bondig en laten niets te raden over. Zo kunt u met een gerust hart vertrekken vanaf onze autoverhuur bij het station. Onze ervaren medewerkers helpen u graag op aangename en betrokken wijze op weg met een huurauto die past bij uw wensen en eisen. Al onze auto's zijn van recente datum en u kunt ervan op aan dat wij u pas laten vertrekken als we er zeker van zijn dat de auto technisch compleet in orde is!

Een auto huren voor al uw bestemmingen

U kunt op het station bij de autoverhuur van Sixt een goede representatieve auto huren waarmee u comfortabel en veilig naar alle gewenste bestemmingen kunt rijden. U heeft hiervoor de keuze uit verschillende auto's, vanaf een handige kleine stadsauto of een praktische gezinswagen tot luxe vervoer uit het hoogste segment voor zakelijke doeleinden. Bij Sixt kunt u te allen tijde een auto huren die technisch en optisch in optimale staat verkeert en waarvoor u geen cent teveel betaalt. Bij vertrek vanaf onze autoverhuur krijgt u van ons de huurovereenkomst mee zonder gedoe.

  • 24 uur ophalen en inleveren: Is de trein te laat? Op de meeste verhuurstations kunt u 24 uur uw huurauto ophalen en inleveren. Maar ook op de locaties die deze 24 uur service niet hebben, wordt er op u gewacht wanneer uw trein vertraging heeft. We laten u dus nooit in de regen staan!
  • Snelle service: Na een lange dag op reis heeft er niemand zin in een lange rij te wachten. Daarom hebben wij onze processen op de stations geoptimaliseerd. Op deze manier hoeft u nooit meer lang te wachten!
  • Hoge beschikbaarheid: Met een groot aantal verhuurkantoren op stations over de hele wereld kunt u bijna op elk station een Sixt auto huren en van onze premium service profiteren.
  • Speciale aanbiedingen: Bekijk ook altijd even onze speciale aanbiedingen voor huurauto’s op de website. Misschien is er wel een actie op uw volgende vakantiebestemming!