wedding lp 1900x650
Trouwauto huren
Nu bij SIXT

Goedkoop een mooie trouwauto huren

Wil je een mooie, luxe en betrouwbare trouwauto huren voor jouw huwelijk? Dan ben je bij SIXT aan het juiste adres. Op je trouwdag wil je je toch geen zorgen maken over het vervoer? Laat je daarom overtuigen door onze uitstekende service en huur de auto van jouw dromen.

Mercedes-Benz CLA

Premium sedan

Ford Mustang

Een Amerikaanse klassieker

Audi A3

Een luxe cabrio

Een luxe trouwauto huren zonder chauffeur

Ons wagenpark telt legio aan luxe autos van merken als Audi, BMW en Mercedes, denk daarbij ook aan een merk als Volvo. Steel je het liefst de show in een zomerse cabrio of zit je liever droog in een ruime 7 serie? Wat je ook wenst, Wij kunnen altijd voorzien in jouw behoeften.

Met meer dan 40 vestigingen in Nederland staat de auto voor uw speciale dag om de hoek voor u klaar. Ons personeel levert u natuurlijk advies en aanvullende opties. Indien je jouw partner verrast met een prachtig versierde auto en een heerlijke fles champagne, kan de huwelijksdag al niet meer stuk!

Een trouwauto huren voor de mooiste dag in jouw leven

Tijdens de voorbereidingen op het huwelijk zijn er 1001 zaken waar je aan moet denken. Is de huwelijkslocatie geregeld, zijn de bloemen besteld, hebben we een goede fotograaf die ook een mooie dvd kan maken enzovoort. Sixt neemt graag je zorgen voor het vervoer uit handen.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw trouwauto huren uit ons uitgebreide wagenpark. Je kunt onder meer kieze uit de categorie cabrio's, personenauto's en SUV's. Rijd met een luxe BMW 7-serie of een trendy Fiat 500 naar het stadhuis? Misschien toch die MPV van Seat zodat de kinderen ook mee kunnen?

Een MINI cabrio of BMW 4 serie cabrio is een prachtige trouwauto bij mooi en slecht weer. Met een van onze stoere SUV'S zoals een BMW X5 of Volvo XC60, kom je nooit slecht voor de dag. Met een van onze luxe personenbusjes, zoals bijvoorbeeld een busje van Mercedes, kun je ook de getuigen meenemen naar het stadhuis.

SIXT is met meer dan vierduizend autoverhuur vestigingen verspreid over de hele wereld een betrouwbare partner voor jou om een trouwauto te huren. Je kunt werkelijk waar je ook je bruiloft wenst te houden, in de buurt een auto huren. De mogelijkheden voor een reservering zijn ook uitgebreid. Zo kun je onder meer via internet, telefonisch of een reisbureau de auto van jouw dromen kiezen.

Wij zorgen ervoor dat je je niet hoeft te bekommeren om de de details eromheen, zoals een van de verzekeringen die wij aanbieden. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie hierover. Waarom een trouwauto huren bij SIXT? De auto's zijn niet ouder dan een half jaar en brengen je dus veilig naar de plaats van bestemming. Bovendien zijn onze huurauto's luxe uitgerust zodat je je over reisgemak naar jouw bestemming geen zorgen hoeft te maken. Een auto huren bij SIXT betekent dat jezelf, jouw partner, en alle gasten kunnen genieten van een heerlijke en ontspannen dag.

Voor je gasten: Compacte auto's huren

Voor al je bruiloftsgasten die op zoek zijn naar een huurauto, heeft SIXT je gedekt. Ontdek onze beste aanbiedingen voor autoverhuur: de beste autofabrikanten zijn met één klik te boeken: SUV's, cabriolets of handige voordelige huurauto's, om je te helpen aan jouw budget te voldoen.