almere city content
Almere

Almere auto huren

Voor een auto huren in Almere ben je bij SIXT op het juiste adres. Onze ruime vloot heeft voor ieder wat wils. Ben je van plan te city trippen? Dan kun je gaan voor een Compact auto, maar we hebben ook genoeg keuze aan grote modellen, zoals bijvoorbeeld bestelbusjes. De handige locatie van SIXT maakt een auto huren in Almere eenvoudig: de vestiging is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en taxi's. Tevens zit je zo op de snelweg wanneer je je auto hebt opgehaald, handig als je bijvoorbeeld naar Amsterdam, Schiphol of Lelystad wilt gaan.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Almere

Onze vestiging SIXT beschikt over een ruim assortiment aan huurauto’s, uit verschillende categorieën, zo huur je eenvoudig een Compact of Economy auto, of een Personenbusje of Cabrio: voor ieder wat wils. Je huurt eenvoudig op locatie zelf een auto, of van te voren via onze website, app of klantenservice. Voor extra comfort tijdens het rijden kun je gemakkelijk navigatie of een kinderstoel bijboeken.
 

almere city content

Handige tips bij je bezoek aan Almere

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Daarom kun je je huurauto van SIXT gelukkig altijd makkelijk en kosteloos annuleren.

BOEKBARE EXTRA'S:

Heb je geen zin om alleen te rijden in je huurauto? Voeg makkelijk een tweede bestuurder toe met onze speciale extra dekking voor een tweede bestuurder.

AUTOVERHUUR ZONDER CREDITCARD AAN ALMERE:

Om je SIXT-auto in Almere te huren, hebben we alleen maar een geldig identificatiebewijs en rijbewijs van je nodig. Dat is alles.

Wat te doen in Almere?

Een auto huren in Almere geeft je ontzettend veel mogelijkheden: zo zit je met de auto binnen no-time in Amsterdam of Lelystad. Tevens kun je ook de auto pakken naar de Oostvaardersplassen, waar je heerlijk kunt uitwaaien aan het water (maak je ervaring compleet door een sloep te huren!). Kortom, je ervaring in Almere wordt pas echt compleet met een auto.
 

Wat te doen in Almere in de winter?

In de winter kun je in Almere genieten van het bruisende centrum, een gezellige shop middag of brenge een bezoek aan het PIT veiligheidsmuseum of aan de dierentuin. Om te genieten van een mooie winterdag in de natuur pak je de auto naar het Markermeer waar je heerlijk kunt uitwaaien. Kortom, voor ieder wat wils.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties