friends forest car summer
city header netherlands landscape
Autoverhuur
Hoorn
Hoorn

Auto huren Hoorn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de autoverhuur van SIXT geniet u voordelig van de luxe van een huurauto in het Noord-Hollandse Hoorn. U reserveert gemakkelijk een auto voor al uw ritten, of ze nu privé of zakelijk zijn. Met een gevarieerde vloot aan voertuigen geniet u altijd van een auto die voldoet aan uw wensen. Daarnaast kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Hoorn

Bent u woonachtig in Hoorn of tijdelijk op bezoek? Dan biedt onze autoverhuur in Hoorn omgeving een voordelige optie om er in alle vrijheid op uit te trekken in Hoorn en omgeving. Is een aantrekkelijke prijs van belang? Dan hebben wij een ruim aanbod aan voordelige stadsauto's. Heeft u juist behoefte aan de luxe van een BMW, Audi of Jaguar? Ook dan bieden wij gunstige tarieven zodat u zich in alle comfort over de weg verplaatst in Hoorn en omgeving.

friends forest car summer
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country1

Geniet van de service van Sixt autoverhuur

Een auto huren in Hoorn omgeving bij Sixt betekent volop service. Zo heeft u ook de mogelijkheid om uw auto telefonisch te reserveren of via de mobiele app. Daarnaast is onze service flexibel. U kunt altijd gratis annuleren of omboeken en reserveert eenvoudig de extra's die u onderweg nodig heeft. Gaat u onderweg met uw kind? Dan zorgen wij dat er een kinderzitje klaarstaat. Bent u van plan om in de winter naar Duitsland of Oostenrijk af te reizen voor een skivakantie? Dan kunt u vooraf winterbanden bij ons reserveren zodat u voorbereid bent op winterse omstandigheden zoals sneeuw en ijzel.

car country

Erop uit met een huurauto in Hoorn

Met een huurauto in Hoorn kunt u werkelijk alle kanten op. Zo rijdt u in een half uur naar hartje Amsterdam of naar Vliegveld Schiphol (AMS). Gaat u richting het noorden? Dan bent u binnen drie kwartier in Den Helder of steekt u het IJsselmeer over via de Afsluitdijk. Hoorn zelf ligt aan het Markermeer en heeft meerdere jachthavens. Van juni tot september kunt u de beroemde kaasmarkt van Hoorn bezoeken. Verder is de museumstoomtrein een bijzondere toeristische trekpleister. U gaat even terug in de tijd door met de stoomtrein mee te rijden naar Medemblik. Een auto huren biedt u tevens de mogelijkheid om Volendam te bezoeken, dat op minder dan een half uur rijden ten zuiden van Hoorn ligt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties