netherlands country content
Hoorn

Hoorn auto huren

Of je nu privé of zakelijk op reis gaat, bij de autoverhuur van SIXT reserveer je gemakkelijk en voordelig de perfecte auto. De vestigingen van SIXT liggen op eenvoudig te bereiken locaties, hebben uitgebreide openingstijden en je wordt hier optimaal geholpen. De auto’s zijn bovendien maximaal zes maanden oud. Bij SIXT Hoorn een auto huren betekent kiezen voor een cabrio of sportief model om langs het Markermeer te rijden of ga voor een compacte stadsauto zodat je zonder problemen kunt parkeren in het centrum van Hoorn en in omliggende steden zoals Amsterdam en Haarlem.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Hoorn

Bij SIXT in Hoorn auto huren kun je kiezen uit een gevarieerde voertuigvloot voor jouw specifieke wensen, zoals SUV’s, cabrio’s, zakelijke sedans en compacte stadsauto’s. Je kunt hier ook terecht voor een bestelbusje of een echte luxe auto. Ga naar SIXT voor een eendagshuur en maak een roadtrip door Noord-Holland of kies de langetermijn verhuur als je voor een tijdelijk werkproject de auto nodig hebt om op tijd op je bestemming te zijn. Boek navigatie of een extra bestuurder erbij om altijd de weg te vinden en te kunnen carpoolen.

netherlands country content

Handige tips bij bezoek aan Hoorn

Kosteloos annuleren in Hoorn:

Mocht je trip niet doorgaan of uitgesteld worden vanwege slecht weer, wijzig of annuleer dan kosteloos je reservering.

One-way huur Hoorn:

Huur een auto in Hoorn en lever deze af bij een andere vestiging in Nederland of Europa. Vraag bij je SIXT-locatie om informatie.

Autoverhuur onder 25 jaar:

De minimumleeftijd voor autoverhuur bij SIXT is 21 jaar. Kies uit een brede selectie auto’s tegen een extra toelage. Boven 25 jaar kun je ook speciale en grote auto’s huren.

Wat te doen in Hoorn?

Bezoek in Hoorn de museumstoomtrein om terug in de tijd mee te rijden naar Medemblik, maar ga vooral ook met de auto naar het karakteristieke Volendam dat een half uur ten zuiden van Hoorn ligt. Hierna kun je een prachtige wandeling maken langs het Markermeer en de vele imposante jachthavens van Hoorn bekijken.

Wat te doen in Hoorn in de winter?

Geniet van de monumentale middeleeuwse gebouwen van Hoorn en bezoek het centrale plein De Roode Steen om samen met de locals een drankje te drinken in een van de cafés. Met je huurauto kun je bovendien de omgeving verder verkennen en een dagje naar Amsterdam of het rustigere maar evengoed indrukwekkende Haarlem bezoeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties