Los Angeles Intl. Luchthaven

Los Angeles Intl. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

9000 Bellanca Ave, 90045-4708 Los Angeles

GDS-Code: LAX

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Los Angeles Intl Airport zo speciaa?

De vloot:

Onze uitgebreide selectie voertuigen is geschikt voor al je wensen.

Handige locatie:

Verlies geen seconde en rijd in comfort van het vliegveld af.

Klantenservice:

Ons vriendelijke personeel is 24/7 bereikbaar om je te helpen.

Scherpe prijzen:

Betaal nooit teveel voor onze voordelige, premium voertuigen.

Los Angeles Intl Airport auto huren

Met de service van SIXT ben je direct mobiel nadat je vliegtuig is geland. Onze vloot bestaat uit diverse categorieën, zodat jij altijd het voertuig meekrijgt dat je nodig hebt. SUV’s en personenbusjes voor groepen bieden alle ruimte die je nodig hebt. Voor zomers toeren langs de kust raden we een cabrio aan. Terwijl een auto uit de economy categorie erg praktisch is als je in de stad blijft. Boek alle extra’s die je nodig hebt voor een reis zonder zorgen, zoals kinderzitjes, navigatie, een extra bestuurder en extra dekking. Je kan je auto voor één dag tot een paar maanden huren.

 

Los Angeles Intl Airport auto huren

SIXT’s locatie op Los Angeles Intl Airport

Op slechts 3 tot 5 minuten afstand van Los Angeles Intl Airport een auto huren is wel zo makkelijk. Je kunt onze SIXT Shuttle Bus nemen vanaf de paarse “Rental Car Shuttles-Bus” halte. Deze halte is op dezelfde verdieping als de aankomsthal. Neem simpelweg de uitgang nadat je jouw bagage hebt opgehaald en wacht bij de dichtstbijzijnde paarse pilaar. Iedere 15-20 minuten vertrekt er een shuttle naar onze vestiging. Breng je huurauto ook weer terug naar dezelfde locatie als waar je jouw voertuig hebt opgehaald. Terugbrengen kan op ieder moment, zodat je geen tijd verliest om je vlucht te halen.

Ontdek Los Angeles met je huurauto

Op Los Angeles Intl Airport (LAX) een auto huren is de snelste manier om direct naar je hotel te rijden en daarna de stad te verkennen. Hier vind je entertainment van het hoogste niveau en er is dan ook geen tijd te verliezen. Bezoek de Universal Studios, de Disney Studios en de Warner Brothers Studio voor een goede start. Voor de afwisseling rijd je in je cabrio langs de kust en bezoek je Venice Beach en de Santa Monica Pier. Sluit je dag af met een tour door Beverly Hills in de luxe modellen van SIXT en wordt één met “the rich and the famous”.